Help mij bij mijn keuze: Besturingssystemen

Windows 10 Home

Windows 10 Home is gericht op consumenten van Windows. Windows 10 Home biedt de vertrouwde functionaliteit van Windows 10 met ondersteuning voor niet-Microsoft Store-apps. Het is uitgerust met Cortana, Microsoft Edge, Continuum-tabletmodus voor touch-apparaten, universele Windows-applicaties zoals Foto's, Kaarten, E-mail, Kalender, Muzieken Video en de mogelijkheid om gameplay vast te leggen en te delen voor eigenaars van XBox One.

Windows 10 Pro

Windows 10 Pro biedt alle functies van Windows 10 Home met extra functies die ideaal zijn voor professionals. Extra Pro-functies zijn onder meer: Domain Join Services, BitLocker Drive Encryption, Remote Access Services, Group Policy-editor, en Windows Update for Business.

Windows 10 Pro for Workstations

Windows 10 Pro for Workstations bevat alle functies van Windows 10 Pro en nog veel meer. Het biedt snellere verwerking van data en storage, een nieuw bestandssysteem dat fouten detecteert en oplost en ondersteuning voor next-generation pc-hardware, tot 4 CPU's en 6 TB geheugen. Windows 10 Pro voor workstations is een besturingssysteem dat vereist is door Microsoft voor Windows Pro systemen met Intel Xeon of AMD Opteron processors.

Windows in S-modus

S-modus biedt de vertrouwde, robuuste en productieve ervaring van Windows en is gestroomlijnd voor beveiligde en superieure prestaties. S-modus maakt uitsluitend gebruik van voor Microsoft geverifieerde apps in de Windows Store en garandeert veilig browsen met Microsoft Edge.

Opmerking: in de S-modus kunnen alleen applicaties worden geïnstalleerd via de Microsoft Store. Apparaten kunnen worden geüpgraded naar hun respectieve edities van Windows via de Microsoft Store. Voor meer informatie gaat u naar https://support.microsoft.com/en-us/help/4020089/windows-10-in-s-mode-faq (in het Engels). Windows S-modus is beschikbaar voor een beperkt aantal Dell producten.

Linux Ubuntu

Ubuntu is een open-source besturingssysteem dat is gebouwd voor liefhebbers van Linux. Dell Ubuntu is een van de meest populaire besturingssystemen op de markt en is nu beschikbaar zonder licentiekosten. Er zijn duizenden gratis applicaties beschikbaar in het Ubuntu Software Center. LibreOffice (pakket voor kantoorproductiviteit) is inbegrepen en Ubuntu is compatibel met het Microsoft Office-pakket. Ubuntu biedt veiligheid en bescherming met een betrouwbare bibliotheek van softwareapplicaties, dataversleuteling en ingebouwde bescherming tegen malware en virussen. Ubuntu biedt 5 jaar gratis beveiligings- en onderhoudsupdates met Ubuntu LTS (langetermijnsupport) voor een langere levensduur en stabiliteit. Dell biedt Ubuntu op geselecteerde producten aan als alternatief voor Windows of Chrome.