|

Ons team | Angela Fox

AngelaWanneer ben je bij Dell begonnen en welke functies heb je inmiddels bekleed?

 • Januari 2007 – januari 2009: Directielid – Solutions voor Australië en Nieuw-Zeeland
 • Februari 2009 – oktober 2009: Directielid – Solutions voor Aziatisch-Pacifisch gebied en Japan (publieke sector)
 • Oktober 2009 – september 2010: Zwangerschapsverlof
 • Oktober 2010 – maart 2011: Directielid – Solutions voor Aziatisch-Pacifisch gebied en Japan (publieke sector)
 • April 2011 – november 2012: Directielid – Solutions voor Aziatisch-Pacifisch gebied en Japan (publieke sector en grote bedrijven)
 • November 2012 - heden: Vice-president - Infrastructuur & Cloud Computing (I&CC) voor Aziatisch-Pacifisch gebied en Japan

Welke verantwoordelijkheden behoren tot je huidige functie?

Ik ben verantwoordelijk voor de groei van de afdeling Infrastructuur en Cloud Computing van Dell in het Aziatisch-Pacifisch gebied en Japan. Daarnaast zorg ik er als Algemeen Directeur voor Services voor dat alle sectorspecifieke services uitgevoerd kunnen worden, zodat Dell zijn klanten optimaal van dienst kan zijn.

Hoe zou je de bedrijfscultuur van Dell omschrijven?

Alomvattend, respectvol en innovatief. Wij blijven ontwikkelen en veranderen mee met de markt. Nieuwe visies zijn daarom van harte welkom en bovendien geeft Dell om zijn mensen.

Wat moeten mensen die hier graag zouden komen werken absoluut weten?

Wij werken in een sector die voortdurend verandert en het is belangrijk dat je daar flexibel mee om kunt gaan. Je moet je kunnen aanpassen aan de vraag van de markt en van onze sector. Bovendien moet je soms ook een sprong in het duister durven wagen.

Waarom blijf jij bij Dell werken?

Ik vind het geweldig dat ik en mijn team invloed kunnen hebben op de resultaten van ons bedrijf... Oplossingen voor ondernemingen liggen aan de basis van onze bedrijfstransformatie. Zonder de inzet en prestaties van onze medewerkers zouden we deze resultaten niet kunnen behalen. Ik vind het team bij Dell inspirerend, gemotiveerd en competitief, maar ook altijd bescheiden.

Bij welke projecten ben je onlangs betrokken geweest en wat zijn tot nu de hoogtepunten in je carrière bij Dell?

Als lid van het leidinggevend team in het Aziatisch-Pacifisch gebied en Japan (APJ) voor de publieke sector en grote ondernemingen (PLE) vervul ik een belangrijke rol in de transformatie van ons bedrijf op het gebied van oplossingen. Dit omvat onder meer het bieden van ondersteuning zodat onze domeinmiddelen efficiënt geïmplementeerd kunnen worden, het voortdurend ontwikkelen van ons verkoopteam en het instellen van end-to-end servicemogelijkheden.

Enkele hoogtepunten uit mijn carrière:

 • De groei van de sector Solutions (zowel voor Enterprise als Services in APJ en PLE).
 • Ik ben mede-oprichter van de diversiteitsraad voor APJ en ben bezig met de introductie van de diversiteitsraad voor Australië en Nieuw-Zeeland.
 • De prestaties/successen van het bedrijf en de mensen die ik aanstuur en begeleid.

Welke positieve veranderingen heb je gemerkt naar aanleiding van de strategiewijziging van Dell?

De transformatie van de sector Solutions is van doorslaggevend belang voor het blijvende succes van Dell en onze algehele betekenis voor de markt. De talloze overnames getuigen van onze inzet voor deze transformatie (bijvoorbeeld Compellent, KACE, EQL, Force10, enz.), evenals de sommen geld die we investeren in de werving van specialisten alsook de constante transformatie van ons verkoopteam die mogelijk is dankzij wereldwijde initiatieven zoals "Creating Customer Value" (Waarde voor de klant creëren). Dit is ook rechtstreeks van invloed op de relatie die we onderhouden met onze klant en het aantal oplossingen uit de Dell-portfolio dat zij aanschaffen om te voorzien in hun bedrijfsbehoeften.

Hoe help je klanten om te groeien en succesvol te zijn?

Zonder de oplossingen die mijn team ontwikkelt en in de regio verkoopt, zou de klant zijn doelstellingen niet kunnen behalen. Mijn belangrijkste taak is het team ondersteunen. Dit doe ik door rechtstreeks contact met de klanten te onderhouden en door begeleiding te bieden via initiatieven of programma's die het werk van mijn team vereenvoudigen

Hoe onderscheidt Dell zich als populaire werkgever?

Met de betrokkenheid die we tonen in onze personeelsstrategie. Wij vinden het vooral belangrijk dat onze mensen het beste uit zichzelf kunnen halen in een heterogene en tegelijk alomvattende omgeving, maar ook dat iedereen initiatieven kan aandragen bij het management en zo inspraak heeft op de koers die het bedrijf vaart.

Vacatures bij Dell
Ontdek de Dell locaties wereldwijd
Explore our locations

Verwante Videos

 • Verwijderen CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Verwijderen careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10