|

Virtualisatie van het datacenter

Veel mensen die het woord "virtualisatie" horen, denken niet direct aan "gemakkelijk". Dat hoeft echter niet waar te zijn.

Virtualisatie draait niet alleen om servers. Creëer een efficiënte, responsieve IT-omgeving door uw gehele datacenter te virtualiseren. Wanneer u het vloeroppervlak van uw datacenter verkleint door uw fysieke server, storage en netwerkhardware te consolideren, kunt u ook het volgende realiseren:
  • Verbeterd assetgebruik
  • Lagere kapitaaluitgaven en kosten voor voeding en koeling
  • Minder contactpunten voor beheer
  • Snellere levering van IT-services
Vertrouw op Dell, uw specialist op het gebied van virtualisatie. Werk samen met Dell experts om uw dagelijkse werkzaamheden te automatiseren en datacenterbeheer te harmoniseren. Met de op standaarden gebaseerde oplossingen van Dell hoeft u nooit uw mogelijkheden te beperken.

Ontdek uw mogelijkheden. Combineer uw huidige investeringen met het Dell end-to-end portfolio om de beste efficiëntie te behalen. Kies uit en combineer oplossingen die de meest populaire platforms ondersteunen:

VMware                                        
                                    Virtualisatieoplossingen van Dell en VMware

Microsoft                                    
                                    Virtualisatieoplossingen van Dell en Microsoft

Red Hat                   
                                    Virtualisatieoplossingen van Dell en Red Hat


Wij helpen u de volgende stap te zetten. Ongeacht in welke fase van het virtualisatieproces u zich bevindt, Dell consultanten helpen u uw doelen helder te maken, vereisten te identificeren en een virtualisatieplan op te zetten.


Neem contact op met een Dell vertegenwoordiger
om het proces te starten, of te herstarten.