|

Diversiteit en acceptatie

Diversiteit en acceptatie
Bij Dell creëren we kansen voor alle werknemers om hun ideeën op het werk de ruimte te geven in een omgeving die de uitwisseling van groots denken stimuleert en inspireert tot innovatie. Door diversiteit en acceptatie te koesteren in ons bedrijf, helpen we garanderen dat we klanten wereldwijd dienen op een manier die het beste bij hun behoeften past.

De strategie van Dell voor diversiteit en acceptatie is gebaseerd op drie duurzame aandachtsgebieden: het creëren van een werkplek waarin alle verschillen geaccepteerd worden, waarin externe relaties met diverse gemeenschappen en organisaties binnen de markt gestimuleerd worden, en waarin een divers personeelsbestand wordt opgebouwd. We beoordelen onze strategie en passen deze constant aan om er zeker van te zijn dat Dell teamleden weten dat er naar hen geluisterd wordt, dat ze begrepen worden en dat ze belangrijk zijn in het meebepalen van de richting van ons bedrijf.
Een werkplek creëren waarin iedereen geaccepteerd wordt Een werkplek creëren waarin iedereen geaccepteerd wordt
Teams die divers zijn en waarin verschillen geaccepteerd worden, geven teamleden het gevoel dat ze gewaardeerd worden, scheppen betrokkenheid en inspireren hen tot de beste service die ze kunnen leveren aan onze klanten.
Lees er meer over ›
Ons externe merk versterken Ons externe merk versterken
De duurzame relaties die we opbouwen met onze partners helpen Dell om de strategie voor diversiteit en acceptatie te vergroten in de markt.
Meer informatie ›
Een diverse werkplek opbouwen Een divers personeelsbestand opbouwen
Om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, moeten we toegewijd zijn aan een divers personeelsbestand dat onze klantenkring weerspiegelt.
Meer informatie ›
Werknemersgroepen Werknemersgroepen (ERG's)
Onze ERG's creëren een platform voor netwerken, leiderschapsontwikkeling, kansen om als vrijwilliger aan de slag te gaan in de gemeenschap en manieren om bedrijfsresultaten te realiseren.
Bekijk onze ERG's ›

Vacatures bij Dell