|

Onze mensen | Mary Cay

Maak kennis met Mary CayWanneer ben je bij EMC begonnen en welke functies heb je inmiddels bekleed?

Toen ik in augustus 2010 bij EMC kwam werken, was mijn eerste functie bij de klantenservice. Daar gaf ik leiding aan de Global Field Services, Service Account Management en Escalation Management. Iets meer dan een jaar geleden ben ik Senior Vice President geworden en sindsdien geef ik leiding aan het klantenserviceteam.

Wat vind je het meest inspirerend aan onze cultuur?

Toen ik voor het eerst begon na te denken over vertrek bij mijn vorige werkgever, ging ik op zoek naar een bedrijf met een ‘klant-eerst’-cultuur. Omdat ik gespecialiseerd ben in klantenservice, helpt het me echt te werken bij een bedrijf waar alles draait om de klant. Elk functie en iedere persoon hier is er volledig op gericht om alles voor onze klanten in orde te krijgen. Soms hebben onze teamleden klantrelaties die in de loop der jaren zijn ontstaan. Soms werken ze voor het eerst met een klant. In beide gevallen bieden ze support met een passie en toewijding die inspirerend zijn.

Ben je lid van een of meer van de affiniteitskringen bij EMC? Welke rol heb je gespeeld en/of hoe heb je ervan geprofiteerd?

Wanneer ik naar verschillende plekken reis, vind ik het altijd leuk het lokale Women’s Leadership Forum te ontmoeten en als het kan de Disability Employee Resource Group (DERG). Het raakt me altijd te zien hoe deze groepen initiatieven nemen om samen aan gemeenschappelijke doelen te werken. Het zet me aan het denken en biedt me de motivatie om iets terug te geven en een informatiepunt te worden voor onze affiniteitsgroepen.

Wat maakt je zo enthousiast over de toekomstmogelijkheden van Dell?

Er zijn in de technologiesector de afgelopen jaren een paar grote overnames en fusies geweest. Velen van ons hebben daarmee te maken gehad. Sommige mislukken omdat de redenen van de samenwerking op de achtergrond raken. Ik denk dat we een geweldige kans hebben om op koers te blijven, van Dell een zeer succesvol bedrijf te maken en benijd te worden door al onze collega's in de industrie. Ik ben een behoorlijk competitief iemand en wil dat we winnen. We winnen door onze klanten kansen te bieden door innovatieve technologieën voor ze te creëren waarmee hun bedrijf verder kan groeien. We winnen ook door onze medewerkers kansen te bieden om hun vaardigheden te versterken en nieuwe uitdagingen op te pakken.

Wat moeten mensen die hier graag zouden komen werken absoluut weten?

Het tempo kan hoog zijn, en dat kan energie geven. Die snelheid is soms uitputtend, maar schept ook een snel veranderende omgeving waarin je kunt leren en groeien. We streven ook naar een cultuur van 'work hard, play hard'.

Hoe heb je klanten geholpen om te groeien en succesvol te zijn?

Iedereen in ons klantenserviceteam neemt de verantwoordelijkheid die we jegens onze klanten voelen erg persoonlijk en serieus. Data en omgevingen gezond, beschikbaar en optimaal presterend houden is belangrijk voor het succes van onze klanten. We werken daarom proactief, om te zorgen dat alles functioneert. En als alles niet perfect werkt, zet het hele team (klanten, service en engineering) zijn schouders eronder om de klantsystemen weer in de lucht te krijgen. Onze positie is ook uniek omdat we voor hen een vertrouwd adviseur zijn en ze kunnen begeleiden bij de huidige en toekomstige ontwikkeling en transformatie van hun datacenters.

En wat maakt het zo geweldig om hier te werken?

Onze leiding is integer. Ik vertrouw erop dat onze leiders de juiste dingen doen en goede beslissingen nemen. Mensen krijgen de kans om te leren en groeien. En we richten ons op mensen. We zijn zo goed in alles wat we doen dankzij onze mensen. Daarom moedigen we onze leiders aan de tijd te nemen om dit te erkennen en te vieren en gewoon plezier te hebben.

Beschrijf je ervaring hier in een paar woorden.

Inspirerend, trots, stimulerend, uitdagend en uitputtend (soms)!

Vacatures bij Dell
Ontdek de Dell locaties wereldwijd
Explore our locations

Verwante Videos

 • Verwijderen CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Verwijderen careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10