|

Softwaregedefinieerde storage

Snellere storage-innovatie, minder beheer

De juiste storage voor uw workloads.

Veel applicatie werken sneller en efficiënter met softwaregedefinieerde storage (SDS), die de storagesoftware scheidt van de storagehardware. SDS is breed inzetbaar en zorgt voor creatieve innovatie, zodat u zich klaar kunt maken voor de toekomst en uw workloadvereisten het ontwerp van uw storage kunt laten bepalen.

De juiste storage voor uw workloads

Met sommige softwaregedefinieerde benaderingen zit u vast aan bedrijfseigen software of rigide architecturen. Dell laat u daarentegen kiezen uit een modern en divers aanbod van SDS-oplossingen, waardoor u flexibel genoeg bent om de juiste hardware en software te implementeren voor uw specifieke applicatie. Hiermee profiteert u van verbeterde controle over uw assets: u kunt snel nieuwe IT-capaciteit toevoegen dankzij snellere toegang tot de nieuwste software of hardware.

Video: Innoveer uw datacenter met softwaregedefinieerde storage (0:30)

Kies uw eigen weg.

Kies uw eigen weg

Er zijn geen universele SDS-oplossingen. Daarom zijn we gaan samenwerken met toonaangevende leveranciers van storagesoftware en hebben samen flexibele, open oplossingen ontwikkeld die de huidige investeringen behouden en flexibiliteit voor de toekomst toevoegen. Kies wat voor u het beste is, van vooraf gevalideerde referentiearchitecturen die risico's wegnemen, tot het gemak van kant-en-klare hypergeconvergeerde oplossingen die binnen 15 minuten kunnen worden geïmplementeerd.


Direct innoveren.

Direct innoveren

Softwaregedefinieerd is waarschijnlijk een van de innovaties op uw storageroadmap. Met onze platforms die daadwerkelijk softwaregedefinieerd zijn, bepaalt u, en niet uw volgende hardwarevernieuwing, wanneer u de innovaties die uw organisatie nodig heeft, wilt toevoegen. Ontwikkeling wanneer u er klaar voor bent. Met de Dell XC serie en Dell Engineered Solutions for EVO:RAIl, aangedreven door Intel® Xeon® processoren, kunt u bijvoorbeeld nieuwe functies toevoegen zodra ze beschikbaar zijn en nieuwe nodes in minder dan een minuut.*
Integreren. Organiseren. Versnellen.

Integreren. Organiseren. Versnellen.

Dell SDS verbetert prestaties en reactievermogen door functies uit de storagearray te halen en dichter bij de verwerking te brengen. Automatiseringstools en integratie zorgen voor minder complexiteit met betrekking tot beheer en maken tijd vrij. Het eindresultaat? Tot 6x sneller te implementeren VDI voor 27% minder kosten .* Vergeleken met traditionele storagebenaderingen voor VDI, ondersteunen SDS-oplossingen van Dell twee keer zoveel gebruikers in 91% minder ruimte.*


Bereid uzelf voor op succes met SDS.

Bereid uzelf voor op succes met SDS.

Hoewel SDS 'iedere software, iedere hardware' belooft, is de realiteit veel gecompliceerder. Oplossingen op basis van 'white-box'-hardware voldoen vaak niet aan de verwachtingen. Door SDS op beproefde bedrijfsklasse hardware met de juiste configuraties te implementeren, kunt u uw succes aanzienlijk bevorderen. En met Dell als uw enige contactpunt en de beste services en wereldwijde support, wordt zakelijke SDS veel eenvoudiger.


∗ Dell and Nutanix introduceren een appliance voor geconvergeerde VDI-applicaties, David Floyer, 17 november 2014. http://wikibon.org/wiki/v/Dell_and_Nutanix_Introduce_a_Converged_VDI_Application_Appliance (in het Engels)
** Met Dell XC serie. Gebaseerd op interne tests van Nutanix in september 2014.