Help mij bij mijn keuze: Mobiel breedband

• Blijf vrijwel overal en altijd online.
In tegenstelling tot draadloze kaarten die wifi-routers, lokale netwerken en hotspots voor internettoegang nodig hebben, biedt cellulair mobiel breedband rechtstreeks draadloos internettoegang via netwerken voor mobiele telefonie. Mobiel breedband is ontworpen om overal in het breedband dekkingsgebied van uw provider verbinding te maken. Dat betekent dat u overal waar u mobiel kunt bellen, toegang hebt tot mobiel breedband. Met de ingebouwde Qualcomm® Snapdragon™ 4G LTE-kaart voor mobiel breedband van Dell kunt u altijd en overal verbinding maken met een maximale downloadsnelheid van 300 Mbps*.

De ingebouwde Qualcomm® Snapdragon™ X7 4G LTE-kaarten voor mobiel breedband van Dell zijn krachtiger dan externe kaarten en bieden het gebruiksgemak van een alles-in-één oplossing. Zo hebt u geen last meer van verloren of defecte kaarten en hoeft u ook niet steeds uw kaart mee te nemen als u uw kantoor verlaat. De ingebouwde Qualcomm® Snapdragon™ X7 4G LTE-technologie van Dell is ontgrendeld en achterwaarts compatibel met oudere 3G-netwerken, zoals HSPA+ en EVDO. Hiermee beschikt u over de breedste dekking wereldwijd en over de flexibiliteit om een provider te kiezen op basis van prijs/dekking in uw regio.

U kunt gebruikmaken van deze service door een geïntegreerde mobiele-breedbandkaart te kiezen voor uw nieuwe Dell laptop en de gewenste provider te selecteren:

  • AT&T
  • Sprint
  • Verizon Wireless

Dell zal dan de simkaart van de provider van uw keuze vooraf installeren. Volg na ontvangst van uw laptop de instructies die u bij het apparaat hebt ontvangen om de mobiele breedbandservice bij de door u gekozen provider te activeren. U kunt ook apart een geactiveerde simkaart kopen bij de provider van uw keuze of een bestaande simkaart gebruiken die al is geactiveerd.