|

Veiligheidsbeleid

Veiligheidsbeleid

Neem even de tijd om te lezen welke stappen we ondernomen hebben om uw informatie te helpen beschermen en uw on-line transacties veiliger te maken. We nodigen u ook vriendelijk uit om de stappen te lezen die u zelf kunt zetten om uzelf verder te beschermen.

U een veilige on-line ervaring aanbieden is een absolute prioriteit van Dell. Wij weten dat uw privacy en de beveiliging ervan van cruciaal belang zijn, en we hebben dan ook veel inspanningen geleverd om te garanderen dat uw persoonlijke informatie gevrijwaard wordt.
  • Veiligere transmissies
  • Help uzelf beschermen
U bent als enige verantwoordelijk voor de geheimhouding van uw wachtwoorden en uw accountinformatie. Ga zorgvuldig en verantwoord tewerk als u on-line bent. Als u on-line persoonlijke gegevens meedeelt die toegankelijk zijn voor het publiek, dan kunt u achteraf ongevraagde berichten ontvangen.

Beveiliging van de website met de Dell-shop -- Veiligere transmissies

Positieve identificatie . De website met de Dell-shop is geregistreerd bij site-identificatieorganisaties zodat uw browser de identiteit van de Dell-shop kan bevestigen voordat er een transmissie verstuurd wordt. Dankzij deze technologie wordt de identiteit van onze site automatisch achter de schermen bevestigd voordat er klanteninformatie verstuurd wordt die vereist is om een on-line order te plaatsen. Uw informatie bereikt uw beoogde bestemming of uw browser verwittigt u (voordat er persoonlijke informatie verstuurd wordt) dat de potentiële site van bestemming er verdacht uitziet en vermeden moet worden.

Gegevenscodering
. Als u een browser met beveiligingscapaciteit gebruikt (zoals Microsoft Internet Explorer versie 2.1 of hoger of Netscape Navigator versie 2.0 of hoger), dan wordt de informatie die u verstuurt met betrekking tot uw aankoop gecodeerd. Zo wordt de informatie zeer moeilijk leesbaar, zelfs als ze verkeerdelijk onderschept wordt. De Dell-shop maakt gebruik van de gangbare SSL-technologie (Secure Sockets Layer) voor de codering van potentieel gevoelige informatie zoals uw naam en adres en voor de codering van cruciale gevoelige informatie zoals uw kredietkaartnummer. Als u zich enkel zorgen maakt over de privacy van uw kredietkaartinformatie, dan moedigen wij u aan om uw order elektronisch in te voeren zonder kredietkaartnummer. Onze verkoopvertegenwoordiger neemt dan contact op met u om deze informatie te vragen. Als u echter om eender welke reden niet graag persoonlijke informatie meedeelt via het internet, dan kunt u steeds contact opnemen per telefoon of fax om uw order te plaatsen. Gebruik de knop "Back" van uw browser om terug te keren naar de vorige pagina.

Beveiliging van de shop - Help uzelf beschermen

Als u gebruikmaakt van een browser met beveiligingscapaciteit (zoals Microsoft Internet Explorer versie 2.1 of hoger of Netscape Navigator versie 2.0 of hoger) dan kunt u het risico op onbedoeld of frauduleus gebruik van uw persoonlijke informatie verkleinen door aandacht te schenken aan twee browserfuncties.

1. Veiligheidsinstellingen van de browser.

De voorkeursinstellingen voor de beveiliging van uw browser zijn uw eerste verdedigingsmiddel om de diefstal of ongewenste raadpleging van vertrouwelijke, persoonlijke informatie te stoppen. De meest gangbare browsers bieden de mogelijkheid om een alarm of een kennisgeving te ontvangen als het volgende gebeurt of op het punt staat te gebeuren:
  • omschakeling tussen veilige en onveilige transmissiemodi
  • ontvangst van een ongeldige site-identificatie voor de site waarnaar u van plan bent gegevens door te sturen; en
  • verzending van een transmissie via een "open" of onbeveiligde verbinding.
Controleer de instellingen van uw browserbeveiligingskenmerken om alle controles te raadplegen die mogelijk zijn en die momenteel ingesteld zijn.

2. Beveiligingssignalen van de browser.

De aanwezigheid van veiligheidsmaatregelen voor de invoer van gegevens op een webpagina wordt voor u op verschillende manieren geïdentificeerd op uw browser:
  • de URL die de pagina identificeert zal altijd beginnen met "https//" in plaats van de normale "http//"
  • een veiligheidssymbool geeft de werking aan in een modus die ondersteuning biedt voor veilige transmissies
  • er staat een pictogram van een "gesloten slot" in de rechterbenedenhoek op het scherm van uw Microsoft Internet Explorer-browser; en
  • er verschijnt een pictogram van een "niet-gebroken sleutel" in de linkerbenedenhoek op het scherm van uw Netscape Navigator-browser.
Als u zich enkel zorgen maakt over de privacy van uw kredietkaartinformatie, dan moedigen wij u aan om uw order elektronisch te plaatsen zonder kredietkaartnummer. Een verkoopvertegenwoordiger zal dan contact opnemen met u om deze informatie te vragen. Als u geen browser gebruikt die deze standaard veiligheidsfuncties biedt of als u om welke reden ook liever geen persoonlijke informatie verstrekt via het internet, dan kunt u altijd per telefoon of per fax contact opnemen om uw order te plaatsen.

Wij hopen dat u - eens u de maatregelen begrijpt die wij treffen en inzicht hebt in de stappen die u kunt zetten om uzelf te beschermen - evenveel vertrouwen hebt als ons in de beveiliging van uw transacties en uw persoonlijke informatie.