|

Uw strategie voor High-Performance Computing

Dell™ HPC-oplossingen maken gebruik van de beste bouwstenen in hun klasse, die getest en gevalideerd zijn door technici van Dell, zodat u uw IT-bronnen snel kunt implementeren en gebruiken. Onze oplossingsontwikkelaars werken eraan om inzicht te krijgen in uw omgeving op het gebied van functionele, technische en operationele vereisten, zodat we volledige HPC-oplossingen kunnen integreren, die kunnen worden gerepliceerd en gebruikt als clusterarchitecturen van wereldklasse.

HPC beschikbaar maken voor ieder die dat nodig heeft.

High-Performance Computing (HPC) was vroeger het domein van specialisten die met dure, bedrijfsgebonden apparatuur werkten. Nu bieden gangbare infrastructuren betaalbare HPC-tools en strategische voordelen voor onderzoeksorganisaties. Dell helpt bij het mogelijk maken van de revolutionaire ontdekkingen die worden gedaan door de organisaties voor computing en biowetenschappen van vandaag. Dell beseft dat geen twee klanten exact dezelfde behoeften hebben en exact hetzelfde vereisen. De aangepaste manier waarop we HPC aanpakken, richt zich op drie gebieden om sneller resultaten te halen door ontdekking te bevorderen en de creatie van intellectueel eigendom te stimuleren met flexibele, modulaire, voor de markt geschikte HPC-oplossingen:
  • samenwerken met onderzoekers — Dell werkt wereldwijd samen met academische en commerciële entiteiten aan de ontwikkeling van robuuste HPC-systemen.
  • intelligent samenwerken — wij werken als partner samen met toonaangevende leveranciers van HPC-technologie en -applicaties om oplossingen te leveren die de vereiste workloads van de klant effectief uitvoeren.
  • oplossingen vereenvoudigen — wij helpen de complexiteit weg te nemen door vooraf gevalideerde en vooraf gecertificeerde hard- en softwareoplossingen te bieden die eenvoudig kunnen worden opgeschaald van een oplossing op afdelingsniveau tot een oplossing op hyperscaleniveau.
Dell heeft een uitgebreide lijst met serviceaanbiedingen waarmee de implementatie van clusterinstallaties eenvoudiger wordt: rackintegratie, datacenterimplementatie, extern clusterbeheer en HPC Cloud Bursting. In combinatie met de benadering van Dell voor implementatie kunnen deze services uw bedrijf helpen om:
  • een cluster te definiëren en bouwen met behulp van technologie uit de productportfolio van Dell
  • de beheerkosten te reduceren door de implementatie en het beheer van clusters te vereenvoudigen
  • het mogelijk te maken om uw aandacht te richten op uw basisexpertise door de voorbereiding van de omgeving voor productie te vereenvoudigen
  • gebruik te maken van storage van wereldklasse en hardware voor connectiviteit
  • applicaties en software te gebruiken die op krachtige prestaties zijn getest
Met Dell HPC-oplossingen kunt u snel de productiviteit verhogen, de kosten verlagen en het beheer vereenvoudigen van complexe clusteromgevingen. Dankzij deze zekerheid kunt u snel uw oplossing implementeren en uw IT-bronnen beginnen te gebruiken om nieuwe, steeds complexere uitdagingen het hoofd te bieden. 

Voor meer informatie laat u een Dell HPC-specialist contact met u opnemen.