|

Søke jobb

Start Dell-karrieren din.

Uansett om du falt for ett av produktene våre, om du ble inspirert av en av våre foredragsholder eller om du leste en artikkel om oss, må Dell ha gjort et godt inntrykk på deg. Det er vi glade for. Vi synes det er utrolig flott at du er interessert i å bygge en karriere i organisasjonen vår. Vi trenger talentfulle og ambisiøse mennesker som deg for å nå målene våre og videreutvikle kulturen vår som dreier seg om å oppnå suksess uten å fire på integriteten. Følg framgangsmåten nedenfor for å søke på en stilling hos Dell, og forbered deg på å utvikle deg i en grad du ikke visste at du var i stand til.

Jobber hos Dell. Finn en stilling som passer til dine kompetanser og erfaringer.
Se Dells arbeidsplasser over hele verden
Explore our locations

Start søketStart Dell-karrieren din.

Bruk Dells verktøy for jobbsøking for å søke etter ledige stillinger etter geografisk område, kontorplassering, type stilling eller spesiell jobbfunksjon. Du kan også bruke feltet for stikkordsøk til å søke etter en jobb etter stillingsnummeret eller spesifisere søket ytterligere ved å oppgi jobbeskrivelser og kvalifikasjoner som passer til dine kriterier. Søk nå (på engelsk) ›

Send inn profil

For å bli vurdert til en stilling hos Dell må du ha sendt inn en fullstendig kandidatprofil. Men ikke vær bekymret – vi har gjort det enkelt. Hvis du er ny i systemet, må du opprette en personlig konto, som er beskyttet av et brukernavn og passord.

Husk disse opplysningene

Du trenger dem hver gang du søker på en jobb eller sender inn / oppdaterer profilen din. Før du starter profilprosessen, må du passe på at du har en oppdatert versjon av CV-en, slik at du kan oppgi all informasjon du blir bedt om.

Det er svært viktig å fylle ut profilen ordentlig

Den hjelper våre rekrutterere med å følge med på framdriften og ta kontakt med deg, og den effektiviserer prosessen på din side også.

Hver gang du søker, henter profilskjemaet automatisk eksisterende informasjon fra profilen.

Du får flere relevante søkeresultater basert på profilinformasjonen, for eksempel antall år med erfaring, jobbtitler, utdannelse, geografisk område og så videre.

Det er lettere for rekrutterere å finne aktuelle eller framtidige jobbmuligheter som passer til kvalifikasjonene dine.

Vi oppfordrer alle kandidater til å logge seg på og oppdatere profilene sine. Har du nylig fått en ny sertifisering? Flyttet? Oppdatert kontaktinformasjonen? Og du kan velge om du vil varsles om ledige stillinger som passer til profilen din.

Søke på en jobb

Når du finner en jobb som interesserer deg, klikker du på knappen Søk nå (Apply Now) på beskrivelsessiden. Du blir bedt om å oppgi brukernavn og passord, og hvis du ikke har registrert en profil ennå, må du gjøre det først. Du blir også bedt om å fylle inn noen grunnleggende opplysninger om deg selv og å svare på noen spørsmål spesielt knyttet til den jobben du søker på. Lykke til!

Registrerte kandidater

Som registrert kandidat får du tilgang til kontoen ved hjelp av brukernavn og passord. Du kan se på eller oppdatere profilinformasjonen når som helst. Bare klikk på Åpne min profil (Access My Profile), og logg på som registrert bruker.

Tips: Hver gang du søker på en ny stilling, bør du logge på som registrert bruker. Søknadsskjemaet henter automatisk eksisterende informasjon fra profilen. Deretter kan du se på detaljene og svare på noen spørsmål knyttet til jobben du søker på.

Hvordan redigerer jeg profilen min?

Brukere kan redigere profilen sin når som helst. Det er en enkel tretrinns prosess:

  1. Logg på kontoen din.
  2. Klikk på Åpne min profil (Access My Profile) øverst til høyre på siden.
  3. Gjør endringene du vil – ikke glem å velge Lagre (Save) og Fortsett (Continue) når du er ferdig.

Hvis du vil vite mer

I tillegg til å ha en fullstendig og oppdatert profil bør du besøke siden Arrangementer (på engelsk). Der finner du en kalender med kommende Dell-arrangementer. Noter når vi kommer til området der du holder til, og stikk innom for å møte rekruttererne våre, teammedlemmene og andre representanter for virksomheten. Vi ser fram til å møte deg!

Tips til CV-enTips til søknad og CV

Det er en kunst i seg selv å skrive en imponerende og interessant CV. Og det kan være ganske utfordrende. Men fortvil ikke – vi hjelper deg gjerne. Vi har satt sammen noen tips som forklarer hva som får en god CV til å utmerke seg, og hva Dells rekrutterere litt mer nøyaktig ser etter.

Beskriv hva som er dine styrker og kompetanse, og bygg opp under dette.

Knytt kvalitetene og styrkene til faktisk arbeidserfaring, og ta med spesifikke eksempler.

Før opp resultater i motsetning til ansvarsområder.

I stedet for å lage en lang liste over ansvarsområder, bør du i CV-en ha fokus på hvilke resultater du har oppnådd i tidligere stillinger, blant annet penger eller tid du har spart, prosesser du har forbedret, inntekter du har generert, og så videre.

Ta med et mål.

En konkret og meningsfull setning som beskriver karrieremålene dine er veldig nyttig for den som skal lese CV-en.

Bruk effektive titler.

Arbeidsgivere gjør seg med all sannsynlighet opp en mening om CV-en din i løpet av sekunder. Bruk denne tiden til å fange arbeidsgivers oppmerksomhet. Prøv å bruke titler som får arbeidsgivere til å lese videre. Det anbefales at CV-en er så beskrivende som mulig, slik at arbeidsgiverne får et riktig og godt bilde av din tidligere arbeidserfaring.

  • Dårlig tittel: dataprogrammerer.
  • God tittel: seniorprogrammerer – Java/J2EE.

 

Vær aktiv, inspirer til engasjement.

Handlingsverb engasjerer leseren. De er dynamiske og kommuniserer tydelig erfaring og resultater. Eksempler kan være veiledet, skapte, administrerte, utviklet, implementerte, utformet osv.

Ta med frivillig arbeid.

Hva du bruker fritiden din til, sier mye om hvem du er. Virksomheter, særlig Dell, er interessert i dette.

Korrekturles den ... to ganger.

Be deretter en venn eller kollega du stoler på, om å lese gjennom den. De finner kanskje feil du har oversett.

Sørg for at den er kort, men en side er ikke nødvendig.

Jo kortere, jo bedre. Noen personer trenger imidlertid mer enn én side – spesielt de som har mange års arbeidserfaring.

Sørg for at den er oppdatert.

Dette innebærer at kontaktopplysningene må være oppdatert. Hvis du går gjennom CV-en med jevne mellomrom, kan du kontrollere at all informasjonen er relevant.

Finn fokus og flyt.

Sørg for at CV-en gir et enhetlig inntrykk av hvem du er, og hvilke erfaringer du har. Bruk målet til å beskrive karriereløpet, og se på annet innhold – arbeidserfaring, utdannelse, kvalifikasjoner osv. – som viktige etapper av det løpet.

Vær ærlig.

CV-en er et "levende dokument" som blir redigert og oppdatert gjennom hele karrieren din. Tenk gjennom hva du skriver og tar med, siden det kan slå tilbake på deg som person hvis informasjonen ikke er riktig.

Dells henvisningsprogram for ansatteHos Dell legger vi merke til arbeidet du legger ned. Viser du oss nye talenter, skal ikke det heller gå upåaktet hen.

Henvisningsprogrammet for ansatte er laget for å oppmuntre Dells teammedlemmer til å henvise virksomhetskontakter og kvalifiserte venner til stillinger i virksomheten. Vi mener at et aktivt henvisningsprogram er en avgjørende del av rekrutteringsstrategien, og det gir store fordeler for virksomheten og teammedlemmene.

I gjennomsnitt 30 prosent av Dells eksterne nyansettelser skjer via henvisninger direkte fra teammedlemmene våre. Hos Dell har vi sett at henviste teammedlemmer er mer motiverte og produktive og kan vise til bedre resultater.

Vil du vite mer? Delta i talentforumet. Lag en profil, få kontakt med teammedlemmene du kjenner, og utforsk delte muligheter.