Help mij bij mijn keuze: lcd-schermen

Selecteer het gewenste lcd-scherm en de juiste resolutie voor gaming.
• De schermresolutie is gebaseerd op het aantal pixels op een beeldscherm. De 1080-resolutie is in feite 1920 x 1080 pixels, ofwel 1920 pixels in de breedte bij 1080 pixels in de hoogte, en wordt beschouwd als Full HD (high definition). Elk scherm met 720 pixels of meer in de hoogte is een HD-scherm. Alle Alienware laptops hebben beeldschermen van ten minste 720p.

Alienware lcd-scherm

• Schermen met een hogere resolutie bieden scherpere beelden. Hoewel een beeldscherm van 1440 x 900 geschikt is voor HD-tv-uitzendingen zonder het beeld te comprimeren, kunnen er geen Blu-ray-films worden weergegeven op full-HD-resolutie.

• In games bieden hogere resoluties u meer visuele informatie, zodat uw gezichtsveld groter wordt en u in het voordeel bent ten opzichte van tegenstanders die spelen op een scherm met lagere resolutie.

Wat is nit?

Het aantal nit staat voor de helderheid van het beeldscherm (meer nit betekent een hogere helderheid).

GSYNC: NVIDIA G-SYNC is een baanbrekende nieuwe beeldschermtechnologie met de meest vloeiende en snelste game-ervaring ooit. G-SYNC kan deze revolutionaire prestaties leveren door de vernieuwingssnelheden van het beeldscherm te synchroniseren met de GPU in uw PC GeForce GTX technologie, waardoor er geen sprake meer is van schermtearing, een vasthangend beeld of lag.