|

Windows 8.1 for virksomheter.

Windows 8
Hva er nytt med Windows 8.1 for virksomheter?

Bedre IT-kontroller

Bedre IT-kontroller

 

Enkel navigering: IT-avdelingen kan administrere utformingen av startskjermen på virksomhetens enheter, slik at alle de viktigste programmene er lett tilgjengelige. IT-avdelingen kan også hindre at brukerne tilpasser startskjermen, for å sikre samsvar i individuelle arbeidsgrupper eller hele virksomheten.
Wi-Fi-Direct™-utskrift

 

Direkteavspilling i nettverk: Koble til Wi-Fi Direct™-skrivere uten å måtte installere ekstra drivere eller programvare på Windows 8.1, slik at det opprettes et node-til-node-nettverk mellom enheten og skriveren.
Wi-Fi-Direct™-utskrift

Trådløs skjerm med integrert støtte for Miracast

Trådløs skjerm med integrert støtte for Miracast

Trådløs tilkobling:
Presenter arbeidet trådløst. Bare vis fram mediefilene på en Miracast-kompatibel* projektor eller en annen enhet via Wi-Fi Direct ved hjelp av Near-Field Communication.


Autoaktivert VPN

 

Enkel pålogging: Med ny støtte for et større utvalg VPN-klienter i både Windows- og Windows RT-enheter kan du nå automatisk aktivere VPN-tilkoblinger via en app. Windows 8.1 ber deg automatisk logge på med ett klikk.
Autoaktivert VPN
Beskyttelse mot skadelig programvareBeskyttelse mot skadelig programvare

 

Vaktbikkje fra Windows: Defender er Microsofts kostnadsfrie antivirusløsning i Windows 8.1, som nå omfatter overvåking av virkemåte i nettverket for å bidra til å oppdage og stoppe kjøring av kjent og ukjent skadelig programvare. Internet Explorer søker i binære utvidelser (for eksempel ActiveX) ved bruk av antimalware-løsningen før potensielt skadelig kode utføres.

Funksjoner for stasjonær PC

Funksjoner for stasjonær PC

 

Med rask tilgang til Start-knappen, som nå er på oppgavelinjen, kan du komme i gang med det samme. Velg blant mange nye farger for Start-skjermen, inkludert animerte alternativer, eller hopp over startskjermbildet og start opp direkte til skrivebordet eller app-skjermen.

 

Slik går du direkte til skrivebordsmodus når du starter enheten:

 

1. Når du er i PC-modus bruker du musen til å høyreklikke på oppgavelinjen og velge egenskaper. (Hvis du har berøringsskjerm, trykker du på Windows-logoen i flere sekunder). Dette åpner dialogboksen Egenskaper for oppgavelinje og navigasjon.

 

2. Velg kategorien Navigasjon.

 

3. Under Start-skjerm merker du av for å gå til skrivebordet i stedet for start når du logger på.

 

4. Velg Bruk.
Tjenester

  

Enkel migrering for virksomheten: Windows XP-epoken er nå i ferd med å avsluttes. Så når du er klar til å gå over til Windows 7 eller Windows 8.1, kan du stole på Dell som din strategiske partner. Hvorfor?
  • Vi er verdens fremste implementeringspartner for Windows 8 Enterprise, og vi bruker erfaringen vår for å forenkle overgangen for deg.
  • Vi kan redusere implementeringskostnadene med vårt unike rammeverk for optimert implementering
Virksomhetskunder kan se i instruksjonene for ren installering ved oppdatering til Windows. 8.1. I forbindelse med oppgraderingen kan det også kreves driveroppdateringer. Gå til //support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/kcs/document?docid=625361 (på engelsk) for å få detaljerte instruksjoner om hvordan du oppgraderer Windows 8-systemet til Windows 8.1.

Prisvinnende tjeneste

  

Dell Services mottok to priser i det amerikanske markedet, nemlig årets amerikanske Windows-partner 2013 og, for andre år på rad, årets amerikanske Windows-implementeringspartner 2013. Dells patenterte metodologi og flere tiårs erfaring med implementering av Windows-systemer over hele verden hjelper kundene med å oppnå en rask, sikker og rimelig overgang til Microsofts nye og moderne operativsystemer.