|

Våre folk | Leonor Corradine

Våre folk | Leonor

Når ble du ansatt hos Dell, og hvilke stillinger har du hatt?

Jeg ble ansatt i Dell i 2003 som medlem av oppstartsteamet i Panama. Jeg startet karrieren i Americas Transactional Group som salgsrepresentant for Employee Purchase Program, og klatret i gradene til roller som mentor, kvalitetsveileder og deretter leder for salgsstøtte.

I 2006 flyttet jeg til en rolle som ISM i det engelsktalende Karibia. I 2009 opprettet jeg GFS (Global Financial Services)-utviklingsteamet, og tok utfordringen om å lede GFS-kontoret i Panama fra august 2011.

 

Hvilke ansvar følger med stillingen du har i dag?

Hovedansvaret mitt er å være en inspirerende leder som kan drive fram resultater hos mine rundt 75 underordnede, og sammen jobber vi hardt for å være de beste i vår klasse.

Jeg har mange funksjoner under meg i GFS, som innkreving, kreditt, inntektstjenester, avtaleoppsigelse, svindel og regnskap.

Jeg representerer Panama i det globale GFS People Center of Competence-programmet, jeg er et kjernemedlem av Panama Finance Site Council, jeg leder arrangementskomiteen for Wise Panama; og jeg er en Make a Difference Champion.

Hvordan vil du beskrive Dells bedriftskultur?

Fenomenal! Det er så gøy å være på jobb at man savner medarbeiderne sine når man er borte. I begynnelsen av 2008 sluttet jeg i Dell for å gripe en interessant jobbmulighet hos en annen arbeidsgiver, men det tok ikke lang tid før jeg innså at jeg gikk glipp av den positive mentaliteten i Dell. Den gjør at du trives på jobb og når ditt fulle potensiale.

Hva ville du fortalt til noen som har lyst til å søke stilling hos Dell?

At mulighetene er endeløse, og at talent blir verdsatt og anerkjent. Dell setter stor pris på innsats og lojalitet, og vil hjelpe deg med å utvikle evnene dine. I tillegg er Dell opptatt av samfunnet, barna våre og miljøet.

Hva er det som gjør at du blir hos Dell?

Jeg elsker jobben min. Jeg får energi av jobben. Jeg er stolt av at jeg har mulighet til å prestere. Jeg har knyttet forhold til mennesker som jeg oppnår mer ved å samarbeide med, og anerkjennelsene til teamene er enda mer givende. Våre overordnede er flinke til å gi oss tilbakemeldinger om at de setter pris på innsatsen vår.

Hvilke positive resultater har Dells strategiendringer ført til?

Dell har tilordnet nok ressurser til at budskapet når hver eneste ansatt. Det har vært svært givende å høre ansatte over hele verden fortelle at de gjør våre mål til sine egne, og at de har muligheten til å prestere. Jeg er stolt over å jobbe i dette flotte selskapet.

På hvilken måte har du hjulpet kundene våre med å vokse og oppnå suksess?

Uansett hvilke arbeidsoppgaver jeg har hatt i Dell, har vi alltid lagt til rette for at kundene våre skal nå målene sine og oppnå suksess, både når man jobber direkte mot kundene og tilbyr dem de løsningene som passer best for dem, og når man jobber mot interne forretningspartnere som tilbyr produkter og tjenester til kundene. Jeg mener at hver eneste ansatt i Dell har en rolle i arbeidet om å hjelpe kundene våre – og det er jo det det handler om, ikke sant? Jeg har spilt en viktig rolle simpelthen ved å følge Dells mentalitet.

Hva er det som gjør Dell til en usedvanlig attraktiv arbeidsgiver?

Det at du får spille en viktig rolle i å utføre en godt planlagt strategi under inspirerende ledere som bryr seg om deg, stoler på deg og gir deg mulighetene du trenger til å gjøre jobben bra.

Beskriv med fem ord hvordan det er å jobbe hos Dell.

Belønnende, lærerikt, givende, takknemlig, dynamisk.

Featured video: Leonor

Our People | Leonor

'I believe every Dell employee has a protagonist role in helping our customers, isn’t that what our purpose is all about? I’ve played a key role just by living Dell’s purpose!'

Jobber hos Dell. Finn en stilling som passer til dine kompetanser og erfaringer.
Se Dells arbeidsplasser over hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10