|

Bescherming tegen accidentele schade

Wees voorbereid op het onverwachte met Bescherming tegen accidentele schade

We weten allemaal dat ongelukken kunnen gebeuren. Dat is een vaststaand feit. Maar als er ongelukken gebeuren met computers, kan de productiviteit afnemen. Intussen kunnen onverwachte kosten voor reparatie en vervanging snel stijgen, en is het IT-personeel vooral bezig met ondersteuning bieden aan werknemers met defecte apparatuur.

Maar met Bescherming tegen accidentele schade kunt u zich voorbereiden op het onverwachte en uw bedrijf soepel laten draaien.

 

Dekking voor dagelijkse ongelukken en situaties met hoge risico's

Dit programma dekt wat uw standaard garantie niet dekt, zodat u systemen kunt repareren of vervangen die ongevalschade hebben opgelopen vanwege het morsen van vloeistof, spanningspieken, onbedoelde schade, vallen of stoten.¹ Als een van uw systemen ongevalschade heeft opgelopen, neemt u gewoon direct contact met ons op.

Nadat we de oorzaak en de mate van de schade hebben vastgesteld, bieden we de reparatie- of vervangingsservices die nodig zijn om uw apparatuur weer operationeel te maken. Als dit nodig is, kunnen we ook services voor gecertificeerde datavernietiging en afvoer van harde schijven leveren, zodat u kunt voldoen aan nalevingsvereisten.

Met deze service kunt u gerust zijn dat u laptops van uw mobiele werknemers eenvoudig kunt repareren of vervangen, zelfs als uw werknemers op reis zijn of offsite werken. Het is een ideale optie voor systemen die routinematig worden blootgesteld aan omstandigheden met hoge risico's, inclusief systemen die worden gebruikt in de medische wereld, in de detailhandel, op scholen, bij de politie en in het leger.

De belangrijkste voordelen zijn:

  • Betere kostenbeheersing — wij helpen u contante uitgaven te minimaliseren voor de reparatie van onverwachte schade.
  • "Above-and-Beyond"-dekking — met deze afzonderlijke serviceovereenkomst, die dekt wat de standaard beperkte garantie niet dekt, krijgt u services voor onderdelen en werkzaamheden, voor de meeste typen ongevalschade, zelfs in omgevingen met hoge risico's.
  • Gebruiksgemak — u hebt rechtstreeks contact met Dell en er zijn geen aanvullende kosten of toeslagen.
  • Contracten met flexibele lengtes — dekking is beschikbaar voor een termijn van één tot vijf jaar.
 


Neem vandaag nog contact op met een vertegenwoordiger van Dell
 (In het Engels) om te ontdekken hoe Dell ProSupport u kan helpen om uw bronnen in te zetten voor ontwikkeling in plaats van onderhoud.

 


¹ Bekijk voor de volledige details de Dell servicecontracten.