Help mij bij mijn keuze: Cyberlink PowerDVD mediaspeler

 
PowerDirector 17 en PhotoDirector 10

De efficiëntste oplossing voor iedereen die content wil maken. Het bevat de bekroonde PowerDirector en PhotoDirector en biedt de meest complete en kosteneffectieve oplossing voor video- en fotobewerking voor gebruikers van elk vaardigheidsniveau. Dankzij de complete ondersteuning voor bewerkingen tussen en in beide toepassingen, kunt u soepel aan video- en fotoprojecten werken in een zeer efficiënte en creatieve omgeving.

Aanpasbare ontwerptoolsAanpasbare ontwerptools VERBETERD

Als u professionele video's wilt maken, moet u de volledige controle hebben. PowerDirector biedt prachtige aanpasbare tools waarmee u video's met volledige controle bewerkt, aanpast en effecten toevoegt.
Geneste videobewerkingGeneste videobewerking NIEUW

Voeg meerdere projecten toe aan hetzelfde videoproject en bewerk ze voor meer efficiëntie tijdens het bewerken en moeiteloze creativiteit.
Video voorknippenVideo voorknippen NIEUW

Knip beeldfragmenten alvast in korte, herbruikbare stukken die u keer op keer in diverse projecten kunt gebruiken.
Best passend profielBest passend profiel NIEUW

Selecteer het videoprofiel dat op basis van de bronfragmenten het beste bij de video past. Zo produceert u eenvoudig hoogwaardige video's.
Chromakey bewerkenChromakey bewerken VERBETERD

Dankzij een verbeterde chromakey-engine en multi-key kleursampling kunt u nu zelf de bewerkingen met een groen scherm uitvoeren die bekend zijn van Hollywood.
Dynamische videocollages en MultiCam-bewerkingDynamische videocollages en MultiCam-bewerking VERBETERD

Met de intuïtieve MultiCam Designer synchroniseert en schakelt u tussen beelden van verschillende camera's.

Produceer gewoon een video of gebruik Videocollageontwerper om een prachtige, volledige aanpasbare collage te maken, compleet met geanimeerde opening en slot. Gebruik een van onze sjablonen of maak zelf een sjabloon dat u voor verschillende projecten kunt gebruiken.
Content-aware bewerking
Content-aware bewerking VERBETERD

Verwijder, kopieer en verplaats voorwerpen en personen in foto's door gewoon erover te vegen. PhotoDirector vult ruimte meteen op met een intelligent algoritme dat perfect mengt met de omliggende achtergrond.
Express-laagsjablonenExpress-laagsjablonen VERBETERD

Express-laagsjablonen bevat alle laagcomponenten om complexe afbeeldingen te maken. Niet alleen kunt u hiermee prachtige afbeeldingen samenstellen, maar u ziet ook hoe u lagen combineert om fotografische effecten te produceren.
Creativiteit aangedreven door AI
Creativiteit aangedreven door AI NIEUW

We hebben onze AI Style Engine getrained voor het gedetailleerd analyseren van afbeeldingen en om verschillende aspecten van foto's te herkennen. Vervolgens worden op slimme wijze penseelstreken toegepast zodat het lijkt alsof de foto's zijn ontworpen en beschilderd door een meesterschilder.
Ongelooflijke foto's met meerdere belichtingen
Ongelooflijke foto's met meerdere belichtingen

Extraheer met één klik moeiteloos een reeks foto's uit een videofragment en verander ze in ongelooflijk creatieve afbeeldingen met meerdere belichtingen.
Levendige Motion Stills™
Levendige Motion Stills™

Motion Stills geven verbazingwekkend creatieve draai aan normaal foto's. Borstel over gedeeltes van een videofragment om op die plekken beweging toe te laten. Andere gedeeltes blijven stilstaan!
Fotopresets en lenscorrectie met één klik
Fotopresets en lenscorrectie met één klik

Gebruik Fotopresets met één klik om indrukwekkende foto's te maken met HDR, zwart/wit, gesplitste tinten en gebruik speciaal ontworpen presets voor portretten en landschappen. Repareer beeldperspectief op intelligente wijze met Keystonecorrectie met één klik zodat voorwerpen correct op de horizon worden uitgelijnd.
50 GB cloudopslag
50 GB cloudopslag UNIEK

Bewaar en back-up systeembestanden online. Bij PowerDirector en PhotoDirector krijgt u een enorme opslagruimte van 50 GB in de CyberLink-cloud helemaal gratis!
PowerDVD 19 – ULTRA

CyberLink Media Player speelt meer af dan alleen dvd's en Blu-raydisks. Het is een allround multimediaspeler voor gedownloade media, films, video's, audio, foto's, VR 360˚-content en zelfs YouTube en Vimeo. Geniet van alle favoriete films en premium video's in een kwaliteit die beter is dan het origineel. En allemaal in je eigen thuisbioscoop met ondersteuning voor populaire apparatuur voor het casten van media, plus een ongeëvenaarde hoeveelheid bestandsformaten en codecs. Voor iedereen die de meest geavanceerde entertainment in huis wil hebben, ondersteunt CyberLink Media Player 19 het afspelen van 8K-video en biedt daarnaast de meest meeslepende 360˚ VR-ervaring met een nieuwe ruimtelijke audiotechnologie.

Extreme video- en audiokwaliteitSpeel en cast je  favoriete mediaGeavanceerd af-  spelen van VR en online
Extreme video- en audiokwaliteit

Geniet van je favoriete films en video's in Ultra HD 4K, HDR en nu ook in 8K. En bekijk en hoor het verschil van een kwaliteit die beter is dan het origineel, en allemaal vanuit het gemak van je eigen thuisbioscoop.
Speel en cast je favoriete media

Cast draadloos wat u maar wilt op de allernieuwste 4K UHD HDR-tv en multikanaals geluidssysteem zonder enig kwaliteitsverlies. Zelfs het opschalen van oude dvd's, Blu-raydisks en mediabestanden behoort tot de mogelijkheden, zodat je ervan kunt genieten zoals het bedoeld is.
Geavanceerd af- spelen van VR en online

Ontdek op eigen houtje een wereld van zeer meeslepende 360˚-content of bekijk de nieuwste content op YouTube en Vimeo op de nieuwste Mixed Reality-headsets van Oculus, HTC en Windows. Plus geniet van YouTube-streams op een kwaliteit die beter is dan het origineel.

Superieure entertainmentSuperieure entertainment NIEUW ONDERSTEUNING VOOR 8K-VIDEO

De volgende stap voor entertainment in superhoge definitie is aangebroken met 8K-video. CyberLink Media Player biedt de allernieuwste technologie voor video van hoge resoluties, gewoon direct in je woonkamer. Zo kunt je ultiem genieten van entertainment in Ultra HD 4K, HDR en nu ook 8K voor elke grote tv.
Een kwaliteit die beter is dan het origineel voor audio en videoEen kwaliteit die beter is dan het origineel voor audio en video TrueTheater Color, Lighting & HDR nu voor 4K-video

De unieke TrueTheater audiovisuele verbeteringstechnologie van CyberLink is exclusieve technologie waarmee de kwaliteit van elke video, waaronder Blu-ray-, HD- en 360˚-content wordt verbetert, zodat je er echt van kunt genieten in je eigen thuisbioscoop. Het maakt zelfs Ultra HD 4K-video veel mooier!
Geniet van verbluffende HDR-videoGeniet van verbluffende HDR-video Verbeterde GPU-ondersteuning

HDR-video (High Dynamic Range) levert dieper zwart, helderder wit en een geweldige kleurdiepte vergeleken met normale video. Met CyberLink Media Player geniet je van dit nieuwe level van entertainmentkwaliteit dankzij de verbeteringen van TrueTheater HDR en uitgebreide GPU-ondersteuning voor het afspelen van HDR-video die niet meer in Exclusieve modus van Windows moet worden uitgevoerd.
Geniet thuis van ultiem bioscoopgeluidGeniet thuis van ultiem bioscoopgeluid

Met CyberLink Media Player haal je alles uit je eigen audio-opstelling met ondersteuning voor uitmuntende geluidstechnologie van de koplopers op het gebied van professionele digitale audio: Dolby en DTS. Geniet van het akoestische verschil van speciaal multikanaals geluid en verliesvrije audioformaten, zoals FLAC en DSD.
Pin video's vast en bekijk ze offlinePin video's vast en bekijk ze offline Verbeterd

Je hebt zelfs geen internet nodig om je favoriete fragmenten van YouTube te zien. Kies gewoon de kwaliteit van de video die je wilt vastpinnen, en bekijk deze offline of onderweg.

En met deze minimalistische weergavemodus hoef je nooit meer een moment van je favoriete livestreams op YouTube te missen.
Speelt indelingen af die zelfs Windows niet ondersteuntSpeel en cast zo goed als alles HEIC-ondersteuning

Geniet van alle kwaliteitsnuancen van Ultra HD-video's die gemaakt zijn op een GoPro of van iPhone-foto's, meteen als je thuis komt en zelfs op Windows 10. CyberLink Media Player garandeert dat je talloze bestandstypes en bestandsformaten kunt afspelen, waaronder HEVC/H.265-video en HEIC-beeldbestanden, zonder dat je eerst extra plug-ins moet installeren.
Bekijk 360˚-video vanuit elke hoekBekijk 360˚-video vanuit elke hoek

Bekijk 360˚-video vanuit elke hoek tegelijkertijd, zelfs zonder headset, zodat je nooit meer een moment mist. De Tri-view-interface is perfect als je 360˚-video's op een kleiner scherm bekijkt.
360˚ VR-video met ruimtelijk geluid 360˚ VR-video met ruimtelijk geluid NIEUW

Geniet van de meest meeslepende 360˚ VR-videobeleving met ruimtelijke audio. Of je nu kijkt op je pc of met een headset, je ervaart nu een geluid dat om je heen stroomt in een echte 360˚-wereld.
VR-modus voor populaire headsetsVR-modus voor populaire headsets

Geef jezelf over aan VR met ondersteuning voor headsets van Oculus Rift en HTC Vive in CyberLink Media Player. Dit maakt het de beste 4k-videospeler voor multimedia-entertainment van de volgende generatie.