|

Våre folk | Nikki

Møt NikkiNår startet du hos EMC, og hvilke stillinger har du hatt i virksomheten?

Jeg startet i mars 2009 som SE-teammedlem i Storbritannia hvor jeg tok meg av RSA SE-kjerneprodukter. Da vi kjøpte opp Archer i 2011, byttet jeg til Governance Risk and Compliance, og nylig ble jeg forfremmet til leder. Nå leder jeg et team av systemingeniører i Europa/Midtøsten/Afrika-regionen.

Hva synes du er inspirerende med kulturen vår?

Den er inkluderende og veldig åpen. Medarbeiderne oppmuntres til å prøve nye ting, komme med nye ideer, gjøre feil og lære av feilene. Vi har en kultur som baserer seg på en åpen og inkluderende dialog som setter partnerne og kanalene først.

Er du medlem av en Affinity-gruppe hos EMC? Hvilken rolle har du spilt og/eller hvordan har du hatt nytte av dem?

Jeg ble nylig medlem av Women’s Leadership Forum, og jeg ser virkelig fram til å bli kjent med flere, lære om hva de gjør og utvide nettverket mitt. Jeg deltok i Managing Success Now-programmet i mai, og jeg synes det er veldig spennende å høre fra de kvinnelige lederne i virksomheten. Jeg har tidligere jobbet med enkeltpersoner i Global Services Associate-programmet og har sett mange av disse personene har lykkes. Jeg har også vært involvert i STEM (Science, Technology, Engineering, Math)-arrangementer som via samtaler på universiteter og høyskoler oppmuntrer kvinner til å komme inn i bransjen vår, noe jeg synes er fantastisk.

Hva synes du er spennende med framtidsmulighetene hos Dell?

Jeg føler at vi er godt rustet til å ta virksomheten til nye høyder og mot nye horisonter, spesielt når du ser på områdene der Dell utmerker seg. Vi kommer til å få produkter ut på markedet som er bygget rundt "partneren først"-mentaliteten. Det gjør at vi kan behandle kundene slik de fortjener det. Kundene elsker produktene våre – i henhold til NPS (Net Promoter Scores) blir EMC rangert i toppsjiktet, og sammen med Dell tror jeg mulighetene bare blir enda større.

Hva ville du fortalt til noen som har lyst til å søke på en stilling her?

At vi har et høyt tempo og alltid er i bevegelse. Ting er i konstant endring, og endring er spennende. Dette er ikke en stillestående organisasjon, og medarbeiderne må kunne tilpasse seg det. Du må også elske teknologi. Du kommer til å få muligheten til å jobbe på tvers av forskjellige grupper og team, og å utfordre status quo. Du må kunne ta med deg erfaringene du gjør, og få nye ideer.

På hvilken måte har du hjulpet kundene med å vokse og lykkes?

Internt har jeg hjulpet mennesker med å realisere potensialet sitt. Jeg har hjulpet nyansatte med å bli komfortable med å være ukomfortable og til å utfordre seg selv. Eksternt føler jeg at vi ved å møte og overgå forventningene virkelig har klart å gjøre kundene tilfredse. Virksomhetsutviklingen har hjulpet alle med å tilpasse og håndtere risiko. Med en filosofi om at alle skal bli inspirert til å våge å ta risikoen, har vi bidratt til å endre kulturen og levere teknologi som ingen andre til kundene våre.

Hva gjør dette til en bra arbeidsplass?

Perfeksjon er gjennomføringens fiende. Vi oppmuntres til å gjøre ting på forskjellig måte hver dag gjennom å prøve og feile til vi gjør det riktig. Alle er her for å vinne, og det er utrolig hva vi kan oppnå sammen.

Beskriv med fem ord hvordan det er å jobbe her.

 • Endring.
 • Utfordrende.
 • Givende.
 • Morsomt.
 • Forhold.

 

Jobber hos Dell. Finn en stilling som passer til dine kompetanser og erfaringer.
Se Dells arbeidsplasser over hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10