|

Våre folk | Mary Cay

Møt Mary CayNår startet du hos EMC, og hvilke stillinger har du hatt i virksomheten?

Da jeg startet i EMC i august 2010, jobbet jeg først med kundeservice. Der fikk jeg mulighet for å lede Global Field Services, Service Account Management og Escalation Management. For litt over et år siden begynte jeg som Senior Vice President med ansvar for det globale kundeserviceteamet.

Hva synes du er inspirerende med kulturen vår?

Da jeg begynte å tenke på å forlate virksomheten der jeg jobbet før, så jeg etter en virksomhet som satte kunden først. Når du jobber med kundeservice, hjelper det virkelig å være i en virksomhet som konsentrerer seg om kunden. Alle funksjonene og menneskene her jobber for at kundene skal bli fornøyd. Noen ganger har teammedlemmene kundeforhold som har vart og utviklet seg over flere år, og noen ganger jobber de med kunden for første gang. Men uansett gir de støtte med en lidenskap og et engasjement jeg synes er inspirerende.

Er du medlem av en Affinity-gruppe hos EMC? Hvilken rolle har du spilt og/eller hvordan har du hatt nytte av dem?

Når jeg reiser til forskjellige steder, liker jeg alltid å møte de lokale gruppene av Women’s Leadership Forum og Disability Employee Resource Group (DERG), hvis det finnes en slik gruppe der. Jeg er rørt over hvordan disse gruppene tar initiativ til å jobbe sammen mot felles mål. Det har gitt meg mulighet for ettertanke og motivasjon til å gi tilbake og være en ressurs for Affinity-gruppene våre.

Hva synes du er spennende med framtidsmulighetene hos Dell?

Opp igjennom har det vært flere store kjøp og sammenslåinger i teknologibransjen, og mange av oss har vært med på det. Noen lykkes ikke, fordi de glemmer grunnen til at de slo seg sammen. Jeg tror vi har en god mulighet for å holde oss på sporet og gjøre Dell til en stor suksess, slik at andre kollegaer i bransjen kommer til å se opp til oss. Jeg har et ganske stort konkurranseinstinkt, og jeg vil at vi skal vinne. Vi vinner ved å skape bedre teknologier for kundene våre, slik at de kan utvikle virksomhetene sine. Vi vinner også ved å gi medarbeiderne våre muligheter til å forbedre ferdighetene sine og å bli utfordret.

Hva ville du fortalt til noen som har lyst til å søke på en stilling her?

Det kan være et høyt tempo, noe som kan gi deg energi. Tempoet kan være slitsomt til tider, men det sørger også for et miljø som er i stadig endring, og hvor du kan lære og vokse. Vi har også fokusert på å ha en kultur der vi jobber hardt, men der vi også får det beste ut av livet utenfor jobben.

På hvilken måte har du hjulpet kundene med å vokse og lykkes?

Alle i kundeserviceteamet tar ansvaret vi har overfor kundene, personlig og seriøst. Det er viktig for kundenes suksess at dataene og miljøene fungerer knirkefritt, er tilgjengelige og yter optimalt. Derfor jobber vi proaktivt for å sikre at kundenes drift ikke påvirkes. Og hvis ikke alt fungerer helt perfekt, jobber vi sammen som et team (kunder, kundeservice og ingeniører) slik at vi kan få kunden opp å kjøre igjen. Vi er også i en unik posisjon som betrodd rådgiver for kundene, og vi gir veiledning om gjeldende og framtidige teknologier for å utvikle og forvandle datasentrene deres.

Hva gjør dette til en bra arbeidsplass?

Lederne våre har integritet. Jeg stoler på at de gjør det riktige og tar gode beslutninger. Medarbeiderne får muligheter til å lære og vokse. Og vi fokuserer på medarbeiderne våre. Det er medarbeiderne som sørger for at vi er gode på det vi gjør, og vi oppfordrer lederne til å ta seg tid til å anerkjenne, feire og ha det gøy.

Beskriv med fem ord hvordan det er å jobbe her.

Inspirerende, stolthet, energigivende, utfordrende og utmattende (til tider)!

Jobber hos Dell. Finn en stilling som passer til dine kompetanser og erfaringer.
Se Dells arbeidsplasser over hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10