|

Våre folk | Mithu

Møt MithuNår startet du hos EMC, og hvilke stillinger har du hatt i virksomheten?

Jeg startet hos EMC i november 2013 som Vice President & Chief Operating Officer for Global Presales. Jeg jobber tett sammen med Corporate-, Go-to-market- og produktteamene for å tilpasse og utvikle den globale salgsforberedende organisasjonen. I august 2015 gikk jeg over i rollen som Presales Lead for virksomheten vår i Amerika. Jeg er nå leder for SE-teamene som støtter kundene hver dag.

Hva synes du er inspirerende med kulturen vår?

EMC-kulturen er helt unik og vårt største fortrinn. Det er tre ting som virkelig skiller seg ut og inspirerer meg. For det første – selv om virksomheten er stor har alle medarbeiderne muligheten til å påvirke og virkelig føle at de gjør det. Dette gjenspeiles i stoltheten medarbeiderne viser i arbeidet og entusiasmen de tar med seg på jobb hver dag. For det andre er autonomien som er integrert i måten vi arbeider og driver virksomheten på, inspirerende, og det har gjort det mulig å integrere innovasjon i selve virksomheten. Og for det tredje: lederskapet på hvert nivå. Vi har de beste lederne i bransjen, som virkelig utmerker seg i det de gjør, og som likevel er ydmyke og imøtekommende. Utrolig inspirerende!

Er du medlem av en Affinity-gruppe hos EMC? Hvilken rolle har du spilt og/eller hvordan har du hatt nytte av dem?

Jeg jobber aktivt med å fremme mangfold hos EMC, og jeg jobber tett sammen med Women’s Leadership Forum-gruppene på alle punkter. Affinity-gruppene har vært fantastiske når det gjelder å få fram grasrottiltak for å skape en inkluderende og imøtekommende arbeidsplass.

Hva synes du er spennende med framtidsmulighetene hos Dell?

Alt! Mulighetene med Dell er uendelige, og det i seg selv er spennende for meg. Jeg ser virkelig fram til å være en del av den største private teknologivirksomheten i vår tid. Vi kommer til å være en del av noe som ikke er gjort før, og jeg gleder meg til reisen. Det at vi blir en del av Dell, kommer til å gi oss muligheten for å lære, vokse og øke ferdighetene våre enormt, noe som igjen fører til at vi kan levere et sett løsninger og tjenester kundene ikke har sett maken til.

Hva ville du fortalt til noen som har lyst til å søke på en stilling her?

Hvis du er den beste på det du gjør, hvis du ønsker å bli utfordret og å komme deg opp og videre og trives i et arbeidsmiljø som er preget av samarbeid, da er EMC stedet for deg. Her får du jobbe sammen med og lære av de beste, og du kan bygge opp en tilfredsstillende og god karriere.

På hvilken måte har du hjulpet kundene med å vokse og lykkes?

Målet mitt har vært å jobbe med kundene for å forstå virksomheten og IT-målene deres samt å forstå hvordan EMC kan veilede dem gjennom den digitale forvandlingen. IT utvikler seg til å bli en viktig faktor når det gjelder inntjening for virksomheter, og EMC spiller en avgjørende rolle i å få dette til å skje for kundene. Innspill fra kundene er viktig når det gjelder å utarbeide produkter og løsninger, så jeg bruker tiden på å samarbeide med kundene for å forstå utfordringene deres og å påvirke retningen basert på tilbakemelding fra dem.

Hva gjør dette til en bra arbeidsplass?

Vi har virkelig alt! De beste medarbeiderne i bransjen, den beste teknologien og en helt enestående kultur.

Beskriv med fem ord hvordan det er å jobbe her.

Enestående. Berikende. Oppløftende. Positivt. Livsendrende.

Jobber hos Dell. Finn en stilling som passer til dine kompetanser og erfaringer.
Se Dells arbeidsplasser over hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10