|

Mogelijkheden voor masterstudenten en MBA's

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Je bent goed op weg om een leider te worden. Het diploma dat je wilt halen maakt je een ruimdenkende persoon die belangrijke, strategische beslissingen durft te nemen. Dell biedt tal van mogelijkheden voor masterstudenten en MBA's die hun universitaire studie willen aanvullen met praktijkgerichte ervaring.

Lees meer over onze stage- en ontwikkelingsprogramma's die zijn ontworpen om je professionele vaardigheden te verbeteren en je carrière te beginnen bij een team waar nieuwe ideeën centraal staan. Toon ons uit welk hout je gesneden bent en wij helpen je groeien. 

Dell biedt ook werkervaringsplekken van vier, zes of acht maanden gedurende het jaar. Om in aanmerking te komen, moet je een bachelor- of masterstudent zijn en ingeschreven staan in een officieel werkervaringsprogramma bij een erkende hogeschool of universiteit. Terwijl je bij ons bent, krijg je studiepunten voor je opdrachten. Er zijn mogelijkheden in de VS, China en Ierland op het gebied van technologie, beveiliging, wereldwijde services, financiën, marketing en nog veel meer!

Aan het begin van je carrière?
Ontdek Dell Careers op YouTubeOntdek
Dell Careers (in het Engels)

Dell Careers op Facebook Dell Careers op Twitter Dell Careers op Instagram Dell Careers op YouTube Dell op LinkedIn
Ontdek Dell CareersOntdek Dell Careers

Jump Start Graduate Development ProgramJump Start Development Program

Dell zet zich in voor het begeleiden en ontwikkelen van jonge professionals. Daarom hebben we het Jump Start Graduate Development Program opgezet om pas afgestudeerden te helpen eenvoudig te integreren in de cultuur en werkomgeving van Dell.

De cursussen van het Jump Start Graduate Development Program worden gevolgd door recent afgestudeerde werknemers in het eerste jaar dat ze voor Dell werken. Hierin ontvangen ze informatie en bronnen over de Culture Code van Dell, leggen ze contacten, bouwen ze een professioneel netwerk op, ontwikkelen ze een carrièreplan en doen ze nog veel meer!

De trainingen worden geleid door een instructeur en worden gevolgd in het tempo van de cursist. Zo ontvangen recent afgestudeerde werknemers de tools en training waarmee ze kunnen groeien binnen Dell. Ze krijgen de kans om contact te leggen en te netwerken met teamleden en leidinggevenden die ze kunnen aanmoedigen om hun carrière binnen Dell in kaart te brengen.

Recent afgestudeerden die deelnemen aan het Jump Start Graduate Development Program:

 • Maken kennis met de Dell Culture Code.
 • Leggen contact en netwerken met leidinggevenden en collega's.
 • Leren sterke kanten kennen en kunnen zichzelf verkopen.
 • Zetten een supportnetwerk op voor hun werk en carrière.

Dell streeft ernaar om masterstudenten in dienst te nemen en biedt tal van stagemogelijkheden aan in diverse bedrijfsgebieden; zo kunnen onze studenten meer leren over onze cultuur en mogelijke carrières. Raadpleeg de onderstaande beschrijvingen voor informatie over specifieke stagemogelijkheden:

Stageprogramma accounting

Stage accounting

Wie: studenten die zijn ingeschreven in een vijfjarig accountingprogramma of een soortgelijk programma
Waar: Verenigde Staten
Duur: 11 weken in de zomer


Het stageprogramma voor accounting is een intensieve ontwikkelingsmogelijkheid voor bachelor- of masterstudenten die zijn ingeschreven in een vijfjarig accountingprogramma (of die een soortgelijk aantal studie-uren nodig hebben om een gecertificeerd accountant te worden). In het programma krijgen de stagiairs te maken met echte werkervaringen door middel van minstens één specifiek project dat aan het eind van de zomer wordt afgerond met een presentatie voor de bestuursleden. De zomerstage bevat ook teambuildingevenementen speciaal voor stagiairs, een serie lezingen die worden gegeven door leidinggevenden en mogelijkheden om te netwerken met collega's en deelnemers van andere ontwikkelingsprogramma's van Dell.

Stage engineering & computerwetenschappen

Stage engineering

Wie: bachelor- en masterstudenten en Ph. D-studenten in bepaalde engineering-richtingen
Waar: wereldwijd
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer

 


Als stagelopende Dell engineer krijg je de kans om te werken in een van de volgende gebieden:

 • Productontwikkeling: mechanische en elektrische ontwikkeling, creatie van Dell technologieën en innovatiestrategieën, ontwikkeling van softwareontwikkelingen en testvalidering.
 • Productietechnologie: kwaliteitstechnologie, hardwaretechnologie, productietechnologie, procestechnologie en testtechnologie.
 • MIS: softwareontwikkeling, analyse van bedrijfssystemen en technische analyse.
 • Klantenservice: technische ondersteuning en diensten
 • Dell.com e-commerce website: engineering van softwareontwikkeling en gebruikerservaringen.
 • Ontwikkeling van bedrijfssoftware: netwerkbeveiliging, cloudcomputing, informatiebeheer, big data, systeembeheer, softwareontwikkeling.
 • R&D: research&development voor next-generation geavanceerde technologie en Dell producten, mobiliteit, datacenters, internet en veel meer!
 • Beveiliging: cyberbeveiliging, intelligente fraudebestrijding, verificatie, versleuteling, internetcriminaliteit.
 • Cloudontwikkeling: migratiestrategieën, implementatie van cloudplatformen, beheer van bedrijfsapplicaties en geavanceerde technologieën voor datacenters.
 • Data-analyse: analyse van informatiegedreven beveiliging, data-analyse, ontwikkeling van algoritmen en statistieken.

Stageprogramma financiën

Stage financiën

Wie: bepaalde bachelorstudenten en MBA-studenten in financiële richtingen
Waar: Verenigde Staten
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer


Het stageprogramma voor financiën is een intensieve ontwikkelingsmogelijkheid van 10-12 weken voor bachelor- en masterstudenten in financiële richtingen. In het programma krijgen de stagiairs te maken met echte werkervaringen door middel van minstens één specifiek project dat aan het eind van de zomer wordt afgerond met een presentatie voor de bestuursleden. De zomerstage bevat ook teambuildingevenementen speciaal voor stagiairs, een serie lezingen die worden gegeven door leidinggevenden en mogelijkheden om te netwerken met collega's en deelnemers van andere ontwikkelingsprogramma's van Dell Technologies.

Stage Global Operations

Stage Global OperationsWie: MBA-kandidaten en bachelorstudenten van geselecteerde universiteiten
Waar: Verenigde Staten
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer

Neem deel aan een Global Operations supply chain van wereldklasse, waar je je niet alleen inzet voor blijvende verandering, maar ook werkt aan een langetermijncarrière. Bij Dell zijn onze getalenteerde supply chain-experts en geijkte processen en capaciteiten een ondersteunende factor in de transformatiestrategie van het bedrijf. Met interne supply chain-training en ontwikkelingsprogramma's om je carrière bij ons vorm te geven, hebben wij een omgeving gecreëerd waarin onze teamleden zich geïnspireerd en verbonden voelen, en in staat zijn om elke dag nieuwe successen te boeken.

Stage Global Sales & Business Operations

Stage Global Sales & Business OperationsWie: MBA-kandidaten en bachelorstudenten van geselecteerde universiteiten
Waar: Verenigde Staten en India
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer

De stage op het gebied van Global Sales and Business Operations is een zomerprogramma van 10 tot 12 weken dat een kijkje biedt achter de schermen van projecten die moeten zorgen voor een positief contact met de klant en een optimale end-to-end bestelervaring. Afdelingen die kunnen deelnemen zijn Global Sales Planning & Analysis, Americas Sales Finance & Operations, Data Analytics, Inside Sales Operations, Pricing Strategy & Operations en Americas Partner Sales Operations.

Stage Global Services and Deployment

Stage Global Services and Deployment

Wie: MBA-kandidaten en bachelorstudenten van geselecteerde universiteiten
Waar: wereldwijd
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer


Global Services and Deployment bestaat uit algemene teams waarin onder andere de teams van de klantenservice, de supply chain, professionele diensten, marketing- en sales, financiën, technologie en meer zijn opgenomen. De positie is een combinatie van projectbeheer en interne consulting. Van stagiairs die bij dit team komen wordt verwacht dat ze sterke adviesvaardigheden toepassen op de meest uiteenlopende mogelijkheden voor bedrijfsverbetering, waaronder: fusies en overnames, verbetering van activiteiten, kostenvermindering en bedrijfsoptimalisatie. 

Stage personeelszaken 

Stage personeelszaken

Wie: bachelor- en masterstudenten
Waar: Verenigde Staten
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer


Het Dell HR-stageprogramma laat studenten zien wat HR bij Dell te bieden heeft. Er zijn posities op projectbasis beschikbaar in functies zoals algemene vergoedingen en arbeidsvoorwaarden, werving van talenten, HR-activiteiten en meer.

Stage IT

Stage IT

Wie: geselecteerde bachelor- en masterstudenten
Waar: Verenigde Staten, EMEA
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer


De Dell stage in IT is een programma van 10-12 weken dat is ontwikkeld voor uitmuntende bachelor- en masterstudenten Als IT-stagiair neem je deel aan uitdagende, strategische en operationele projecten. Je krijgt een manager toegewezen die zich voor jouw succes inzet en je een gedetailleerd projectplan overhandigt; je zit regelmatig met hem/haar samen om support- en netwerkmogelijkheden binnen het bedrijf te bespreken.

Stage marketing

Stage marketing

Wie: MBA-kandidaten en bachelorstudenten van geselecteerde universiteiten
Waar: wereldwijd
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer

 


Het stageprogramma op het gebied van marketing nodigt studenten van geselecteerde universiteiten uit om deel te nemen aan de Dell marketingorganisatie gedurende een zomerstage van 10-12 weken. Stagiairs krijgen nieuwe inzichten in belangrijke strategische projecten. Het programma biedt studenten bovendien een unieke leerervaring en mogelijkheden om hun loopbaan te ontwikkelen. Tot de mogelijkheden behoren onder andere merkontwikkeling, evenementen, productbeheer, sociale media, bedrijfscommunicaties, pr, marketing in het veld en marktonderzoek.

Dell ondersteunt uw loopbaanontwikkeling. Voor onze pas afgestudeerde nieuwe werknemers hebben we verschillende ontwikkelings- en roulatieprogramma's. Lees hieronder meer en vind het ontwikkelingsprogramma dat bij jou past.

Ontwikkelingspsrogramma leiderschap Global Business Services voor pas afgestudeerden
Ontwikkelingspsrogramma leiderschap Global Business Services voor pas afgestudeerdenWie: pas afgestudeerden die een tweede Europese taal beheersen
Waar: Ierland
Duur: 24 maanden
Niveau: instapniveau
Het ontwikkelingsprogramma voor leiderschap biedt afgestudeerden de mogelijkheid onze snelle financiële en op services gerichte organisaties te ervaren. Het betreft een uitgebreid ontwikkelingsprogramma met onder meer Lean Six Sigma- en Toastmasters-trainingen. Afgestudeerden gaan bij EMC aan de slag als Associate Business Analyst om ervaring op te doen op uiteenlopende operationele, analytische en financiële gebieden en maken kennis met senior leidinggevende functies en projectwerkzaamheden in verschillende functies.

Na voltooiing van het roulatieprogramma van twee jaar, dat bestaat uit vijf roulatieperioden, worden afgestudeerden in de EMC GBS organisatie geplaatst op basis van bedrijfsbehoeften, de benodigde vaardigheden en de wensen van de deelnemer.

Ontwikkelingsprogramma leiderschap Global Enterprise
Ontwikkelingsprogramma leiderschap Global Enterprise ServicesWie: pas afgestudeerden met een bachelor- of MBA-diploma
Waar:
wereldwijd (Hopkinton Massachusetts; Brentford Verenigd Koninkrijk; Shanghai China)
Duur: twee jaar
Niveau: instapniveau
Het ontwikkelingsprogramma voor leiderschap op het gebied van Global Services (GSLDP) is een programma met vier roulaties van telkens 6 maanden. In deze perioden kunnen deelnemers kennismaken met diverse Global Enterprise Services gebieden, waaronder, maar niet beperkt tot, onze klantenservice, professionele services, strategische en operationele activiteiten en go-to-market organisaties. We streven ernaar toekomstige leiders te creëren via strategische GES-ervaringen, basisleiderschapstraining en professionele netwerkvaardigheden. Met dit programma kunnen onze medewerkers hun loopbaanontwikkeling versnellen en profiteert het bedrijf van goede prestaties en strategisch denken. We zoeken mensen die strategisch kunnen denken en problemen kunnen oplossen. Belangrijke eigenschappen om dit programma succesvol te doorlopen zijn het vermogen om in hoog tempo te multitasken in een snel veranderende technische omgeving, evenals het talent om een leider met visie te zijn.
Werkervaringsprogramma Global Services
 

Werkervaringsprogramma Global Services Wie: pas afgestudeerden op instapniveau met maximaal vijf jaar ervaring
(afhankelijk van de rol binnen het programma)
Waar: wereldwijd
Duur: 18-30 maanden (afhankelijk van de rol binnen het programma)
Niveau: instap- tot gemiddeld niveau
Het Global Services Associate Program (GSAP) werft kandidaten lokaal en neemt ze in dienst en biedt training op een centrale locatie op een van onze 10 wereldwijde trainingslocaties. Als GSAP-partner word je opgeleid via een gestructureerd programma waarin intensieve training en praktische ervaring worden gecombineerd in een bootcamp van een aantal weken. Deze bootcamp bevat een introductie tot de opslagsector, best practices, de beste methodologieën en zakendoen op de manier van Dell EMC. In je training is er ook plaats voor praktijkgericht werk met Dell EMC-producten, platformen en tools voor storage-infrastructuur. Je krijgt tevens de basis die nodig is om technische certificaten (Dell EMC en niet-Dell EMC) te halen.

Deze technische training wordt gecombineerd met uitgebreide training in professionele vaardigheden en rolspecifieke training. Ten slotte zet je de stap van training in de bootcamp naar je fulltimefunctie. Je neemt dan de dagelijkse verantwoordelijkheden van je functie op je, onder begeleiding van je mentor, en je blijft jezelf verder ontwikkelen zodat je vaardigheden zijn afgestemd op de behoeften van het bedrijf en de IT-sector. Je prestaties worden tweemaal per jaar geëvalueerd en je komt met iedere evaluatie in aanmerking voor een loonsverhoging. Wanneer je het programma met succes afrondt, kom je in aanmerking voor een promotie en ga je naar het volgende functieniveau binnen de toegewezen bedrijfseenheid.

Roulatieprogramma HR
Roulatieprogramma Human ResourcesWie: afgestudeerde bachelors en masters in human resources
Waar: wereldwijd
Duur: twee tot drie jaar
Niveau: instapniveau
Het Dell HR roulatieprogramma is ontworpen om een team van degelijk opgeleide HR-professionals samen te stellen die kunnen innoveren, strategisch en klantgericht denken, sterke relaties met klanten opbouwen, resultaten boeken en de toekomst van HR bij Dell Technologies leiden.

De deelnemers krijgen vaak te maken met wisselende opdrachten; in een zakelijke HR-functie, een gespecialiseerde HR-positie, zoals salaris, werving van talenten of arbeidsvoorwaarden, of in een strategisch project of activiteit.

MBA-leiderschapsprogramma IT

MBA-leiderschapsprogramma ITWie: geselecteerde afgestudeerden met een MBA-diploma
Waar: Bangalore, India
Duur: twee jaar
Niveau: afgestudeerden met een MBA-diploma (halverwege hun loopbaan)
Met het wereldwijde MBA-leiderschapsprogramma op het gebied van IT kunnen getalenteerde en ambitieuze afgestudeerden hun opleiding, leiderschap en passie voor technologie maximaal benutten om de technische, zakelijke en adviesvaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn voor de technologische leiders van vandaag.

Als deelnemer van het IT-leiderschapsprogramma bekleed je in vier roulatieperioden van zes maanden vier uiteenlopende functies binnen de IT-organisatie, doe je ervaring op met leidinggeven en bouw je aan een krachtig zakelijk netwerk. Deelnemers van het IT-leiderschapsprogramma krijgen ook een krachtig trainingsprogramma en kunnen wereldwijd samenwerken aan uitdagende opdrachten waarin praktische zakelijke problemen moeten worden opgelost.

Ontwikkelingsprogramma marketing

Ontwikkelingsprogramma marketing (MDP)Wie: pas afgestudeerden met een MBA-marketingdiploma
Waar: Verenigde Staten
Duur: negen tot twaalf maanden
Niveau: gemiddeld (vier tot zes jaar relevante ervaring)

Binnen één jaar na het afronden van je MBA-opleiding en het aanvaarden van een fulltime marketingbaan doe je mee aan het ontwikkelingsprogramma op het gebied van marketing. Dit duurt ongeveer negen tot twaalf maanden. Je gaat leiding geven aan strategische opdrachten in verschillende onderdelen van de organisatie en in zeer uiteenlopende teams, die zich bijvoorbeeld bezighouden met marketingactiviteiten, productmarketing en regionale marketing. Je kunt structurele en exclusieve trainingen volgen, kennismaken met leidinggeven via mentoren en evenementen, netwerken met deelnemers van jouw en andere loopbaanontwikkelingsprogramma's, vrijwilligerswerk doen, coaching krijgen, worden opgenomen in het groeiende netwerk van MDP-afgestudeerden en je ideale positie vinden binnen Dell.