|

Onze mensen | Madeline

Maak kennis met MadelineWanneer ben je bij EMC begonnen en welke functies heb je inmiddels bekleed?

Ik ben in 2012 bij EMC komen werken, meteen nadat ik mijn masterdiploma in Electrical & Computer Engineering had gehaald. Ik ben softwareontwikkelaar bij EMC.

Wat vind je het meest inspirerend aan onze cultuur?

Bij EMC is klanttevredenheid een topprioriteit. Dit concept heeft me er toe geïnspireerd altijd alles te geven voor elk project. Ik weet dat ik de ervaring van onze klanten direct kan beïnvloeden. Verder wordt diversiteit sterk aangemoedigd binnen het bedrijf. We weten dat een divers team zorgt voor innovatieve ideeën en geweldige producten.

Ben je lid van een of meer van de affiniteitskringen bij EMC? Welke rol heb je gespeeld en/of hoe heb je ervan geprofiteerd?

Ik ben lid van de Latijns-Amerikaanse affiniteitskring bij EMC, ELLIT (EMC Leadership Latin Interest Team), en ben twee jaar Director of Community Outreach geweest. Sinds ik hier vier jaar geleden ben komen werken, heeft ELLIT me heel veel geholpen. Ik heb in die groep fantastische mensen ontmoet, die goede vrienden van me zijn geworden. Verder heb ik leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, waardoor ik meer zelfvertrouwen voor mijn dagelijkse werk heb gekregen. Het feit dat ik via ELLIT iets kan teruggeven aan de gemeenschap, is ook fantastisch.

Wat maakt je zo enthousiast over de toekomstmogelijkheden van Dell?

De samenwerking tussen Dell en EMC gaat zorgen voor een revolutie binnen de technologiesector. Ik zie die fusie als een buitenkans voor innovators en mensen die ‘out-of-the-box’ denken om mee te doen aan een beweging die het leven van mensen gaat verbeteren.

Wat moeten mensen die hier graag zouden komen werken absoluut weten?

Ik kan tijdens mijn baan bij EMC verschillende rollen uit mijn leven met elkaar combineren. Ik ben een gelukkige moeder van twee kleine kinderen, heb een fulltime baan en werk aan een proefschrift over engineering. Er is volgens mij geen ander bedrijf waar je je eigen dromen zo kunt naleven en tegelijkertijd binnen je vakgebied kunt werken.
Nadat ik mijn master had gehaald, heb ik een beurs gekregen om verder te studeren. Maar in plaats van dat te doen, ben ik gaan werken bij EMC en dat is de beste beslissing die ik had kunnen nemen. Door daar te gaan werken heb ik alles geleerd over de laatste technologieën en is er een hele wereld aan nieuwe kansen voor me opengegaan.

Hoe heb je klanten geholpen om te groeien en succesvol te zijn?

In mijn team zorgen we dat de klanten een product krijgen dat zo min mogelijk vastloopt. We testen onze producten in verschillende scenario's, bijvoorbeeld bij hoge en lage temperaturen, trillingen enz., zodat elk product bestand is tegen gebeurtenissen zoals aardbevingen en extreme temperaturen. Als software-ingenieur schrijf ik code die wordt gebruikt om tests met succes uit te voeren. 

En wat maakt het zo geweldig om hier te werken?

 • De fantastische, intelligente mensen met wie ik het genoegen heb gehad te mogen samenwerken. Iedereen staat klaar om elkaar te helpen en op alle mogelijk manieren samen te werken om successen te behalen.
 • De mogelijkheid om als eerste met de nieuwste technologieën te werken.
 • Het evenwicht tussen je werk en de rest van je leven.
 • We hebben ‘moederkamers’ die zwangere vrouwen en pas bevallen moeders kunnen gebruiken.

Beschrijf je ervaring hier in een paar woorden.

 • Werk - privéleven.
 • Diversiteit.
 • Mogelijkheden.
 • Fantastische mensen.
 • Innovatie.
Vacatures bij Dell
Ontdek de Dell locaties wereldwijd
Explore our locations

Verwante Videos

 • Verwijderen CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Verwijderen careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10