|

High-Performance Computing (HPC)

Verwerk genomishe data in uren,niet in dagen
Ondersteun zelfs de hoogste computervereisten met de HPC-oplossingen (High-Performance Computing) van Dell. Dell HPC-oplossingen combineren meerdere systemen om complexe berekeningen uit te voeren, zodat u het prestatieniveau van een supercomputer kunt behalen — zonder de kosten.

Zorg ervoor dat uw meest veeleisende applicaties sneller worden verwerkt, inclusief applicaties voor computationele chemie, weersvoorspelling, financiële analyse en technische ontwerpen, zodat u meer berekeningen per seconde kunt verwerken, snel de meest complexe analyses kunt uitvoeren en snelle, precieze resultaten kunt behalen. Dell HPC-oplossingen helpen u uw aandacht te richten op uw werk en gebruik te maken van de vereiste computerverwerkingskracht dankzij:
  • Vereenvoudigde integratie van x86-platforms en technologieën op basis van open standaarden die uw technologie-investering helpen veilig te stellen
  • Robuuste, schaalbare en responsieve oplossingen die gaandeweg hun rendabiliteit bewijzen
  • Lagere kosten en snellere detectie
  • Computerverwerkingskracht om meer data sneller te analyseren en te beheren
  • Efficiënt gebruik van energie en ruimte die u helpen groeien en besparen
  • uitgebreide servicemogelijkheden, waaronder infrastructuurservices, validatie- en configuratieservices en Dell ProSupport
  • eenvoudige implementaties om er zeker van te zijn dat oplossingen snel gebruiksklaar zijn en werken zoals gepland
Dell HPC-oplossingen worden wereldwijd geïmplementeerd als de basis voor computerverwerking van industrieel onderzoek, academisch onderzoek en overheidsonderzoek dat essentieel is voor wetenschappelijke vooruitgang en economische en wereldwijde concurrentieposities. Met het rijke enterpriseportfolio van Dell vertrouwen HPC-klanten steeds meer op HPC-experts van Dell voor geïntegreerde, kant-en-klare oplossingen en services die resulteren in verbeterde prestaties, betrouwbaarheid en eenvoud. Klanten profiteren door samen te werken met Dell als één bron voor ontwerp, levering en voortdurende support van een totale oplossing.

Of uw organisatie nu groot of klein is, u kunt energie-efficiëntie verhogen (In het Engels) en gebruikmaken van de technologische innovaties waarmee u de leiding houdt met Dell HPC-oplossingen.

Voor meer informatie laat u een Dell HPC-specialist contact met u opnemen.
Open hier de Dell(In het Engels)