Help mij bij mijn keuze: Quick Sync 2

 
Quick Sync 2: de optionele Quick Sync 2-module is nieuw voor PowerEdge servers van de 14e generatie en biedt draadloos beheer van servers bij gebruik in combinatie met de OMM (OpenManage Mobile)-software en uw compatibele telefoon of tablet.
  • Kies deze module voor de beveiligde serverconfiguratie, -bewaking en -probleemoplossing met behulp van uw mobiele apparaat.

Gebruik van Quick Sync 2
  • Download eerst de OpenManage Mobile-software (via de Google Play Store of App Store van Apple) en installeer vervolgens OMM (versie 2.0 of hoger) op uw mobiele Android- of iOS-apparaat. 
  • Vervolgens kunt u gebruikmaken van OMM voor toegang tot de server via Quick Sync 2.
  • Scan bij de eerste toegang tot een PowerEdge-server van de 14e generatie de QR-code voor de uitschuifbare informatietag om automatisch het wachtwoord van de iDRAC-fabrieksinstellingen in te voeren.
  • Quick Sync 2 maakt gebruik van zowel Bluetooth Low Energy (BLE) als wifi. OMM maakt voornamelijk verbinding met Quick Sync 2 in een gecodeerde BLE-verbinding.

Functies die een hogere bandbreedte vereisen, kunnen gebruikmaken van gecodeerde wifi. Een iDRAC-beheerder heeft de mogelijkheid om wifi of Quick Sync 2 volledig uit te schakelen. Voor meer informatie en voor het beheer van servers vanaf elke locatie met een Android- of iOS-apparaat, gaat u naar www.DellTechCenter.com/OMM (in het Engels) of www.dell.com/OMM (in het Engels).

Opmerkingen:
  • De oorspronkelijke Quick Sync-optie voor 13e generatie PowerEdge servers maakte gebruik van NFC (Near Field Communication) voor mobiele telefoons en tablets, en vereiste bovendien de Quick Sync-bezel. Voor 14e generatie PowerEdge servers met Quick Sync 2 is geen specifieke bezel vereist.
  • OMM v2.0 (Engelstalig) of hoger is ook compatibel met Quick Sync voor 13e generatie PowerEdge servers met NFC-communicatie.