|

Encryptie

Wat is encryptie?

Encryptie is een proces waarbij we gebruikmaken van software om gevoelige informatie te vervormen terwijl die doorgestuurd wordt naar Dell.

Neem even de tijd om te lezen welke stappen we ondernomen hebben om uw informatie te helpen beschermen en uw on-line transacties veiliger te maken. We nodigen u ook vriendelijk uit om de stappen te lezen die u zelf kunt zetten om uzelf verder te beschermen.

Hoe werkt encryptie?

Encryptie is gebaseerd op een sleutel die bestaat uit twee verschillende delen. Het openbare deel en het privé-deel. Het openbare deel van de sleutel wordt verspreid onder de personen met wie u wenst te communiceren. Het privé-deel is uitsluitend bestemd voor gebruik door de ontvanger.

Als u persoonlijke informatie verstuurt naar Dell, dan gebruikt u Dell's openbare sleutel om uw persoonlijke informatie te coderen. Dat betekent het volgende: als uw informatie op eender welk punt tijdens de transmissie onderschept wordt, wordt ze vervormd waardoor ze zeer moeilijk gedecodeerd kan worden. Eens Dell uw gecodeerde persoonlijke informatie ontvangt, gebruiken wij het privé-deel van onze sleutel om de informatie te decoderen.

Welke encryptiessoftware gebruikt Dell?

Dell maakt momenteel gebruik van de SSL-encryptie (Secure Sockets Layer) die voldoet aan de gangbare standaarden. Maar we blijven gelijke tred houden met de huidige technologieën om de beste beveiliging te bieden voor onze klanten.

Welke informatie codeert Dell?

Dell codeert alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt als u een on-line order plaatst. Denk eraan: als u deze informatie liever niet on-line verstrekt, aarzel dan niet om gratis telefonisch contact op te nemen met een van onze vertegenwoordigers op het nummer +31 20 674 5000.