|

Leren bij Dell

Groei samen met Dell

Bij loopbaanontwikkeling gaan we op zoek naar de overlapping van uw aspiraties met de zakelijke doelen van Dell. Dell is een lerende organisatie en het aanmoedigen van zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling hoort bij onze cultuur. Medewerkers van Dell kunnen kiezen uit een breed aanbod programma's om de vaardigheden in hun huidige functie te verbeteren en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

Vacatures bij Dell

Jouw ontwikkeling bij Dell

Wij streven ernaar het vertrouwen, de motivatie en de vaardigheden van al onze teamleden te vergroten, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Loopbaanontwikkeling is bij Dell een proces dat tot stand komt via samenwerking tussen de afzonderlijke teamleden, hun leidinggevenden, mentors en de organisatie. Door middel van samenwerking stemmen we jouw ambities en interesses af op de strategie en doelstellingen van Dell en stellen we hiervoor een doelgericht actieplan op.

Dell ontwikkelt leiders die teamleden helpen het beste uit zichzelf te halen en te doen wat het beste is voor onze klanten.

Het wereldwijde opleidingsprogramma van Dell

Een inspirerende leider dient over uiteenlopende vaardigheden te beschikken. Hij of zij moet bijvoorbeeld strategisch denken, luisteren, problemen oplossen, beslissingen nemen en anderen motiveren hun best te doen. Leidinggeven binnen de snelle, wereldwijde werkomgeving van Dell vraagt om extra vaardigheden, zoals leidinggeven aan geografisch verspreide teams en externe medewerkers. Ook moet een leidinggevende begrip hebben voor verschillende culturele achtergronden.

Om deze leiderschapsvaardigheden op alle niveaus van onze organisatie door te voeren, van teamleden en nieuwe managers tot onze bestuursleden, heeft Dell end-to-end ontwikkelingsprogramma's opgezet. Dit end-to-end opleidingsprogramma vergroot de betrokkenheid en stimuleert inspirerend leiderschap ten aanzien van de strategieën, prioriteiten en doelen van Dell.

Ontwikkeling van bestuur

Het Executive Rapid Start Program bestaat uit een speciaal onboardingplan en hulpmiddelen die ervoor zorgen dat nieuwe bestuursleden sneller productief worden. Het plan en de toolkit bieden hulpmiddelen en coaching met betrekking tot de cultuur, de zaken en de organisatie van Dell. Bestuursleden kunnen ook profiteren van doelgerichte leiderschapsprogramma's en coaching voor bestuursleden, zodat ze zich sneller ontplooien.

Ontwikkeling van managers en leidinggevenden

Nieuwe leiders ontwikkelen zich in ons Foundations of Leadership Program, zodat ze een soepele overstap kunnen maken naar hun nieuwe rol. Als leiders een bestuursfunctie krijgen, volgen ze het Director Leadership Program dat is ontwikkeld om de ondernemersgeest van bestuurders te stimuleren en ze de kans te geven om te leren van senior leidinggevenden bij Dell. Er worden aanvullende workshops en trainingssessies door leidinggevenden aangeboden om de leiderschapsvaardigheden aan te scherpen nadat de ontwikkelingsprogramma's zijn voltooid.

Professionele ontwikkeling

In de cursussen van Dell die gericht zijn op professionele ontwikkeling komt een brede waaier van onderwerpen aan bod: technische training, communicatieve vaardigheden, verkoopworkshops, enz. Het huidige cursusaanbod is afgestemd op de doelstellingen en strategie van het bedrijf.

Wij raden al onze teamleden aan om te profiteren van de leertrajecten en trainingsmogelijkheden die we bieden. Dankzij onze cursussen en trainingsprogramma's zijn teamleden beter voorbereid op elke functie, zowel die van vandaag als die van morgen. Het opleidingsprogramma van Dell is bijzonder divers en biedt je de kans om een schat aan nuttige kennis op te doen die direct zal bijdragen aan een bloeiende carrière.