Hjelp meg å velge: mobilt bredbånd

• Vær tilkoblet praktisk talt hvor som helst
I motsetning til trådløse kort som krever Wi-Fi-rutere, lokale nettverk og Internett-soner, gir mobilt bredbånd trådløs Internett-tilgang direkte via mobilnettet. Mobilt bredbånd kan koble til hvor som helst i operatørens dekningsområde for bredbånd. Det vil si at du har tilgang til mobilt bredbånd overalt der du kan ringe med mobiltelefonen. Dells innebygde Qualcomm® Snapdragon™ X7 4G LTE mobile bredbåndskort gjør at du kan koble til når og hvor som helst med en maksimal nedlastingshastighet på opptil 100 Mb/s*.

Dells innebygde Qualcomm® Snapdragon™ X7 4G LTE mobile bredbåndskort er en praktisk alt-i-ett-løsning som har flere ytelsesfordeler sammenlignet med eksterne kort. Du slipper å være redd for at kortet forsvinner eller blir ødelagt, eller at du glemmer å ta det med deg når du skal ut. Dells innebygde Qualcomm® Snapdragon™ X7 4G LTE-teknologi er låst opp og er bakoverkompatibel med eldre 3G-nettverk, inkludert HSPA+ og EVDO. Dette gir deg den bredeste dekningen over hele verden, og mulighet til å velge operatør basert på pris/dekning i ditt område.

Du får tilgang til denne tjenesten ved å anskaffe deg et integrert kort for mobilt bredbånd for den bærbare PC-en eller nettbrettet fra Dell, og velge ønsket operatør:

  • AT&T
  • Sprint
  • Verizon Wireless

Dell forhåndsinstallerer deretter SIM-kortet fra operatøren. Når du mottar PC-en/nettbrettet, aktiverer du tjenesten for mobilt bredbånd hos den valgte operatøren. Instruksjoner medfølger. Du kan også kjøpe et aktivert SIM-kort separat fra operatøren eller bruke et eksisterende SIM-kort som allerede er aktivert.