|

Wyse thin clients voor Cloud Client-Computing

Integreer betere beveiliging en beheerbaarheid in elke infrastructuur

Maak elke gevirtualiseerde of webgebaseerde infrastructuur compleet met optimale thin client-eindpunten die bij uw budget en prestatievereisten passen. Desktopvirtualisatie verloopt snel en eenvoudig, als u Wyse Datacenter oplossingen combineert met Wyse thin clients. Wyse thin clients worden op maat gemaakt voor uw virtuele desktopinfrastructuur (VDI) -omgeving, voor maximale beveiliging en prestaties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormfactoren en met verschillende montageopties, inclusief mobiele en alles-in-één thin clients. Met Wyse eindpunten kan uw IT-team:
  • Beheer en beveiliging vereenvoudigen
  • IT efficiënter maken
  • De draagbaarheid en gebruikerservaring.verbeteren
Profiteer van optimale beveiliging en bespaar kosten en tijd met Wyse thin clients van Dell.

Profiteer van optimale beveiliging, beheer en efficiëntie met Wyse thin clients. Wyse thin clients zijn ontworpen voor eenvoudige integratie in elke gevirtualiseerde of webgebaseerde infrastructuur en voldoen tegelijkertijd aan de budget- en prestatievereisten voor elke applicatie. Profiteer van directe functionaliteit en prestaties voor uw meest intensieve applicaties.

TCO-calculator voor Wyse thin clients

TCO-calculator voor Wyse thin clients
Een eenvoudige, dynamische tool die de kostenbesparing berekent voor uw bedrijf wanneer u VDI implementeert met Wyse thin clients. U hoeft alleen maar het aantal gebruikers in te voren en de schuifbalken aan te passen om te zien hoe uw bedrijf kan profiteren door VDI te implementeren met Wyse thin clients.

TCO-calculator voor Wyse thin clients (in het Engels)

Wyse thin clients

Wyse thin clients
Zorg voor meer beveiliging, flexibiliteit en beheer op Citrix®-, Microsoft®-, VMware- of Dell platformen dankzij betaalbare en efficiënte Wyse thin clients en software. Meer informatie

Wyse producten bekijken: thin clients, zero clients, clouddesktops, virtualisatiesoftware en appliances voor het datacenter

Beheer-, cloud- en virtualisatiesoftware Beheer-, cloud- en virtualisatiesoftware
Wyse biedt beheersoftware waarmee u eenvoudig uw Wyse thin clients en clouddesktops kunt configureren, monitoren en beheren. U kunt ook software gebruiken om uw desktops en applicaties te virtualiseren, of om op afstand geopende applicaties te laten presteren alsof ze lokaal worden uitgevoerd. Met Wyse converter voor pc's kunt u de levensduur van uw bestaande pc's verlengen, door deze om te zetten naar thin clients. Profiteer van ultieme beveiliging en beheerbaarheid in een eenvoudige softwareoplossing. Meer informatie

Wyse Management Suite (in het Engels)
Wyse Converter voor pc's

Dell Financial Services

Dell Financial Services
Dell Financial Services zijn ontworpen om u de vrijheid te geven om direct de juiste technologieoplossing aan te schaffen en te implementeren, niet pas wanneer het budget het toestaat. Klik op de DFS link voor meer informatie.

Dell Financial Services 

Neem contact op met een Dell expert en ontdek hoe eenvoudig het is om veiligheid te garanderen, IT te beheren en betrouwbare flexibiliteit te bieden voor uw gebruikers met cloud client-computing oplossingen van Dell.

Neem contact op met