|

Kryptering av personlige data

Hva er kryptering?

Kryptering er en prosess der vi bruker programvare til å kode sensitive opplysninger mens de er under overføring til Dell.

Det er fint om du tar deg tid til å lese om hvilke tiltak vi har iverksatt for å hjelpe deg å beskytte dine opplysninger og gjøre dine elektroniske transaksjoner sikrere. Vi oppfordrer deg også til å se gjennom forholdsreglene du selv kan ta for å beskytte deg ytterligere.

Hvordan fungerer kryptering?

Kryptering er basert på en nøkkel som har to forskjellige deler. Den offentlige delen og den private delen. Den offentlige delen av nøkkelen distribueres til dem du vil kommunisere med. Den private delen er kun til bruk for mottakeren.

Når du sender personlige opplysninger til Dell Dell.no, bruker du Dells offentlige nøkkel til å kryptere dine personlige opplysninger. Det innebærer at hvis dataoverføringen som inneholder dine opplysninger, snappes opp på veien, er den kodet og svært vanskelig å dekryptere. Så snart Dell mottar dine krypterte personlige opplysninger, bruker vi den private delen av nøkkelen til å dekode dem.

Hva slags krypteringsprogramvare bruker Dell?

Dell bruker for øyeblikket SSL-kryptering (Secure Sockets Layer), som er bransjens standardkryptering. Men vi følger hele tiden med på den teknologiske utviklingen for å kunne tilby kundene våre best mulig sikkerhet.

Hva slags informasjon krypterer Dell?

Dell krypterer alle personlige opplysninger du gir oss når du sender inn en elektronisk bestilling. Husk at hvis du føler deg utrygg på å legge ut denne typen opplysninger over Internett, er du velkommen til å ringe til en av våre representanter på telefonnummer 23 16 23 57.