|

Betrokkenheid van de klant

Betrokkenheid van de klant
Bij alles wat wij doen, zijn wij gefocust op het leveren van oplossingen die de besluitvorming slimmer maken en effectievere resultaten opleveren. Hierdoor kunnen onze klanten hinderpalen overwinnen, hun ideeën realiseren en hun dromen nastreven. Maar wij willen vooral een superieure oplossing leveren waarmee zij ook op de langere termijn kunnen doorgroeien en bloeien.

Verhalen van klantenKrachtige zakenvrouwen
(in het Engels)
Panels voor klantadvies
(in het Engels)
verhalen van klantenKrachtige zakenvrouwenpanels voor klantadvies
Ontdek hoe oplossingen van Dell bedrijven en organisaties uit de openbare sector helpen efficiënter dan ooit tevoren te worden.

Meer informatie
Hoewel vrouwelijke ondernemers een uniek perspectief en een unieke aanpak hebben in hun bedrijfsvoering, kunnen bedrijven dankzij technologie data gebruiken en klanten op ongeëvenaarde manieren bereiken.Tijdens 'Panels voor klantadvies'-dagen kunnen klanten ons feedback geven over onze producten, services en oplossingen en onze benadering van positieve wijzigingen helpen beïnvloeden.

Customer Solution Centers 
(in het Engels)
Executive Briefing Center
(in het Engels)
Evenementen en webcasts
Dell Solution CentersExecutive Briefing CenterEvenementen en webcasts
Probeer Dell oplossingen uit en krijg toegang tot onze technologie in gespecialiseerde, praktijkgerichte omgevingen met hypermoderne labs en teams van oplossingsexperts.In het EBC passen wij elke briefing aan met gerichte agenda's, presentaties, gespreksleiders en rondleidingen om klanten op de beste manier te helpen hun complexe IT-problemen op te lossen.Lees meer over geplande en recente evenementen zoals beurzen, seminars en conferenties voor investeerders.

Bezoek onze wereldwijde website