|

Onze mensen | Yee Siang Chin

Maak kennis met Yee SiangWanneer ben je bij EMC begonnen en welke functies heb je inmiddels bekleed?

Ik ben in juli 2010 bij EMC komen werken als Associate Customer Engineer. Ik had de mogelijkheid om naar de VS te komen via het Global Services Associate Program. Het was een van de meest bevredigende ervaringen uit mijn leven. Naast technische vaardigheden hebben we onze leidinggevende kwaliteiten kunnen verbeteren en ontstonden er blijvende vriendschappen met collega's. Ik kreeg een functie als Account Service Engineer, wat voornamelijk gericht is op klantenservice. Ik kon werken aan implementatieprojecten en ik hield me bezig met accountmanagement.

Wat vind je het meest inspirerend aan onze cultuur?

Verandering is de enige constante, EMC ontwikkelt en verbetert zich continu. Verandering is iets onvermijdelijks. Vaak blijven we hangen in onze comfortzone en worden we zelfgenoegzaam. Bij EMC heb ik geleerd om te gaan met verandering in mijn leven en loopbaan, waardoor ik een beter mens ben geworden. 

Ben je lid van een of meer van de affiniteitskringen bij EMC? Welke rol heb je gespeeld en/of hoe heb je ervan geprofiteerd?

Ik ben een BEN (Business Enablement Network)-kampioen in mijn district en ben daardoor deel gaan uitmaken van de transformatiereis. Ik word gevraagd tests uit te voeren, feedback te geven en nieuwe processen bij de klantenservice te delen. Ik ben blij mijn ervaringen te kunnen delen met het projectteam om beslissingen te nemen en verbeteringen door te voeren.

Wat maakt je zo enthousiast over de toekomstmogelijkheden van Dell?

Dell is echt een bedrijf om naar uit te zien omdat het end-to-end oplossingen en services biedt. Ik heb mijn hele loopbaan doorgebracht in de storage-industrie en Dell biedt me wellicht nieuwe kansen om mijn kennis van andere IT-gebieden te vergroten. En uiteraard ga ik nieuwe mensen ontmoeten en mijn sociale netwerk uitbreiden!

Wat moeten mensen die hier graag zouden komen werken absoluut weten?

Werken bij EMC is zeker een uitdaging. Maar hoe groter de uitdaging, hoe groter de beloning.

Hoe heb je klanten geholpen om te groeien en succesvol te zijn?

Ik wil de best mogelijke klantervaring bieden bij het gebruik van producten van EMC. Klanten krijgen het vertrouwen dat ze nodig hebben voor hun operationele activiteiten en toekomstplannen. Ze kunnen erop vertrouwen dat EMC er altijd is, voor of na de verkoop.

En wat maakt het zo geweldig om hier te werken?

 • Zorg: EMC zorgt voor haar medewerkers en onze gezinnen.
 • Mensen: er werken geweldige mensen bij EMC.
 • Kansen: iedereen krijgt hier dezelfde kansen.

Beschrijf je ervaring hier in een paar woorden.

Niets is onmogelijk: ik maak het mogelijk!

Vacatures bij Dell
Ontdek de Dell locaties wereldwijd
Explore our locations

Verwante Videos

 • Verwijderen CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Verwijderen careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10