|

Loopbaanontwikkelingsprogramma's

Dell ondersteunt jouw ontwikkeling

Net zoals jij elke dag hard werkt om technologie en oplossingen te bieden waardoor mensen beschikken over 'the power to do more', zo biedt Dell programma's zodat je je loopbaan verder kunt ontwikkelen. Dankzij onze programma's kunnen teamleden zich ontpoppen tot leiders door middel van mentoring, aanmoediging en mogelijkheden: precies de juiste combinatie van beloning en uitdaging.

We investeren in onze mensen en we hebben een reeks speciale programma's ontwikkeld waarmee je een carrière kunt najagen die voldoet aan jouw ambitie en potentie. Van één-op-één-gesprekken met mentoren tot regelmatige uitgebreide feedback en regelmatige evaluaties aan de hand van een loopbaanplan op de lange termijn: deze programma's bieden u meer dan genoeg mogelijkheden om uw eigen weg naar leiderschap uit te stippelen. 

Ben je nog student? Bekijk dan het gedeelte Aan het werk vanuit de universiteit voor meer informatie over hoe Dell jouw carrière van het begin af aan kan ondersteunen. Wanneer je bij ons werkt, kun je deelnemen aan programma's die zijn ontworpen om vaardigheden op te doen op verschillende gebieden van instapniveau tot op directeursniveau: van supply chain tot financiën en van activiteiten tot leiderschap.

Vacatures bij Dell
Ontdek de Dell locaties wereldwijd
Explore our locations