|

Mogelijkheden voor studenten

Ontdek jouw toekomst bij Dell

Het is nooit te vroeg om na te denken over je carrière. We zijn altijd op zoek naar de volgende generatie grote denkers die ons bedrijf vooruit kunnen brengen, vandaag en morgen. Samen groeien we als een dynamisch wereldwijd bedrijf met een passie voor de ontwikkeling van innovatieve producten en services voor onze klanten.

Ontdek ons uitgebreide programma van stages en programma's waarin studenten kunnen werken in een internationale, stimulerende omgeving, communiceren met onze topbestuurders, contacten kunnen leggen, een professioneel netwerk kunnen opbouwen en om kunnen gaan met echte bedrijfssituaties. 

Dell biedt ook werkervaringsplekken van vier, zes of acht maanden gedurende het jaar. Om in aanmerking te komen, moet je een bachelor- of masterstudent zijn en ingeschreven staan in een officieel werkervaringsprogramma bij een erkende hogeschool of universiteit. Terwijl je bij ons bent, krijg je studiepunten voor je opdrachten. Er zijn mogelijkheden in de VS, China en Ierland op het gebied van technologie, beveiliging, wereldwijde services, financiën, marketing en nog veel meer!

Aan het begin van je carrière?
Ontdek Dell Careers op YouTubeOntdek
Dell Careers (in het Engels)

Dell Careers op Facebook Dell Careers op Twitter Dell Careers op Instagram Dell Careers op YouTube Dell op LinkedIn
Ontdek Dell CareersOntdek Dell Careers

Jump Start Graduate Development ProgramJump Start Development Program

Dell zet zich in voor het begeleiden en ontwikkelen van jonge professionals. Daarom hebben we het Jump Start Graduate Development Program opgezet om pas afgestudeerden te helpen eenvoudig te integreren in de cultuur en werkomgeving van Dell.

De cursussen van het Jump Start Graduate Development Program worden gevolgd door recent afgestudeerde werknemers in het eerste jaar dat ze voor Dell werken. Hierin ontvangen ze informatie en bronnen over de Culture Code van Dell, leggen ze contacten, bouwen ze een professioneel netwerk op, ontwikkelen ze een carrièreplan en doen ze nog veel meer!

De trainingen worden geleid door een instructeur en worden gevolgd in het tempo van de cursist. Zo ontvangen recent afgestudeerde werknemers de tools en training waarmee ze kunnen groeien binnen Dell. Ze krijgen de kans om contact te leggen en te netwerken met teamleden en leidinggevenden die ze kunnen aanmoedigen om hun carrière binnen Dell in kaart te brengen.

Recent afgestudeerden die deelnemen aan het Jump Start Graduate Development Program:

 • Maken kennis met de Dell Culture Code.
 • Leggen contact en netwerken met leidinggevenden en collega's.
 • Leren sterke kanten kennen en kunnen zichzelf verkopen.
 • Zetten een supportnetwerk op voor hun werk en carrière.

Dell streeft ernaar om pas afgestudeerde studenten in dienst te nemen en biedt tal van stagemogelijkheden aan in diverse bedrijfsgebieden; zo kunnen onze studenten meer leren over onze cultuur en mogelijke carrières. Raadpleeg de onderstaande beschrijvingen voor informatie over specifieke stagemogelijkheden.

Stageprogramma accounting

Stage accounting

Wie: studenten die zijn ingeschreven in een vijfjarig accountingprogramma of een soortgelijk programma
Waar: Verenigde Staten
Duur: 11 weken in de zomer


Het stageprogramma voor accounting is een intensieve ontwikkelingsmogelijkheid voor bachelor- of masterstudenten die zijn ingeschreven in een vijfjarig accountingprogramma (of die een soortgelijk aantal studie-uren nodig hebben om een gecertificeerd accountant te worden). In het programma krijgen de stagiairs te maken met echte werkervaringen door middel van minstens één specifiek project dat aan het eind van de zomer wordt afgerond met een presentatie voor de bestuursleden. De zomerstage bevat ook specifieke evenementen van teambuilding, een reeks van leidinggevende sprekers en netwerkmogelijkheden met deelnemers aan andere ontwikkelingsprogramma's en collega's van Dell.

Stage Dell Financiële Services

Stage Financiële ServicesWie: geselecteerde bachelorstudenten
Waar: Verenigde Staten
Duur: 11 weken in de zomer


Als vaste financiële arm van Dell zorgt Dell Financiële Services (DFS) voor de financiering van technologische producten en diensten voor klanten, bedrijven, onderwijsinstellingen en openbare instellingen. Werken bij DFS is een unieke kans voor stagiairs om blootgesteld te worden aan de volledige operationele structuur van de zakenwereld. Stagiairs bij DFS worden opgenomen in het Dell stageprogramma voor financiën en werken aan uitdagende en strategische projecten op tal van cruciale functionele gebieden binnen DFS. Stagiairs bij DFS hebben ook toegang tot bijkomende DFS-specifieke bronnen en activiteiten zoals een reeks van lezingen die worden gehouden door DFS managers.

Stage engineering & computerwetenschappen

Stage engineering & computerwetenschappenWie: bachelor- en masterstudenten en Ph.D.-studenten in engineering
Waar: wereldwijd
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer
Als stagelopende Dell engineer krijg je de kans om te werken in een van de volgende gebieden:

 • Productontwikkeling: mechanische en elektrische ontwikkeling, creatie van Dell technologieën en innovatiestrategieën, ontwikkeling van softwareontwikkelingen en testvalidering.
 • Productietechnologie: kwaliteitstechnologie, hardwaretechnologie, productietechnologie, procestechnologie en testtechnologie.
 • MIS: softwareontwikkeling, analyse van bedrijfssystemen en technische analyse.
 • Klantenservice: technische ondersteuning en diensten
 • E-commerce website: technologie van softwareontwikkeling en van gebruikerservaringen.
 • Ontwikkeling van bedrijfssoftware: netwerkbeveiliging, cloudcomputing, informatiebeheer, big data, systeembeheer, softwareontwikkeling.
 • R&D: research&development voor next-generation geavanceerde technologie en Dell producten, mobiliteit, datacenters, internet en veel meer!
 • Beveiliging: cyberbeveiliging, intelligente fraudebestrijding, verificatie, versleuteling, internetcriminaliteit.
 • Cloudontwikkeling: migratiestrategieën, implementatie van cloudplatformen, beheer van bedrijfsapplicaties en geavanceerde technologieën voor datacenters.
 • Data-analyse: analyse van informatiegedreven beveiliging, data-analyse, ontwikkeling van algoritmen en statistieken.

Stageprogramma financiën

Stage financiënWie: bepaalde bachelorstudenten en MBA-studenten in financiële richtingen
Waar: Verenigde Staten
Duur: tien weken in de zomer

Het stageprogramma voor financiën is een intensieve ontwikkelingsmogelijkheid van 10-12 weken voor bachelor- en masterstudenten in financiële richtingen. In het programma krijgen de stagiairs te maken met echte werkervaringen door middel van minstens één specifiek project dat aan het eind van de zomer wordt afgerond met een presentatie voor de bestuursleden. De zomerstage bevat ook teambuildingevenementen speciaal voor stagiairs, een serie lezingen die worden gegeven door leidinggevenden en mogelijkheden om te netwerken met collega's en deelnemers van andere ontwikkelingsprogramma's van Dell.

Stage Global Operations

Stage Global OperationsWie: MBA-kandidaten en bachelorstudenten van geselecteerde universiteiten
Waar: Verenigde Staten
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer

Neem deel aan een Global Operations supply chain van wereldklasse, waar je je niet alleen inzet voor blijvende verandering, maar ook werkt aan een langetermijncarrière. Bij Dell zijn onze getalenteerde supply chain-experts en geijkte processen en capaciteiten een ondersteunende factor in de transformatiestrategie van het bedrijf. Met interne supply chain-training en ontwikkelingsprogramma's om je carrière bij ons vorm te geven, hebben wij een omgeving gecreëerd waarin onze teamleden zich geïnspireerd en verbonden voelen, en in staat zijn om elke dag nieuwe successen te boeken.

Stage Global Sales & Business Operations

Stage Global Sales & Business OperationsWie: MBA-kandidaten en bachelorstudenten van geselecteerde universiteiten
Waar: Verenigde Staten en India
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer

De stage op het gebied van Global Sales and Business Operations is een zomerprogramma van 10 tot 12 weken dat een kijkje biedt achter de schermen van projecten die moeten zorgen voor een positief contact met de klant en een optimale end-to-end bestelervaring. Afdelingen die kunnen deelnemen zijn Global Sales Planning & Analysis, Americas Sales Finance & Operations, Data Analytics, Inside Sales Operations, Pricing Strategy & Operations en Americas Partner Sales Operations.

Stage Global Services and Deployment

Stage Global Services and DeploymentWie: MBA-kandidaten en bachelorstudenten van geselecteerde universiteiten
Waar: wereldwijd
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer

Global Services and Deployment bestaat uit algemene teams waarin onder andere de teams van de klantenservice, de supply chain, professionele diensten, marketing- en sales, financiën, technologie en meer zijn opgenomen. De positie is een combinatie van projectbeheer en interne consulting. Van stagiairs die bij dit team komen wordt verwacht dat ze sterke adviesvaardigheden toepassen op de meest uiteenlopende mogelijkheden voor bedrijfsverbetering, waaronder: fusies en overnames, verbetering van activiteiten, kostenvermindering en bedrijfsoptimalisatie.

Stage personeelszaken

Stage personeelszakenWie: bachelor- en masterstudenten
Waar: Verenigde Staten
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer

Het Dell HR-stageprogramma laat studenten zien wat HR bij Dell te bieden heeft. Er zijn posities op projectbasis beschikbaar in functies zoals algemene vergoedingen en arbeidsvoorwaarden, werving van talenten, HR-activiteiten en meer.

Stageprogramma Inside Sales

Stageprogramma Inside SalesWie: bachelorstudenten
Waar: Massachusetts, Verenigde Staten
Duur: twaalf weken in de zomer

De stege Inside Sales biedt studenten een unieke kans voor een doorlopende training die is gericht op verkoopvaardigheden en -technologie, maar die ook laat zien hoe een carrière in verkoop er in de praktijk uitziet.

De stage begint met een trainingsprogramma van 3 weken, waarna je in staat bent om succesvol gesprekken te voeren met klanten. Je leert waardevolle verkoopvaardigheden, evenals technische en zakelijke vaardigheden. Na het programma van 3 weken neem je deel aan tal van activiteiten rond vraagontwikkeling. Het succesvol afwerken van het programma biedt vaak uitzicht op een vaste positie wanneer je eenmaal bent afgestudeerd.

Stage IT

Stage ITWie: geselecteerde bachelor- en masterstudenten
Waar: Verenigde Staten, EMEA
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer

De Dell stage in IT is een programma van 10-12 weken dat is ontwikkeld voor uitmuntende bachelor- en masterstudenten Als IT-stagiair neem je deel aan uitdagende, strategische en operationele projecten. Je krijgt een manager toegewezen die zich voor jouw succes inzet en je een gedetailleerd projectplan overhandigt; je zit regelmatig met hem/haar samen om support- en netwerkmogelijkheden binnen het bedrijf te bespreken.

Stage marketing

Stage marketingWie: MBA-kandidaten en bachelorstudenten van geselecteerde universiteiten
Waar: wereldwijd
Duur: tien tot twaalf weken in de zomer

Het stageprogramma op het gebied van marketing nodigt studenten van geselecteerde universiteiten uit om deel te nemen aan de Dell marketingorganisatie gedurende een zomerstage van 10-12 weken. Stagiairs krijgen nieuwe inzichten in belangrijke strategische projecten. Het programma biedt studenten bovendien een unieke leerervaring en mogelijkheden om hun loopbaan te ontwikkelen. Tot de mogelijkheden behoren onder andere merkontwikkeling, evenementen, productbeheer, sociale media, bedrijfscommunicaties, pr, marketing in het veld en marktonderzoek.

Dell ondersteunt jouw groei tijdens je carrière en biedt tal van ontwikkelings- en uitwisselingsprogramma's aan voor onze nieuwe werknemers. Lees hieronder meer en vind het ontwikkelingsprogramma dat bij jou past.

Ontwikkelingsprogramma accounting

Ontwikkelingsprogramma accounting

Wie: pas beginnende accountants
Waar: wereldwijd
Duur:  drie roulaties van elk een jaar
Niveau: instapniveau

 

 


Het ontwikkelingsprogramma voor accounting van Dell is ontworpen om onze volgende generatie leiders op het gebied van accounting op te leiden. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om tussen verschillende uitdagende functies te rouleren, terwijl ze uitgebreidere accountingtraining volgen en mogelijkheden aangeboden krijgen om te netwerken. Het programma bevat drie opeenvolgende eenjarige opdrachten binnen vastgestelde accountingdomeinen. Deelnemers krijgen de kans om zes maanden aan een algemene opdracht te werken.

Ontwikkelingsprogramma leiderschap bedrijfsactiviteiten

Ontwikkelingsprogramma leiderschap bedrijfsactiviteitenWie: positie op instapniveau voor bachelorstudenten
Waar: Massachusetts (studenten in de VS); meerdere locaties (studenten EMEA)
Duur: tweeënhalf tot drie jaar
Niveau: instapniveau
Het ontwikkelingsprogramma voor leiderschap in bedrijfsactiviteiten (BOLD) is een roulatieprogramma van twee jaar en vijf maanden tot drie jaar met een uitgebreid trainingsplan, doorlopende mentoring en tal van netwerkmogelijkheden. Deelnemers aan het programma kunnen rouleren tussen verschillende functies op het gebied van bedrijfsactiviteiten, zoals financiële planning en analyse, datawetenschap en -analyse, prijzen, verkoopactiviteiten en marktintroductiestrategie. We zijn op zoek naar enthousiaste, goed samenwerkende en resultaatgerichte personen met sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden. Succes in het BOLD-programma vereist dat je kan blijven presteren in een razendsnel veranderende omgeving.

Ontwikkelingsprogramma klanten

Ontwikkelingsprogramma klanten

Wie: positie op instapniveau voor pas afgestudeerde studenten
Waar: Oklahoma City, Oklahoma; Round Rock, Texas (Verenigde Staten)
Duur: voltijds programma van twaalf maanden
Niveau: instapniveau


Het ontwikkelingsprogramma op het gebied van klanten is een programma van twaalf maanden dat hoort bij het streven van Dell om onze mensen en onze gemeenschap te helpen groeien en succes te hebben. Dit programma biedt pas afgestudeerde studenten de mogelijkheid om een stevige basis voor hun carrière te leggen door middel van uitdagende en strategische opdrachten in de organisatie voor klantsupport. In dit programma komen blootstelling aan data-analyse, leiderschapstraining en mentoring op zowel leidinggevend niveau als met collega's aan bod. De deelnemers krijgen ook te maken met belangrijke netwerkmogelijkheden, evenementen rondom vrijwilligerswerk en een serie lezingen door leidinggevenden.

Ontwikkelingsprogramma leiderschap engineering

Ontwikkelingsprogramma leiderschap engineeringWie: bachelorstudenten
Waar: wereldwijd
Duur: 27 maanden
Niveau: instapniveau
Het ontwikkelingsprogramma voor leiderschap op het gebied van de engineering van kerntechnologiën (ELDP) legt een basis voor toekomstige technologische leiders. Wij nemen verschillende pas afgestudeerden met technische en leiderschapsvaardigheden in dienst. Leden van ELDP werken via drie roulaties van negen maanden rond verschillende thema's, van technologie tot marketing en levering. Deze ruime blik op de bedrijfswereld helpt ze om de vaardigheden, perspectieven en relaties op te bouwen zodat ze ontwerpers van oplossingen, leidende strategen en CTO's kunnen worden. De groepen waarin ze terechtkomen kunnen volop profiteren van de unieke inzichten en contacten in het hele bedrijf die deze mensen meebrengen. ELDP trekt toptalenten aan, helpt ze te groeien en effent het pad voor leiderschap op het gebied van technologie en producten.

Trainings- en ontwikkelingsprogramma financiën

Trainings- en ontwikkelingsprogramma financiënWie: startende financiële professionals
Waar: wereldwijd
Duur: gevarieerd
Niveau: instapniveau
Het trainings- en ontwikkelingsprogramma op het gebied van financiën geeft startende financiële medewerkers de kans om hun financiële carrières vorm te geven. Het programma bestaat uit wisselende algemenen opdrachten op het gebied van financiën met een behoorlijke academische focus om waardevolle, praktische ervaringen op te doen en solide financiële en zakelijke vaardigheden op te bouwen.

Deelnemers zijn werken vaak aan een opdracht in een bedrijfsfunctie of een zakelijke, operationele of op accounting gerichte functie.

Startersprogramma financiën

Startersprogramma financiën

Wie: afgestudeerden die interesse hebben in bedrijfsfinanciën
Waar: Panama
Duur: zes maanden
Niveau: instapniveau


Het doel van het startersprogramma op het gebied van financiën is de ontwikkeling die verder reikt dan analytische vaardigheden. De focus ligt in dit programma op belangrijke softskills en interpersoonlijke competenties die nodig zijn voor succes bij Dell. Dit programma is ontworpen om de toekomstige leiders van Dell te vormen.

Het programma bevat alle ontwikkelingsgebieden die nodig zijn voor pas afgestudeerden om hun carrière te starten in een internationale financiële organisatie. Het is gericht op ontwikkeling via individuele en groepstrainingen waarin financiële en technische vaardigheden en softskills aan bod komen. Een succesvolle kandidaat moet vloeiend Engels spreken en op zoek zijn naar een carrière in bedrijfsfinanciën.

Het startersprogramma op het gebied van financiën vind plaats in Panama en staat open voor alle pas afgestudeerden. Indien je interesse hebt of meer informatie wilt over het programma, stuur ons dan je cv met als onderwerp "Finance Graduate Program – Panama."

Werkervaringsprogramma Global Services

Werkervaringsprogramma Global ServicesWie: pas afgestudeerden met maximaal vijf jaar ervaring (afhankelijk van de rol binnen het programma)
Waar: wereldwijd
Duur: 18 - 30 maanden (afhankelijk van de rol binnen het programma)
Niveau: instap- tot gemiddeld niveauHet Global Services Associate Program (GSAP) werft kandidaten lokaal, neemt deze lokaal aan en biedt trainingen aan op een centrale locatie in een van onze 10 trainingscentra over de hele wereld. Als GSAP-kandidaat word je opgeleid via een gestructureerd programma waarin intensieve training en praktische ervaring worden gecombineerd in een bootcamp die meerdere weken duurt. Deze bootcamp biedt onder andere een inleiding tot de storagesector, best practices en methoden, evenals de Dell EMC-manier van zakendoen. In je training is er ook plaats voor praktijkgericht werk met  Dell EMC-producten, platformen en tools voor storage-infrastructuur. Je krijgt tevens de basis die nodig is om technische certificaten (Dell EMC en niet-Dell EMC) te halen.

Al deze technische training wordt gecombineerd met uitvoerige professionele vaardigheden en rolspecifieke training. Uiteindelijk maak je de overstap van je trainingsbootcamp naar je fulltime positie. Je neemt dan de dagelijkse verantwoordelijkheden van je functie op je, onder begeleiding van je mentor, en je blijft jezelf verder ontwikkelen zodat je vaardigheden zijn afgestemd op de behoeften van het bedrijf en de IT-sector. Je prestaties worden tweemaal per jaar geëvalueerd en je komt bij elke evaluatie in aanmerking voor een loonsverhoging. Wanneer je het programma met succes afrondt, kom je in aanmerking voor promotie en ga je naar het volgende functieniveau binnen de toegewezen bedrijfseenheid.

Ontwikkelingspsrogramma leiderschap Global Enterprise Services

Ontwikkelingspsrogramma leiderschap Global Enterprise ServicesWie: pas afgestudeerden met een master- of MBA-diploma
Waar: wereldwijd (Hopkinton VS; Brentford UK; Shanghai China)
Duur: twee jaar
Niveau: instapniveau
Het ontwikkelingsprogramma voor leiderschap op het gebied van Global Enterprise Services (GESLDP) is een programma met vier roulaties van telkens 6 maanden. Bij deze opdrachten maak je kennis met de diverse gebieden van Global Enterprise Services, waaronder onze organisaties van klantenservice, professionele service, strategie, operationele activiteiten en marktintroductie. Wij streven ernaar toekomstige leiders te vormen via strategische GES-ervaringen, fundamentele leiderschapstraining en professionele netwerkvaardigheden. Het programma brengt de carrière van onze partners in een stroomversnelling en levert hoge prestaties en strategische inzichten voor de onderneming. Wij zijn op zoek naar personen die strategisch kunnen denken en problemen kunnen oplossen. Om succes te hebben in het programma, moet de kandidaat kunnen multitasken in een snel veranderende en uitdagende technologische omgeving, en bovendien het talent hebben om een toonaangevende opiniebepaler te zijn.

Ontwikkelingsprogramma Inside Sales

Ontwikkelingsprogramma Inside SalesWie: studenten met een bachelordiploma
Waar: Massachusetts, Verenigde Staten
Duur: tweeënhalf tot drie jaar
Niveau: instapniveau
De Intern Sales-organisatie is een innovatieve en efficiënte verkoopmachine van wereldklasse. Het voornaamste doel van dit programma is het trainen en ontwikkelen van nieuwe verkoopleiders, met een constante focus op het verhogen van vraag en omzet.

Je krijgt intensieve product- en verkooptraining, evenals waardevolle mentoring. Je bent ook verantwoordelijk voor uitgaande oproepen naar potentiële en vaste klanten om onze strategieën en oplossingen te stroomlijnen en zo de uitdagingen in IT aan te gaan. Na twee tot drie jaar krijg je de kans om deel uit te maken van onze verkooporganisatie in het veld of lid te worden van het Inside Sales-leiderschapsteam.

Roulatieprogramma HR

Roulatieprogramma HRWie: bachelor- en masterstudenten in Human Resources
Waar: wereldwijd
Duur: twee tot drie jaar
Niveau: instapniveau
Het Dell HR roulatieprogramma is ontworpen om een team van degelijk opgeleide HR-professionals samen te stellen die kunnen innoveren, strategisch en klantgericht denken, sterke relaties met klanten opbouwen, resultaten boeken en de toekomst van HR bij Dell Technologies leiden.

De deelnemers krijgen vaak te maken met wisselende opdrachten; in een zakelijke HR-functie, een gespecialiseerde HR-positie, zoals salaris, werving van talenten of arbeidsvoorwaarden, of in een strategisch project of activiteit.

Ontwikkelingsprogramma IT

Ontwikkelingsprogramma leiderschap ITWie: pas afgestudeerden
Waar: wereldwijd
Duur: twee tot drie jaar
Niveau: instapniveau
Met het ontwikkelingsprogramma op het gebied van IT kunnen getalenteerde en ambitieuze afgestudeerden hun opleiding, leiderschap en passie voor technologie maximaal benutten om de technische, zakelijke en adviesvaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn voor de technologische leiders van vandaag. Het twee tot drie jaar durende programma biedt mogelijkheden om deel te nemen aan roulaties of zich te specialiseren in een specifiek onderdeel van IT. Alle leden van het IT-programma krijgen de kans om een sterk professioneel netwerk uit te bouwen, vaardigheden aan te scherpen in een robuust trainingsprogramma en deel te nemen aan uitdagende opdrachten waarin concrete zakelijke problemen worden opgelost via wereldwijd teamwork.

Ontwikkelingsprogramma supply chain

Ontwikkelingsprogramma supply chain

Wie: geselecteerde pas afgestudeerde studenten van universiteiten met een hoogwaardig supply chain-programma
Waar: Austin, Texas (Verenigde Staten)
Duur: drie jaar


Het Supply Chain Development Program (SCDP) biedt pas afgestudeerden een kans om hun carrière in de supply chain te beginnen. Het programma bestaat uit drie wisselende opdrachten van één jaar (bijv. logistiek, exploitatie, afhandeling) en een belangrijke focus op het trainingsplan om solide vaardigheden op het vlak van de supply chain en bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen. Deelnemers kunnen ook rekenen op mentors en adviseurs die hen helpen bij hun loopbaanontwikkeling. Dit programma ging in juni 2014 van start in Austin (VS) met topstudenten van diverse universiteiten.

Marketingprogramma voor pas afgestudeerden
Marketingprogramma voor pas afgestudeerdenWie: pas afgestudeerden met een bachelordiploma (marketing of een andere relevante richting)
Waar: Verenigde Staten
Duur: twee jaar
Niveau: instapniveauBinnen achttien maanden na het behalen van je bachelordiploma en het aanvaarden van een fulltime marketingpositie doe je mee aan het marketingprogramma voor pas afgestudeerden. Dit duurt ongeveer twee jaar. Binnen die twee jaar vervul je twee roulatiefuncties van één jaar. Deze kunnen variëren van kernmarketingfuncties (Global Communications, Field and Partner Marketing, Digital Experience, Global Events) tot functies binnen onze afdelingen Productmarketing. Deelnemers van het programma leren niet alleen van hun verantwoordelijkheden binnen de roulatiefuncties, maar kunnen ook uitgebreid aan hun loopbaanontwikkeling werken via aangepaste trainingen, coaching en mentoring, uitgebreide netwerkmogelijkheden en mogelijkheden tot vrijwilligerswerk. Bij succesvolle afronding van het programma worden deelnemers in het bedrijf opgenomen met een grotere kennis van Dell, van de technologiesector en van marketing binnen een grote organisatie.