|

Dells resirkuleringsprogram

Forpliktelse overfor kundene, forpliktelse overfor miljøet

Ifølge StEP (Solving the E-Waste Problem) ble en beregnet mengde på ca. 65,1 millioner tonn med ødelagte, foreldede eller uønskede elektroniske enheter kastet i 2012. Mye av det vi omtaler som elektronisk avfall, er ikke avfall i det hele tatt, men tvert imot intakt elektronisk utstyr eller deler som kan få nytt liv via gjenbruk eller resirkulering. Som en global produsent av dataprodukter, en integrert del av samfunnene vi opererer i, og en forvalter av planeten vi deler, har Dell et ansvar for å hente fram brukte elektroniske enheter og resirkulere dem på ordentlig vis. Ved å resirkulere produktene på en sikker måte, hjelper vi både planeten og menneskene som bor her. Dell tilbyr flere praktiske alternativer for resirkulering, slik at kundene trygt kan kvitte seg med gammelt datautstyr og redusere miljøbelastningen.
 
Videresalg og resirkulering av Dells ressurserVideresalg og resirkulering av Dells ressurser
Enten virksomheten din eier eller leier, og om den ønsker å videreselge eller resirkulere, har Dell praktiske, sikre og miljøbevisste løsninger for det brukte IT-utstyret ditt, som oppfyller kravene til WEEE-samsvar.
Kostnadsfrie forbrukertjenester for tilbakelevering Kostnadsfrie forbrukertjenester for tilbakelevering
Dell tilbyr kostnadsfrie tjenester for resirkulering av utstyr fra Dell og andre leverandører. 
Resirkulering av skrivertilbehørResirkulering av skrivertilbehør
Dells resirkuleringsprogram for blekkpatroner og tonerkassetter gjør det mulig for deg å resirkulere brukte skriverforbruksvarer på en trygg og miljømessig akseptabel måte.
WEEE-direktivetWEEE-direktivet
Du finner informasjon om WEEE-direktivet (Waste Electrical and Electronic Directive) ved å klikke på koblingene nedenfor:
Grønnere avhending av emballasjeGrønnere avhending av emballasje
Dells bransjeledende emballasjeløsninger fokuserer på å redusere emballasjevolumet, øke bruken av bærekraftige materialer og gjøre det enkelt for deg å avhende emballasjen på en ansvarlig måte via resirkulering.
Resirkulering av batterierResirkulering av batterier
Lær mer om hvordan du resirkulerer alle batterimerker og -typer trygt og ansvarlig med Dell
Globalt retur- Lederskap Globalt retur- Lederskap(engelsk)
Dell er opptatt av å skape en mest mulig effektiv global retur- program mulig. Vi administrerer virkningen av våre produkter gjennom lovgivende advokatvirksomhet , praktiske frivillige programmer og demonstrert industrien lederskap ved servering lokalsamfunn rundt om i verden.
Dell Global retur- programmer Dell Global retur- programmer(engelsk)
Vi tilbyr globale retur springer programmer og tjenester i 83 land og områder og har gjenvunnet mer enn 1,6 milliarder pounds av brukt elektronikk siden 2007.  
Oppnådde mål i finansåret 2013 
BulletNådde målet om å samle inn 1 milliard pund med elektronisk avfall før den angitte datoen 
BulletØkte det kumulative globale tilbakeleveringsvolumet med 18,3 prosent 
BulletUtvidet alternativene for resirkulering i Australia, Canada, Kina, India og Latin-Amerika 
  Dell 2020 Legacy of Good Plan(engelsk)