Help mij bij mijn keuze: Besturingssysteem

Windows 10 Home
Windows 10 Home is gericht op consumenten van Windows. Windows 10 Home biedt de vertrouwde functionaliteit van Windows 10 met ondersteuning voor niet-Microsoft Store-apps. Het is uitgerust met Cortana-assistent, Microsoft Edge-webbrowser, continuüm van tablet-modus voor touch-apparaten, universele Windows-applicaties zoals foto's, kaarten, e-mail, agenda, muziek en video, het vermogen om gameplay voor eigenaars van XBOX One vast te leggen en te delen.

Windows 10 Pro
Windows 10 Pro biedt alle functies van Windows 10 Home met extra functies die ideaal zijn voor professionals. Extra Pro-functies zijn onder meer: Domain Join Services, BitLocker Drive Encryption Services voor externe toegang, Group Policy Editor en Windows-update voor bedrijven.

Windows in S-modus
S-modus biedt de vertrouwde, robuuste en productieve ervaring van Windows en is gestroomlijnd voor beveiligde en superieure prestaties. S-modus maakt uitsluitend gebruik van door Microsoft geverifieerde apps in de Windows Store en garandeert veilig browsen met Microsoft Edge. Opmerking: S-modus beperkt software-installatie tot applicaties uit de Microsoft Store. Apparaten kunnen worden geüpgraded naar hun respectieve edities van Windows via de Microsoft Store. Voor meer informatie gaat u naar https://support.microsoft.com/en-us/help/4020089/windows-10-in-s-mode-faq (in het Engels) Windows S-modus is beschikbaar voor een beperkt aantal Dell producten.

Linux Ubuntu
Ubuntu is een open-source besturingssysteem dat is gebouwd voor liefhebbers van Linux. Dell Ubuntu is een van de meest populaire besturingssystemen op de markt en is nu beschikbaar zonder licentiekosten. Er zijn duizenden gratis applicaties beschikbaar in het Ubuntu Software Center. LibreOffice (pakket voor kantoorproductiviteit) is inbegrepen en Ubuntu is compatibel met het Microsoft Office-pakket. Ubuntu biedt veiligheid en bescherming met een betrouwbare bibliotheek van softwareapplicaties, dataversleuteling en ingebouwde bescherming tegen malware en virussen. Ubuntu biedt 5 jaar gratis beveiligings- en onderhoudsupdates met Ubuntu LTS (langetermijnsupport) voor een langere levensduur en stabiliteit. Dell biedt Ubuntu op geselecteerde producten aan als alternatief voor Windows of Chrome.