|

Karriereutviklingsprogrammer

Dell støtter utviklingen din

På samme måte som at du arbeider hardt hver eneste dag for å levere teknologi og løsninger som gir andre muligheten til å gjøre mer, tilbyr Dell programmer som bidrar til at du kan utvikle og styrke karrieren din. Programmene våre hjelper teammedlemmer til å utvikle seg til ledere ved hjelp av mentorordninger, oppmuntring og muligheter som utgjør den riktige balansen mellom belønninger og utfordringer.

Vi investerer i medarbeiderne våre, og vi har utviklet en serie med unike programmer som lar deg satse på en karriere der du får oppfylt ambisjonene dine og realisert potensialet ditt. Med alt fra møter med mentorer på tomannshånd til regelmessige tilbakemeldingstiltak og statusoppdateringer for en langsiktig karriereplan, får du alle mulighetene du trenger for å utvikle deg til en god leder. 

Studerer du fortsatt? Ta en kikk på delen Søk fra universitetet for å finne ut mer om hvordan Dell støtter karrieren din fra første stund. Når du har registrert deg, får du muligheten til å bli med i programmer der du kan utvikle ferdigheter innen alt fra forsyningskjeden, økonomi, drift og ledelse, og helt fra grunnleggende nivå til ledernivå.

Jobber hos Dell. Finn en stilling som passer til dine kompetanser og erfaringer.
Se Dells arbeidsplasser over hele verden
Explore our locations