|

Consultingservices

Laat de experts het werk doen. Zorg voor een goed begin

Sla een brug tussen technologie en transformatie door een team van strategische consultants in te schakelen, die het Dell Technologies portfolio door en door kennen.

Van de rand tot de kern tot de cloud: onze consultants werken met u samen om uw digitale en IT-transformatie en de transformatie van werknemers te plannen, hierbij te adviseren en deze uit te voeren. We helpen u bij elke stap van dit traject en koppelen mensen, processen en technologie aan elkaar om innovatie te versnellen en optimale bedrijfsresultaten te realiseren.
Dell EMC Services expert

We hebben de tools, expertise en andere mogelijkheden om u te helpen bij het integreren en moderniseren van uw server-, storage- en netwerkomgeving, uw reis naar de cloud of het migreren naar nieuwe technologieën.

 1. Consulting voor storage

  Consulting voor storage

  Van het plannen en ontwerpen tot en met het implementeren: wij helpen u met het aanbregen van significante verbeteringen op het gebied van storageprestaties, schaalbaarheid en capaciteit, terwijl er voortdurend waarde wordt toegevoegd aan bestaande investeringen.

 2. Windows

  Consulting voor servermigratie om de IT-infrastructuur te moderniseren

  Dell EMC heeft de systemen en expertise om de meest efficiënte aanpak te bepalen voor het moderniseren van uw infrastructuur, applicaties en onderliggende hardware.

 3. Consulting bij ontwikkeling van het datacenter

  Consulting bij ontwikkeling van het datacenter

  IT-omgevingen worden steeds complexer. Toch hebt u zekerheid wanneer u geconfronteerd wordt met snel stijgende datacenterkosten, toenemende wildgroei van servers en een te lange marktintroductietijd voor applicaties die afhankelijk zijn van infrastructuren.

 4. Consulting voor cloudcomputing

  Consulting voor cloud en virtualisatie

  Plan uw cloudtraject met de focus op bedrijfsresultaten, van het ontwikkelen van een strategische roadmap tot het maximaliseren van prestaties en het minimaliseren van risico's.

 5. Netwerkconsulting

  Netwerkconsulting

  De deskundige netwerkconsultants van Dell EMC helpen u bij het plannen, ontwerpen, implementeren en onderhouden van netwerkomgevingen van meerdere leveranciers.

We kunnen oplossingen voor geharmoniseerde communicatie en samenwerking bouwen waarmee u overal en met elk apparaat naadloos en veilig verbinding kunt maken en communiceren.

 1. Consulting voor Microsoft Office 365

  Consulting voor Microsoft Office 365

  Dell EMC is een vooraanstaande servicepartner van Microsoft en kan uw visie werkelijkheid laten worden op basis van meer dan 30 jaar ervaring en expertise met Microsoft 365.

 2. Vrouw met headseat

  Consulting voor Skype for Business

  Stelt u zich voor dat uw organisatie echt verbonden is, met informatie, inzichten en innovatie die zonder beperkingen worden gedeeld met teamleden. Laat mensen overal contact leggen, vanaf elk apparaat, met Skype voor Bedrijven.

 3. services voor consulting over e-mail en agenda's

  Consulting voor Microsoft Exchange

  Met Dell EMC consultingservices kan uw team een geharmoniseerd communicatieplatform opzetten metExchange, Skype voor Bedrijven, Office 365 en Active Directory, zowel op locatie, in de cloud of in een hybride model.

 4. documentbeheerservices

  Consult voor Microsoft SharePoint en SharePoint Online

  Microsoft SharePoint, SharePoint Online en het Office 365-ecosysteem zijn de samenwerkingsplatformen voor bedrijven die bedrijfscommunity's samenbinden en meer mogelijkheden bieden, zowel binnen het bedrijf als daarbuiten.

Elke dag gaan er steeds meer technisch kundige gebruikers aan de slag en er komen steeds manieren om werkzaamheden te verrichten. Organisaties die zich niet snel genoeg aanpassen, raken achterop. We kunnen u helpen met het bijwerken van uw besturingssysteem of applicaties en met uw mobiliteit.

 1. Unified Communications

  Consulting voor computergebruik door eindgebruikers

  Dell EMC Consulting kan IT-medewerkers helpen beheerkosten te verlagen en tegelijk te voldoen aan de eisen van gebruikers. Zo kunt u mobiele en verspreide werknemers meer mogelijkheden bieden.

 2. Dell | Windows® Migration Services

  Dell EMC consulting voor migratie van besturingssystemen voor Windows 10

  Windows 10 kan een nieuwe en cruciale rol spelen in het succes van uw bedrijf. Dell EMC consultingservices bieden een volledige set van services om uw organisatie te helpen bij het snel en efficiënt plannen, testen en implementeren van Windows 10.

 3. Consulting voor Microsoft Office 365

  Consulting voor Microsoft Office 365

  Dell EMC is een vooraanstaande servicepartner van Microsoft en kan uw visie werkelijkheid laten worden op basis van meer dan 30 jaar ervaring en expertise met Microsoft 365.