Hjelp meg å velge: Skjermer

 
Oppløsning i Ultra High Definition (UHD) for Dell Precision mobile arbeidsstasjoner
Nye Precision 5520, 7520 og 7720 mobile har UHD-oppløsning med over 8 millioner piksler for imponerende detaljrikdom. PremierColor-skjermen garanterer minimum 100 % AdobeRGB fargegamut for førsteklasses fargegjengivelse.

Forvent deg høy kvalitet med Dell Premium LCD-skjermer 
Bildet på skjermen på en Dell Precision mobil arbeidsstasjon består av små prikker, eller piksler. Dell Precision-skjermene med Premium-skjermservice skiller seg ut i bransjen fordi vi garanterer at ingen piksler blir værende i "på"-posisjon – noe som gir en lys flekk på skjermen – så lenge den begrensede maskinvareservicen* er gyldig. Det betyr at alle pikslene er med på å gi et best mulig bilde. 

Se mer med Dell UltraSharp LCD-skjermer
Dell tilbyr UltraSharp LCD-skjermer på Dell Precision mobile arbeidsstasjoner. UltraSharp LCD-skjermene har høyere oppløsning, og med høyere oppløsning får du flere piksler på LCD-skjermen. For eksempel gir QHD+-oppløsning 3200 horisontale piksler fordelt på 1800 linjer, mens en FHD-oppløsning har 1920 horisontale piksler fordelt på 1080 linjer. Dell UltraSharp-LCD-skjermene gir en svært god totalopplevelse og øker klarheten for mange arbeidsoppgaver, for eksempel:
 • arbeid med flere åpne programmer samtidig
 • arbeid med store regneark med mange rader og kolonner
 • produksjon av digitalt materiale og datavisualisering, bruksområder som krever høy oppløsning
 • skarpere bilde- og videogjengivelse
 • en bedre visuell opplevelse

Alle LCD-alternativene for Dell Precision er angitt med vanlige forkortelser for skjermstandarder, som WXGA, HD, WXGA+, FHD og WUXGA. Klikk på kategorien Sammenlign side ved side for å se hvilke oppløsninger du kan velge mellom for Dell Precision mobile arbeidsstasjoner.
 
Opplev mer med bedre skjerm

Generelt sett er bildekvaliteten på den bærbare Dell Precision-PC-en avhengig av flere faktorer, blant annet oppløsning, lysstyrke, kontrastforhold, fargegamut og visningsvinkel. I tillegg til topp kvalitet kan Dell tilby et stort utvalg ytelsesfunksjoner. Se nøkkeldefinisjonene nedenfor for å finne ut mer om de ulike attributtene og målene til en LCD-skjerm.

Definisjoner:
 • Størrelse: Skjermer på bærbare PC-er måles diagonalt fra hjørne til hjørne. Som på skjermer for mange stasjonære PC-er tas vanligvis ikke rammen med.
 • Oppløsning: Det fysiske antallet kolonner og rader med piksler som skjermen er delt inn i. En skjerm på 1280 x 800 har for eksempel 1280 piksler vannrett, fordelt på 800 linjer. Jo flere piksler en skjerm har, jo høyere oppløsning har den, noe som betyr at du kan vise mer på skjermen.
 • Lysstyrke: Mengden lys som sendes ut fra skjermen. Dette kalles også luminans og måles i nit eller candela per kvadratmeter. En vanlig Dell Precision mobil arbeidsstasjon har en lysstyrke på omtrent 300 nit
 • Andre egenskaper:
  • Antirefleks (AG): En matt overflate som sprer lyset, slik at du slipper problemer med gjenskinn og smale visningsvinkler. Antirefleksteknologien reduserer intensiteten på lyset som reflekteres fra omgivelsene, slik at skjermen egner seg godt i typiske kontormiljøer i tillegg til de varierende lysforholdene i miljøer som kundens lokaler, flyplasser og andre offentlige steder.
  • Truelife: En Truelife-skjerm har en blank overflate som forsterker kontrastforholdet på skjermen. Truelife-teknologien gir mørkere svartnyanser og friske farger som gjør bilder og video mer naturtro. Den er ideell hvis du skal bruke skjermen hjemme, til spill eller til video.
 • UltraSharp: UltraSharp-skjermene er skjermer med en ppi-verdi (pixels per inch – piksler per tomme) på 120 eller mer.
 • Kontrastforhold: Forholdet mellom intensiteten til det lyseste hvite og det mørkeste svarte.
 • Visningsvinkel: Den største vinkelen en skjerm kan ses fra med akseptabel visuell kvalitet. Standard visningsvinkel er 80° horisontalt og 45° vertikalt, mens store visningsvinkler er på minst 110° horisontalt og 90° vertikalt. I tillegg gir skjermer med IPS-teknologi (In Plane Switching) en større visningsvinkel på konstant 170º både horisontalt og vertikalt.
 • Bakgrunnsbelysning: Den typen belysning som brukes i LCD-skjermer. Dell bruker for tiden WLED (White Light-Emitting Diode): Energieffektiv og kvikksølvfri bakgrunnsbelysning i bærbare Dell Precision-PC-er:
 • Fargegamut: Området for totalt synlige farger som kan vises på en LCD-skjerm. Ulike standarder styrer fargegamut, og de tre standardene som ofte nevnes for PC-er, er sRGB, Adobe RGB og NTSC. Mobile Dell Precision-arbeidsstasjoner har flere alternativer for fargegamut, inkludert 100 % sRGB og 100 % Adobe.


Opplev mer med PremierColor 

PremierColor er en fargeteknologi fra Dell som inneholder viktige attributter for farge, som presis fargenøyaktighet, kompatibilitet med bransjens fargestandarder, internt fargeromutvalg og imponerende fargegamut og -dybde. Se oversikten over egenskaper nedenfor hvis du vil vite mer om PremierColor-teknologi.

 • Konsekvente og presise farger: De bærbare Dell Precision-PC-ene med støtte for PremierColor leveres med fargerom som er forhåndsdefinert fra fabrikk, for eksempel Adobe® RGB, sRGB og NTSC, slik at du får nøyaktige bildefargedata. PremierColor-støttede Precision LCD-skjermer bruker også IPS-teknologi (In Plane Switching), som gir en visningsopplevelse i verdensklasse, helt uten fargeforvrenging uansett vinkel, og konsekvent høy ytelse.
 • Samsvar med fargestandardene i bransjen: Dell Precision bærbare PC-er med støtte for PremierColor har over 100 prosent fargegamut, som kan dekke 100 prosent av sRGB og 100 prosent av NTSC.
Det er ikke sikkert at systemet du konfigurerer, har alle alternativene som er oppført her.

Hvis du vil ...Velger du ...
Vise flere åpne programmer side om side på skjermen.En skjerm med høy oppløsning, for eksempel UHD eller FHD
Arbeide effektivt med store bilder.    En skjerm med høy oppløsning, for eksempel UHD eller FHD
En skjerm for oppgaver som krever høy oppløsning, som produksjon av digitalt innhold eller visualisering av data.En skjerm med høy oppløsning, for eksempel UHD eller FHD
La flere personer samarbeide rundt én bærbar datamaskin eller dele en presentasjon med én eller to andreEn skjerm med bred visningsvinkel


 
Modell

   
Beskrivelse

 
Størrelse

 
 Oppløsning   

 
piksler

 
Visningsvinkel 

 
Adobe RGB-fargegamut 

 
 Bakgrunnsbelysning

 
3520

 
15,6” LED-skjerm med FHD-oppløsning (1920 x 1080)

 
 15,6"

 
FHD

 
1920 x 1080

 
Bred

 
72 %

 

 
3520

 
15,6" skjerm med HD-oppløsning (1366 x 768) (45 % fargegamut)

 
 15,6"

 
HD

 
1366 x 768

 
Standard

 
45 %

 

 
5520

 
15,6" UltraSharp™ FHD IPS (1920 x 1080) med LED-bakgrunnsbelysning, antirefleks og widescreen-format med Premium-skjermservice (72 % fargegamut)

 
15,6"

 
FHD

 
1920 x 1080

 
Bred

 
72 %

 
LED

 
5520

 
15,6" UltraSharp™ UHD IGZO-berøringsskjerm (3840 x 2160) med bred visningsvinkel og LED-bakgrunnsbelysning med Premium-skjermservice (100 % minimum Adobe fargegamut)

 
15,6"

 
UHD

 
3840 x 2160

 
Bred

 
100 %

 
LED