|

Sikkerhet

Sikkerhet

Det er en høy prioritet hos Dell å gi deg en sikker nettopplevelse. Ditt privatliv og din sikkerhet er av høyeste viktighet, og derfor har vi brukt mye tid og energi på å sikre at dine personlige opplysninger er trygge hos oss. Det er fint om du tar deg tid til å lese om hvilke tiltak vi har iverksatt for å hjelpe deg å beskytte dine opplysninger og gjøre dine elektroniske transaksjoner sikrere. Vi oppfordrer deg også til å se gjennom forholdsreglene du selv kan ta for å beskytte deg ytterligere.

  • Sikrere overførsel
  • Beskytt deg selv
Du har selv eneansvar for å holde passordet ditt og kontoinformasjonen din hemmelig. Vær forsiktig og ansvarlig når du er koblet opp på nettet. Hvis du gir ut personlige opplysninger som er tilgjengelig for offentligheten, kan du risikere at du får uønskede meldinger.

Nettsikkerhet på Dell Store - Sikrere overføringer

Positiv identifisering . Nettstedet Dell Store er registrert hos identifiseringsinstanser slik at nettleseren din kan bekrefte Dell Stores identitet før det iverksettes noen overføringer. Ved hjelp av denne teknologien bekreftes identiteten til nettstedet vårt automatisk i bakgrunnen før det foretas noen overføring av de kundeopplysninger som er nødvendige for å fullføre en elektronisk bestilling. Dine opplysninger når det tiltenkte målet, hvis ikke blir du varslet av nettleseren din (før noen personlige opplysninger sendes) om at det potensielle mottakerstedet virker mistenkelig og bør unngås.

Datakryptering Hvis du bruker en sikkerhetsaktivert nettleser (for eksempel Microsoft Internet Explorer versjon 2.1 eller nyere, eller Netscape Navigator versjon 2.0 eller nyere), krypteres opplysningene du sender oss i forbindelse med kjøpet, noe som gjør den ekstremt vanskelig å lese, selv om opplysningene snappes opp urettmessig på veien. Dell Store bruker bransjestandard Secure Sockets Layer-teknologi (SSL) til å kryptere potensielt sensitive opplysninger som navn og adresse, og kritisk sensitive opplysninger som kredittkortnummer. Hvis du kun er bekymret over konfidensialiteten til kredittkortnummeret ditt, anbefaler vi at du sender inn bestillingen din elektronisk uten kredittkortnummer, og en salgsrepresentant vil da ta kontakt med deg for å hente inn denne informasjonen. Hvis du fremdeles er utrygg på å sende inn dine personlige opplysninger over Internett, er du velkommen til å fullføre bestillingen ved å kontakte oss via telefon eller faks. Bruk Tilbake-knappen på nettleseren for å gå tilbake til forrige side.

Sikkerhet i Dell Store - Beskytt deg selv

Hvis du bruker en nettleser med sikkerhetsfunksjonalitet (for eksempel Microsoft Internet Explorer versjon 2.1 eller nyere, eller Netscape Navigator versjon 2.0 eller nyere) kan du redusere risikoen for utiltenkt eller kriminell bruk av dine personlige opplysninger ved hjelp av to nettleserfunksjoner.

1. Sikkerhetsinnstillinger i nettleseren

Sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din er den første forsvarslinjen din når det gjelder å hindre tyveri eller uønsket visning av konfidensielle, personlige opplysninger. Med de mest populære nettleserne har du muligheten til å motta et varsel hvis noe av det nedenstående skjer eller er i ferd med å skje:

  • skifte mellom sikre og usikre overføringsmodi
  • mottak av en ugyldig nettstedsidentifikator for nettsteder du er i ferd med å sende til og
  • sending av en overføring over en "åpen" eller usensurert forbindelse
Kontroller sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din for å se hvilke kontroller som er mulige og hvilke som allerede er i kraft.

2. Sikkerhetssignaler i nettleseren

Nettleseren viser deg hvilke sikkerhetstiltak som gjelder for inntasting av data på en nettside, på flere måter:

  • URL-en som identifiserer siden, vil alltid begynne med "https//" i stedet for den vanlige "http//"
  • det vises et sikkerhetssymbol som angir drift i en modus som støtter sikre overføringer
  • et "lukket lås"-ikon vises i hjørnet nederst til høyre i Microsoft Internet Explorer-vinduet og
  • et "hel nøkkel"-ikon vises i hjørnet nederst til venstre i Netscape Navigator-vinduet
Hvis du kun er bekymret over konfidensialiteten til kredittkortnummeret ditt, anbefaler vi at du sender inn bestillingen din elektronisk uten kredittkortnummer, og en salgsrepresentant vil da ta kontakt med deg for å hente inn denne informasjonen. Hvis du ikke bruker en nettleser som har disse standard sikkerhetsfunksjonene, eller hvis du fremdeles er utrygg på å sende inn dine personlige opplysninger over Internett, er du velkommen til å fullføre bestillingen ved å kontakte oss via telefon eller faks.

Vi håper at så snart du har forstått tiltakene vi bruker, og forholdsreglene du selv kan ta for å beskytte deg selv, vil du bli like trygg som oss når det gjelder sikkerheten til transaksjonene og de personlige opplysningene dine.