Help mij bij mijn keuze: Intel® processor

• De processor is de motor van uw computer, die alle kritieke informatie en instructies verwerkt

• De snelheid waarmee uw systeem programma’s uitvoert, pagina's laadt en bestanden downloadt, hangt gedeeltelijk af van de processor. De bandbreedte, de kloksnelheid en het aantal cores waarover uw processor beschikt, zijn allemaal bepalende factoren voor de prestaties van uw processor.

Wat is het verschil tussen een Intel® 8e, 7e en 6e generatie Core™ processor?

De Intel Core processorreeks omvat verschillende generaties processorupgrades. Er zijn 3 belangrijke generaties in de reeks. Meestal geldt, hoe hoger het nummer, hoe nieuwer de generatie. De 8e generatie is bijvoorbeeld nieuwer dan 7e generatie en 6e generatie. Deze komen overeen met verbeteringen in procestechnologie en maken meer geavanceerde applicaties mogelijk, zoals virtual reality, gaming en kantoorproductiviteit.

Wat is het verschil tussen een Intel® Core™ i3, een Intel® Core™ i5 en een Intel® Core™ i7 processor?

De Intel Core processorreeks bevat de krachtigste Intel processors met de meeste functionaliteit voor bedrijven en consumenten. Er zijn drie niveaus van Intel Core Processors: i3, i5 en i7. Het verschil tussen deze niveaus is de functionaliteit (of hoeveelheid van een bepaalde functie, zoals de hoeveelheid cachegeheugen) in de processor. De Intel Core i7 Processor biedt de meeste functionaliteit, de Intel Core i3 Processor de minste.

Wat is een 8e generatie Intel® Core™ processor met Radeon RX Vega M grafische kaart?

De Quad Core 8e generatie Intel® Core™ processor met Radeon™ RX Vega M grafische kaart heeft 4 GB toegewezen geheugen met hoge bandbreedte voor de grafische kaart. Dit is de eerste Intel processor ooit die wordt geleverd met aparte grafische kaart voor meer geavanceerde verwerking en prestaties, en is ontworpen voor kleine, dunne en lichte computers. Geweldige prestaties zijn nu beschikbaar in een onvoorstelbaar dun 2-in-1-ontwerp met de XPS 15 2-in-1. Dus of u nu zowel thuis of onderweg 4K-content maakt, bewerkt of bekijkt, aan het megatasken bent terwijl u uw favoriete game speelt, de 8e generatie Intel® Core™ mobiele processor met Radeon™ RX Vega M grafische kaart levert evenwichtige prestaties om te ervaren wat er vervolgens gaat gebeuren.

Hoe zit het met beveiliging?

De 8e generatie Intel® Core™ processor heeft ingebouwde beveiliging die zorgt voor een extra beschermlaag, zodat het inloggen, browsen en online betalen veilig en eenvoudig verloopt. Neem geen risico's met uw data op oude computers. U hebt minder zorgen dankzij automatische bescherming.

Precieze gezichtsherkenning, spraak- en vingerafdruklezer dankzij een 8e generatie Intel Core processor in een nieuwe computer. U kunt zich aanmelden met slechts een blik, uw stem of uw vingerafdruk. Dit is ijzersterke, moeiteloze en tijdbesparende beveiliging.

• Verlaag het risico op identiteits- en creditcarddiefstal door middel van vingerafdrukherkenning

• Betaal snel en veilig met een gebaar van uw vinger, waardoor u heel eenvoudig online kunt winkelen.

Sterke beveiliging tegen identiteitsdiefstal en -fraude

Een automatische tweede beveiligingslaag die is ingebouwd in de hardware van uw nieuwe computer, biedt u gemoedsrust door uw gegevens te beveiligen zonder uw systeem trager te maken.

Sla wachtwoorden, persoonlijke gegevens en gegevens voor automatisch invullen op met een masterwachtwoord dat is beveiligd met in de computer ingebouwde beveiliging.

• Eenvoudig en zorgeloos browsen zonder dat u wachtwoorden moet onthouden

Dell pc's die worden aangestuurd door een Intel® Core™ processor, zijn ontworpen voor creatieve professionals en liefhebbers (foto, film, design) en helpen bedrijven de kosten te verlagen en hun efficiëntie te verhogen doordat deze bedrijven kunnen profiteren van intelligente prestaties en unieke hardwarefuncties voor beveiliging en beheerbaarheid.

Intel® Core™ i7
Intel® Core™ i7
 
Intel® Core™ i7 processors
 • Uitgerust met Intel® Turbo Boost Technology 2.0
 • Vloeiende streaming en HD-entertainment zorgen voor een indrukwekkende fullscreen 4K- en 360°-ervaring
 • Supersnelle overdrachten dankzij Thunderbolt™ 3 
Intel® Core™ i5
Intel® Core™ i5 
Intel® Core™ i5 processors
 • Intel® Turbo Boost Technology 2.0
 • Batterijen die lang meegaan en snel opnieuw opladen
 • Fullscreen 4K en 360°-beeldscherm
 • Razendsnel opgestart
 Intel® Core™ i3
Intel® Core™ i3
Intel® Core™ i3 processors
 • Verbazingwekkend lange gebruiksduur en vloeiende streaming
 • Haarscherpe HD-entertainment, met volledige 4K- en 360°-schermweergave
 • Krachtige prestaties en naadloze computing, zowel thuis als onderweg
 • Perfecte beelden, overweldigende entertainment en moeiteloze multitasking
 Intel Pentium® Dual Core processorIntel Pentium® Dual Core processor
 • Dual Core processors zijn ideaal voor multitasking en dagelijks computergebruik
 Intel Celeron® M processorIntel Celeron® M processor
 • Deze voordelige optie is ideaal voor eenvoudige zakelijke en persoonlijke productiviteitsapplicaties.


Belangrijkste kenmerken Intel generaties

8e generatie Intel® Core™ processor:
Maak kennis met de nieuwe Intel 8ste generatie Intel® Core™ processor, die ervoor zorgt dat u en uw computer het tempo van de digitale wereld bij kunnen houden. Een nieuwe computer met een 8e generatie Intel® Core™ processor biedt enorme prestatieverbeteringen in vergelijking met de vorige generatie, zodat u dingen snel en eenvoudig gedaan krijgt. 
Directe voldoening: profiteer van snelle, eenvoudige en aangename uitvoering van taken.
 • Snel browsen.
 • Snel schakelen tussen talloze programma's en vensters; eenvoudig multitasken.
 • Wees voorbereid op de verwerkingskracht die vereist is om de nieuwste apps te openen.
 • Snelle synchronisatie van inhoud op verschillende apparaten.
 • Batterij die tot wel 10 uur stroom levert Tot een hele werkdag zonder een logge stroomkabel of stopcontact in de buurt.
7e generatie Intel® Core™ processor:
Voor ongeëvenaarde productiviteit, creativiteit en entertainment op een groot scherm.
 • Ultra-HD content.
 • 360°-video.
 • Virtual Reality (VR).
 • Meer vermogen en een langere batterijduur.
6e generatie Intel® Core™ processor: gebouwd om te overtreffen.
 • Razendsnel opgestart.
 • Natuurlijke interactie via touch, spraak en gezichtsherkenning.
 • Door de verbluffende reactiesnelheid kunt u pijlsnel schakelen tussen apps en surfen of internet.

Dynamische energiemodus
        Legenda: groene lijn: XPS 13 2-in-1 zonder dynamische energiemodus bij 4,5 W
        Blauwe lijn: XPS 13 2-in-1 met dynamische energiemodus bij 9 W


Geen ventilatoren, geen voetjes, geen geluid, geen warmte
De nieuwe Intel 7e generatie 4,5 W processorarchitectuur biedt een stijlvol ontwerp zonder ventilator, met een dunnere vormgeving en geluidloze werking voor de XPS 13 2-in-1.

- Dynamische energiemodus: de dynamische energiemodus is ontwikkeld door Dell en levert extra processorvermogen wanneer u deze nodig hebt, terwijl de temperatuur van het systeem op een intelligente manier wordt bewaakt en beheerd. Wanneer de processor werkt met 9 W, levert deze 10% meer prestaties dan oudere XPS 13*.

- Hoe het werkt: met de dynamische energiemodus kan het systeem korte periodes krachtiger prestaties leveren. Hoe lang dit duurt, is afhankelijk van de workload en de omgevingstemperatuur. Zolang het systeem niet te warm wordt, levert het systeem altijd de krachtigste prestaties.

- We beheren het toegenomen energieverbruik door de grootte en duur van de extra energie in evenwicht te houden en tegelijk de interne en externe oppervlaktetemperatuur van het systeem te bewaken, zodat de XPS 13 2-in-1 het hoofd koel houdt bij het uitvoeren van de meest uitdagende taken. Het is te vergelijken met een turbocharger in een auto, waardoor kleinere en efficiëntere motoren meer vermogen kunnen leveren wanneer dit nodig is en minder brandstof verbruiken onder normale omstandigheden.