|

Private Cloud opzetten

intel
Business case: uw private cloud bouwen

Beperk uw IT-kosten, lever betere services en verbeter uw mogelijkheden om te reageren op bedrijfsvereisten door uw datacenter te transformeren tot een servicegerichte IT-omgeving. De overstap naar servicegerichte IT helpt om de levering van applicaties te optimaliseren, IT-activiteiten te automatiseren en productiviteit te verhogen. Uiteindelijk kunt u met cloudmogelijkheden de juiste serviceniveaus leveren voor elke applicatie en aan elke gebruiker.


Transformeer uw IT tot een snelle, responsieve omgeving

Oplossing - private cloud bouwen

Creëer een flexibele, responsieve IT-omgeving en behoud strenge controle over uw data en processen door uw datacenter te transformeren tot private en hybrid clouds.

U kunt hetzelfde succes behalen als LeGuide.com, een populaire Franse winkelwebsite. LeGuide heeft operationele kosten verlaagd en de flexibiliteit van het bedrijf verbeterd volgens een zeer agressief implementatieschema met behulp van Dell.

Lees meer informatie over LeGuide.com en andere succesverhalen over private cloud.

Kies uit een uitgebreide portfolio met cloudoplossingen

Kies uit een uitgebreide portfolio met cloudoplossingen Creëer uw eigen private cloud met modulaire bouwstenen voor Dell servers, storage en netwerken. Versnel implementatie met vooraf geconfigureerde oplossingen en referentiearchitecturen. Vul uw bestaande capaciteit aan met hybrid clouds tijdens pieken in de vraag. Met Dell experts en tools zoals Dell Boomi en Dell Cloud Manager is het eenvoudig om private en hybrid cloudoplossingen te implementeren en beheren.


Bouw het op uw manier

Bouw het op uw manier Of u nu net bent begonnen met de planning, of al cloudvoorzieningen hebt geïmplementeerd, Dell kan u helpen om de juiste applicaties af te stemmen op de juiste cloudoplossing. Kies uit VMware, Microsoft en OpenStack private cloudoplossingen, en gebruik de Dell Cloud Manager om een heterogene omgeving als geheel te beheren. Met Dell oplossingen kunt u clouds integreren op uw eigen tempo en met uw bestaande investeringen.

Provisioning, beheer en bewaking van uw cloud

Provisioning, beheer en bewaking van uw cloud Maak tijd vrij om zakelijke kansen te verkennen. Vereenvoudig en automatiseer de levering van IT-services op heterogene platforms met Dell Active System Manager; maak implementatie en beheer van bedrijfsapplicaties mogelijk op private, public en hybrid clouds met Dell Cloud Manager en stimuleer prestaties, maak planningen voor groei en verdeel kosten over virtuele, fysieke en cloudomgevingen met Foglight for Virtualization.

Maak uw eigen private cloud
(in het Engels)