|

Kundeengasjement

Kundeengasjement
Vi fokuserer konsekvent på å levere løsninger som muliggjør smartere avgjørelser og mer effektive resultater, slik at kundene kan overkomme hindringer, sette ideer ut i livet og nå målsettingene sine. Framfor alt jobber vi for å levere løsninger som er av langsiktig verdi, slik at kundene kan vokse og utvikle seg videre.

Kundenes historier (på engelsk)Kvinner styrker virksomhetene
(på engelsk)
Kundenes rådgivningspaneler (på engelsk)
Kundenes historierKvinner styrker virksomhetene Kundenes rådgivningspaneler
Finn ut hvordan Dells løsninger hjelper virksomheter og organisasjoner i offentlig sektor med å bli mer effektive enn noensinne.

 

Selv om kvinnelige gründere deler et unikt perspektiv og en unik tilnærming til virksomheter, gjør teknologien det mulig for virksomheter over alt å bruke data og nå nye kunder på enestående måter.I løpet av CAP-dagene møtte kundene Dell for å gi oss tilbakemelding på våre produkter, tjenester og løsninger, og bidra til å påvirke perspektivet vårt for å skape positive endringer.

Customer Solution Centers (på engelsk)Orienteringssenter (på engelsk)Arrangementer og websendinger
Dells løsningssentreOrienteringssenterArrangementer og websendinger
Se Dells løsninger og få tilgang til teknologien vår i dedikerte, praktiske miljøer som er utstyrt med avanserte laboratorier, og møt eksperter på løsningene.Hos EBC tilpasser vi hver orientering med målrettede agendaer, presentasjoner, diskusjonsledere og innføringer for å hjelpe kundene med å løse sammensatte IT-problemer på best mulig måte.Vis kommende og nylige arrangementer, inkludert handelsshow, seminarer og investorkonferanser.