|

Våre folk | Madeline

Møt MadelineNår startet du hos EMC, og hvilke stillinger har du hatt i virksomheten?

Jeg startet hos EMC i 2012, rett etter at jeg var ferdig med en mastergrad i elektro- og datateknikk. Jeg jobber som programvareutvikler hos EMC.

Hva synes du er inspirerende med kulturen vår?

Hos Dell EMC har kundetilfredshet høyeste prioritet. Dette konseptet har inspirert meg til alltid å gjøre mitt beste i alle prosjekter. Jeg vet at jeg kan påvirke kundeopplevelsen direkte. Det oppfordres også sterkt til mangfold og inkludering i virksomheten. Vi vet at et mangfoldig team leverer innovative ideer og fantastiske produkter.

Er du medlem av en Affinity-gruppe hos EMC? Hvilken rolle har du spilt og/eller hvordan har du hatt nytte av dem?

Jeg er en del av den spansk-amerikanske Affinity-gruppen hos EMC, ELLIT (EMC Leadership Latin Interest Team), og jeg har vært direktør for Community Outreach i to år. Siden jeg startet i virksomheten for fire år siden, har ELLIT hjulpet meg på mange måter. Jeg har fått muligheten til å møte fantastiske mennesker i gruppen, og har fått noen virkelig gode venner. Jeg har også utviklet lederferdigheter som har gjort meg tryggere i det daglige arbeidet. Det at jeg kan gi tilbake til samfunnet gjennom ELLIT er også en fantastisk mulighet.

Hva synes du er spennende med framtidsmulighetene hos Dell?

Det at Dell og EMC slår seg sammen, kommer til å revolusjonere teknologibransjen. Jeg ser sammenslåingen som en perfekt mulighet for innovatører og de som tenker utenfor boksen, til å bli med i en bevegelse som forbedrer livene til mange mennesker.

Hva ville du fortalt til noen som har lyst til å søke på en stilling her?

Jeg har hatt mulighet for kombinere forskjellige roller i livet mens jeg har jobbet for EMC. Jeg er mor til to små barn, jobber fulltid og tar en doktorgrad innen tekniske fag. Jeg tror ingen andre virksomheter lar deg følge de personlige drømmene dine samtidig som du jobber for dem.
Da jeg var ferdig med mastergraden, fikk jeg et stipend så jeg kunne fortsette studiene. I stedet valgte jeg å jobbe for EMC, og det var den beste beslutningen jeg kunne ha tatt. Her har jeg lært om de nyeste teknologiene, og jeg har fått øynene opp for en ny verden av muligheter.

På hvilken måte har du hjulpet kundene med å vokse og lykkes?

I teamet mitt sørger vi for at kundene får et produkt med minimale muligheter for feil. Vi tester produktene i forskjellige scenarioer, for eksempel ved høye og lave temperaturer, vibrering osv., så hver del av produktet kan motstå hendelser som jordskjelv og ekstreme temperaturer. Som programvareingeniør skriver jeg koden som brukes til å gjennomføre en vellykket testing. 

Hva gjør dette til en bra arbeidsplass?

 • De fantastiske og smarte menneskene jeg har hatt gleden av å jobbe med. Alle ønsker å hjelpe hverandre og samarbeide på alle måter for at prosjektene skal bli vellykket.
 • Mulighetene for å jobbe med de nyeste teknologiene.
 • Muligheten for å ha en god balanse mellom jobb og fritid.
 • Vi har "mammarom" som gravide og nybakte mødre kan benytte seg av regelmessig.

Beskriv med fem ord hvordan det er å jobbe her.

 • Arbeid-fritid.
 • Mangfold-inkludering.
 • Muligheter.
 • Fantastiske mennesker.
 • Nyskapende.
Jobber hos Dell. Finn en stilling som passer til dine kompetanser og erfaringer.
Se Dells arbeidsplasser over hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10