|

Onze mensen | Mithu

Maak kennis met MithuWanneer ben je bij EMC begonnen en welke functies heb je inmiddels bekleed?

Ik ben in 2013 bij EMC komen werken als Vice President & Chief Operating Officer of Global Presales. Ik werk nauw samen met de directie en de marktintroductie- en productteams om onze wereldwijde presales organisatie op één lijn te krijgen en verder te ontwikkelen. In augustus 2015 ben ik Presales Lead geworden voor onze bedrijfsactiviteiten in Amerika. Ik geef nu leiding aan ter plaatse werkende SE-teams die onze klanten dagelijks ondersteunen.

Wat vind je het meest inspirerend aan onze cultuur?

De EMC-cultuur is uniek en ons belangrijkste bedrijfsmiddel. Er zijn drie dingen die mij duidelijk inspireren. Ten eerste krijgt elke medewerker, zelfs in een bedrijf van deze omvang, de kans om verschil te maken. Zij zijn er ook echt van overtuigd dat ze dat doen! Dit blijkt uit de trots die medewerkers voelen voor hun werk en uit hun dagelijkse enthousiasme. Ten tweede is de autonomie waarmee we functioneren echt inspirerend. Innovatie maakt daardoor absoluut deel uit van de ziel van dit bedrijf. En tot slot het leiderschap op elk niveau. We hebben de beste leidinggevenden in de sector, ze blinken uit in wat ze doen en zijn toch bescheiden en aanspreekbaar. Zeer inspirerend!

Ben je lid van een of meer van de affiniteitskringen bij EMC? Welke rol heb je gespeeld en/of hoe heb je ervan geprofiteerd?

Ik draag actief bij aan de promotie van diversiteit bij EMC en werk op alle niveaus nauw samen met het Women’s Leadership Forum. De affiniteitskringen hebben veel bijgedragen aan de inspanningen van de ‘basis’ om een inclusieve en hartelijke sfeer op de werkplek te creëren.

Wat maakt je zo enthousiast over de toekomstmogelijkheden van Dell?

Alles! De mogelijkheden bij Dell zijn eindeloos en voor mij is dat alleen al stimulerend. Ik zie er echt naar uit deel uit te maken van de grootste technologieonderneming in de privésector van deze tijd. We gaan deel uitmaken van iets wat nog niet eerder is gedaan en ik wil graag deel uitmaken van die reis. Werken bij Dell gaat ons allemaal de kans geven om te leren, te groeien en onze vaardigheden enorm te verbeteren. Om uiteindelijk onze klanten een ongeëvenaarde serie oplossingen en services te kunnen bieden.

Wat moeten mensen die hier graag zouden komen werken absoluut weten?

Als je de beste bent op jouw gebied, graag uitgedaagd wilt worden en wilt opbloeien in een werkomgeving waar iedereen met elkaar samenwerkt, dan is EMC de plek voor jou. Je werk met en leert van de besten uit je vak en bouwt aan een succesvolle carrière.

Hoe heb je klanten geholpen om te groeien en succesvol te zijn?

Mijn doel was het samenwerken met klanten om hun bedrijf en IT-doelen te begrijpen en om te begrijpen hoe EMC hen van dienst kan zijn tijdens hun digitale transformatie. IT groeit uit tot een centrale factor om omzet te genereren voor bedrijven. EMC speelt een essentiële rol om dit voor onze klanten mogelijk te maken. Input van de klant is essentieel voor onze product/oplossingen-roadmap. Daarom breng ik vanwege mijn functie veel tijd door met klanten om hun uitdagingen te begrijpen en stuur ik ontwikkelingen bij op grond van hun feedback.

En wat maakt het zo geweldig om hier te werken?

We hebben het echt allemaal: toptalent, de beste technologie en een ongeëvenaarde technologie!

Beschrijf je ervaring hier in een paar woorden.

Uitmuntend. Verrijkend. Verheffend. Positief. Levensveranderend.

Vacatures bij Dell
Ontdek de Dell locaties wereldwijd
Explore our locations

Verwante Videos

 • Verwijderen CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Verwijderen careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10