Hjelp meg å velge: ProDeploy Enterprise-pakken

Akselerere innføringen av virksomhets-teknologi med profesjonell implementering som er utviklet for dere
Fra kant til kjerne til nettskyen, kan du stole på Dell EMC og partner-eksperter som administrerer prosjekter fra planlegging til installering av maskinvare og programvare, konfigureringer og komplekse integreringsløsninger. Den komplette pakken med implementeringstjenester og profesjonelle sertifiseringer fra Dell hjelper deg med å få fart på innoveringen og oppnå resultater for virksomheten i dag og i morgen.
ProDeploy-pakken inneholder tre enkle alternativer som akselererer innføringen av virksomhets-teknologi:

  • ProDeploy Plus, det mest komplette implementeringstilbudet, forbereder deg for dagens og morgendagens behov. Integrer ny teknologi i eksisterende miljøer på en sikker måte ved hjelp av omfattende planlegging og validering utført av tekniske eksperter. Dell EMCs eksperter tar seg av implementeringsprosjektene dine, så du kan ta deg av virksomheten din, og få rask innføring av de digitale teknologiløsningene.

  • ProDeploygir deg maksimalt utbytte av investeringen i maskinvare og programvare fra dag én. Integrer ny teknologi i nye og eksisterende miljøer på en sikker måte ved hjelp av omfattende planlegging og validering utført av tekniske eksperter.

  • Grunnleggende implementeringgir konsekvent installasjon av server-, lagrings- og nettverkssystemer ved hjelp av erfarne og sertifiserte teknikere som kjenner Dell EMC-produktene, både inni og utenpå. Dell EMCs eksperter gjør de tunge løftene, slik at du kan spare tid, reduserer behovet for vedlikehold og forenkle fremtidige prosjekter.
Sammenligning av funksjoner i ProDeploy-pakken for virksomheter

Merk: Tilgjengeligheten til grunnleggende implementering, ProDeploy eller ProDeploy Plus kan variere, avhengig av maskinvaren som er kjøpt.
Grunnleggende implementering
ProDeploy
ProDeploy
Plus

Før implementering
Ett kontaktpunkt for prosjektledelse


Lokale
Gjennomgang av områdeberedskapImplementeringsplanleggingTeknologi Service Manager (TSM) med engasjement for ProSupport Plus-berettigede enheterImplementering
Tjenestetimer for implementering
Åpningstid
Døgnåpent
Døgnåpent
På stedet-installering av maskinvare*Fjerning av emballasjeInstaller og konfigurer systemprogramvare


På stedet
Prosjektdokumentering med kunnskapsoverføringPost-implementering
Verifisering av implementeringOverføring av konfigureringsdata fra Dell EMCs tekniske støtte30 dager med konfigureringshjelp etter implementeringOpplæringskreditt for Dell EMCs opplæringstjenester
* Maskinvareinstallasjon er ikke tilgjengelig på utvalgte programvareprodukter