Help mij bij mijn keuze: beeldschermen

 
Ultra High Definition (UHD)-resolutie voor de Dell Precision mobiele workstations
De nieuwe Precision mobiele producten zijn voorzien van Ultra HD-resolutie met meer dan 8 miljoen pixels voor ongelooflijke details. Het beeldscherm met PremierColor garandeert een AdobeRGB-kleurenbereik van minimaal 100% voor uitstekende kleurweergave.

Verwacht hoge kwaliteit met de Premium Panel lcd's van Dell 
Het beeld op het scherm van uw Dell Precision mobiele workstation bestaat uit zeer kleine puntjes die pixels worden genoemd. Dell Precision beeldschermen met Premium Panel Guarantee zijn van de hoogste kwaliteit in de sector, aangezien zij gedurende de periode van de beperkte hardwaregarantie* gegarandeerd geen pixels hebben die permanent 'aan' blijven staan - een dergelijke pixel leidt tot een continu helder puntje op het beeldscherm. Dit betekent dat alle pixels werken om het best mogelijke beeld te bieden. 

Zie meer met Dell UltraSharp lcd-beeldschermen
Dell biedt UltraSharp lcd-beeldschermen op Dell Precision mobiele workstations. De UltraSharp lcd's hebben een hogere resolutie en dus hebt u meer pixels op uw lcd-scherm. Een QHD+-resolutie biedt bijvoorbeeld 3.200 horizontale pixels op 1.800 lijnen, terwijl de FHD-resolutie 1.920 horizontale pixels biedt op 1.080 lijnen. Dell UltraSharp lcd-beeldschermen kunnen een uitstekende kijkervaring bieden en de helderheid vergroten voor verschillende professionele taken, waaronder:
 • Met meerdere geopende toepassingen tegelijk op uw desktop werken
 • Werken met grote spreadsheets met meerdere rijen en kolommen met inhoud
 • Werken met resolutie-intensieve toepassingen voor de creatie van digitale content of gegevensvisualisatie
 • Scherpere weergave van beelden en video
 • Een betere algemene kijkervaring

Alle Dell Precision lcd-opties worden weergegeven als afkortingen voor beeldschermstandaarden, zoals WXGA, HD, WXGA+, FHD en WUXGA. Klik op het tabblad "Naast elkaar vergelijken" voor de resoluties die op Dell Precision mobiele workstations worden aangeboden.
 
Beleef meer met verbeterde beeldschermopties

Over het algemeen is de kwaliteit van het beeld op het beeldscherm van uw Dell Precision laptop afhankelijk van verschillende factoren, zoals de resolutie, de helderheid, de contrastverhouding, het kleurenbereik en de kijkhoek. Naast de hoogste kwaliteit biedt Dell een ruime keuze aan prestatiemogelijkheden. Lees de belangrijkste definities hieronder voor meer informatie over de verschillende kenmerken en gegevens van een lcd-beeldscherm.

Belangrijkste definities:
 • Formaat: laptopschermen worden diagonaal gemeten vanuit de hoeken; de bezel is hier doorgaans niet bij inbegrepen, zoals bij veel desktopmonitoren.
 • Resolutie: het fysieke aantal kolommen en rijen van pixels waaruit het scherm bestaat. Een beeldscherm met een resolutie van 1.280 x 800 heeft bijvoorbeeld 1.280 horizontale pixels op 800 lijnen. Hoe meer pixels u hebt, hoe hoger de resolutie. Dit betekent dat meer inhoud op het scherm kan worden weergegeven.
 • Helderheid: de hoeveelheid licht die door het beeldscherm wordt afgegeven. Deze eigenschap wordt ook 'luminantie' genoemd en wordt gemeten in nit of candela per vierkante meter. Een Precision mobiel workstation heeft doorgaans een helderheid van ongeveer 300 nit
 • Andere kenmerken:
  • Antireflectiecoating (AG): een matte afwerklaag die het licht verspreidt, zodat er minder reflectie is en de kijkhoek kleiner is. Antireflectietechnologie is ontworpen om de intensiteit van reflecterend licht uit de omgeving te beperken, waardoor deze technologie ideaal is voor typische kantoorruimten, evenals voor de wisselende lichtomstandigheden in omgevingen zoals klantenlocaties, luchthavens en andere openbare plaatsen.
  • TrueLife: een TrueLife-beeldscherm is glanzend, waardoor de contrastverhouding van het scherm groter is. TrueLife technologie biedt diepere zwarttinten en schitterende kleuren voor levendige beelden en levensechte video. TrueLife is ideaal voor thuisgebruik, games of video's.
 • UltraSharp: UltraSharp-beeldschermen zijn schermen met een PPI-waarde (pixels per inch) van 120 of meer.
 • Contrastverhouding: de verhouding van de intensiteit van het helderste wit en het diepste zwart.
 • Kijkhoek: de maximale hoek waarin u naar een beeldscherm kunt kijken en nog steeds genoeg kunt zien. De horizontale kijkhoek is standaard 80º en de verticale kijkhoek is 45º. Een brede horizontale kijkhoek is daarentegen minimaal 110º en en verticale kijkhoek 90º. Bovendien bieden beeldschermen met In-Plane Switching (IPS)-technologie een bredere kijkhoek met consistent 170º horizontaal en verticaal.
 • Achtergrondverlichting: de verlichtingsvorm die in een lcd-beeldscherm wordt gebruikt. Momenteel gebruikt Dell witte led-technologie: energie-efficiënte en kwikvrije achtergrondverlichting in Dell Precision laptops
 • Kleurenbereik: het aantal zichtbare kleuren dat kan worden weergegeven door een lcd-scherm. Er zijn verschillende standaarden voor kleurenbereik. De drie standaarden die vaak worden genoemd bij pc's zijn Adobe RGB, sRGB en NTSC. Mobiele Precision workstations bieden een groot aantal opties voor kleurenbereik, waaronder 100% sRGB en 100% Adobe.


Geniet nog meer met PremierColor 

PremierColor is een submerk voor kleurentechnologie van Dell dat de belangrijkste kenmerken van kleur omvat, zoals exacte kleurnauwkeurigheid, compatibiliteit met industriestandaarden voor kleuren, interne selectie van kleurruimte, en verbluffend kleurenbereik en een geweldige kleurdiepte. Bekijk de belangrijkste kenmerken hieronder en kom meer te weten over de PremierColor technologie.

 • Consistente en nauwkeurige kleuren: Dell Precision laptops die PremierColor ondersteunen, worden verzonden met in de fabriek vooraf gedefinieerde kleurruimten, zoals Adobe® RGB, sRGB en NTSC om nauwkeurige kleurgegevens te bieden. Precision lcd's die PremierColor ondersteunen gebruiken ook de IPS (In Plane Switching)-technologie, wat een kijkervaring van wereldklasse biedt zonder kleurvervorming vanuit elke kijkhoek en zij leveren daarmee consistente prestaties.
 • Afstemming met industriestandaarden voor kleuren: afstemming met industriestandaarden voor kleuren: Dell Precision laptops die PermierColor ondersteunen hebben een dekking van het kleurenbereik van meer dan 100 procent, welke 100 procent sRGB en 100 procent NTSC kan dekken.
Het systeem dat u nu configureert, bevat mogelijk niet alle opties die hieronder worden vermeld.

Als u dit wilt...Kies voor...
Op uw laptop met meerdere geopende toepassingen tegelijk werken.Een beeldscherm met een hoge resolutie zoals UHD+ of FHD
Productief werken met grote afbeeldingen.    Een beeldscherm met een hoge resolutie zoals UHD+ of FHD
Een beeldscherm voor resolutie-intensieve applicaties zoals het maken van digitale content of datavisualisatie.Een beeldscherm met een hoge resolutie zoals UHD+ of FHD
Meerdere mensen op één laptop laten samenwerken of een presentatie met één of twee andere mensen delenEen beeldscherm met een brede kijkhoek


 
Model

   
Beschrijving

 
Afmetingen

 
 Resolutie   

 
Pixels

 
Kijkhoek 

 
Adobe RGB-kleurenbereik 

 
 Achtergrondverlichting

 
3520

 
15,6 inch LED-beeldscherm met Full HD-resolutie (1.920 x 1.080)

 
 15,6 inch

 
FHD

 
1920 x 1080

 
Breed

 
72%

 

 
3520

 
15,6 inch beeldscherm met HD-resolutie (1.366 x 768) (kleurenbereik van 45%)

 
 15,6 inch

 
HD

 
1366 x 768

 
Standaard

 
45%

 

 
5520

 
15,6 inch UltraSharp™ Full HD IPS (1.920 x 1.080) breedbeeldscherm met antireflectiecoating, led-achtergrondverlichting en Premium Panel Guarantee (kleurenbereik van 72%)

 
15,6 inch

 
FHD

 
1920 x 1080

 
Breed

 
72%

 
Led

 
5520

 
15,6 inch UltraSharp™ PremierColorUHD IGZO (3.840 x 2.160) breedbeeldscherm met touchfunctionaliteit, led-achtergrondverlichting en Premium Panel Guarantee (Adobe-kleurenbereik van minimaal 100%)

 
15,6 inch

 
UHD

 
3840 x 2160

 
Breed

 
100%

 
Led