Help me bij mijn keuze: ProDeploy Enterprise Suite

Versnel de implementatie van enterprise-technologie met deskundige implementatie die speciaal voor u is ontworpen
Van de rand naar de kern naar de cloud: experts van Dell EMC en zijn partner leiden projecten van de planningsfase tot de installatie, configuratie en complexe integraties van hardware en software. Onze complete suite van implementatieservices en professionele certificeringen helpt u om sneller te innoveren en bedrijfsresultaten te behalen, zowel nu als in de toekomst.
ProDeploy Suite biedt drie eenvoudige opties die de implementatie van enterprise-technologie versnellen:

  • ProDeploy Plus,het meest complete implementatie-aanbod waarmee u voorbereid bent op vandaag en morgen. Integreer nieuwe technologie in bestaande omgevingen met een gerust hart door middel van uitvoerige planning en validering door deskundige, gecertificeerde technici. Uw implementatieprojecten worden beheerd door experts van Dell EMC , zodat u zich kunt richten op uw bedrijf en de snelle implementatie van uw digitale technologieën.

  • ProDeploy zorgt ervoor dat u uw hardware- en software-investering direct optimaal kunt gebruiken. Integreer met vertrouwen nieuwe technologie in nieuwe of bestaande omgevingen door uitgebreide planning en controle door gecertificeerde deskundige technici.

  • Basic Deployment biedt consistente installatie van server-, storage- en netwerksystemen door ervaren en gecertificeerde technici die de Dell EMC producten van binnen en van buiten kennen. Experts van Dell EMC doen het zware werk, zodat u u tijd kunt besparen, de noodzaak voor onderhoud kunt verminderen en toekomstige projecten kunt vereenvoudigen.
Vergelijking van kenmerken voor ProDeploy Enterprise Suite

Opmerking: de beschikbaarheid van Basic Deployment, ProDeploy of ProDeploy Plus kan verschillen, afhankelijk van de hardware die is aangeschaft.
Basic Deployment
ProDeploy
ProDeploy
Plus

Vóór implementatie
Eén aanspreekpunt voor projectbeheer


In de regio
Beoordeling van gereedheid van locatieImplementatieplanningTechnology Service Manager (TSM) service voor apparaten die recht hebben op ProSupport PlusImplementatie
Servicetijden van implementatie
Kantooruren
24x7
24x7
Onsite installatie van hardware*Afvoer van verpakkingsmateriaalSysteemsoftware installeren en configureren


Onsite
Projectdocumentatie met kennisoverdrachtNa implementatie
Verificatie van de implementatieOverdracht van configuratiegegevens naar de technische support van Dell EMCConfiguratie-ondersteuning 30 dagen na de implementatieTrainingscredits voor Dell Education EMC-services
* Hardware-installatie is niet van toepassing op geselecteerde softwareproducten