|

Onze mensen | Deepa S

Maak kennis met DeepaWanneer ben je bij EMC begonnen en welke functies heb je inmiddels bekleed?

Ik ben hier in 2008 komen werken. Ik had toen een functie op het gebied van marketing en communicatie. Ik heb leiding gegeven aan het creatieve team van het Center Of Excellence en heb de interne branding gedaan. In 2015 kreeg ik een leidinggevende functie bij Diversity and Inclusion voor India en China. Ik schep kansen om te profiteren van de culturele diversiteit binnen het bedrijf. Verder vergroot ik het bereik van onze wereldwijde diversiteitskantoor door programma's te promoten die een inclusieve werkplek voorstaan. 

Wat vind je het meest inspirerend aan onze cultuur?

EMC heeft een open cultuur waarin je contact hebt met je manager en hoger. Het bedrijf geeft je een platform om te streven naar wat je wilt, te zijn wie je bent en gebruik te maken van wat je hebt. Het is allemaal erg inclusief. Van EMC mocht ik nieuwe initiatieven nemen en een trend beginnen door mensen met een handicap aan te nemen en te profiteren van het unieke karakter dat zij EMC geven.

Ben je lid van een of meer van de affiniteitskringen bij EMC? Welke rol heb je gespeeld en/of hoe heb je ervan geprofiteerd?

Ik ben lid van het Women’s Leadership Forum en de Disability Employee Resource Group (DERG). Ik heb bijgedragen aan de lancering van DERG in India in 2012. Ik ben 3½ jaar voorzitter geweest. Ik ben ook lid van de Global Network Advising and Sharing-groep... Ik heb veel baat gehad bij deze groepen omdat ik er zoveel diepgaande kennis en vertrouwen om leiding te geven heb opgedaan.

Wat maakt je zo enthousiast over de toekomstmogelijkheden van Dell?

Ik ben erg enthousiast om te kunnen leren van Dell, omdat het een van de top 10 bedrijven is op het gebied van diversiteit zoals gemeten door Diversity Inc. Ik voel dat we met het nieuwe bedrijf een breder publiek gaan krijgen waarvan we nog meer kunnen leren en dat nieuwe uitdagingen gaat opleveren.

Wat moeten mensen die hier graag zouden komen werken absoluut weten?

We zijn een mensenbedrijf. Het is een erg constante omgeving, waar je gemakkelijk verbinding maakt en open wordt gecommuniceerd. De werkcultuur is uitstekend en heeft veel te bieden.

Hoe heb je klanten geholpen om te groeien en succesvol te zijn?

Intern heb ik managers geholpen te letten op de bredere aspecten van de manier waarop je een team opbouwt waar iedereen welkom is. Ik heb andere medewerkers geholpen hun potentie te laten zien. Extern heb ik ervoor gezorgd dat andere bedrijven een voorbeeld aan ons namen om hun initiatieven voor diversiteit te verbeteren. Daarom ben ik trots op het werk dat we doen.

En wat maakt het zo geweldig om hier te werken?

Iedereen is welkom. We zijn een groot bedrijf dat werkt aan futuristische technologie en talloze kansen biedt om te creëren en innoveren.

Beschrijf je ervaring hier in een paar woorden.

Ik ben dol op EMC.

Vacatures bij Dell
Ontdek de Dell locaties wereldwijd
Explore our locations

Verwante Videos

 • Verwijderen CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Verwijderen careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10