|

Muligheter for deg med bachelorgrad og masterstudier

Hvordan ser fremtiden din ut?

Du er på god vei til å bli en leder. Utdannelsen du er i ferd med å fullføre forbereder deg til å bli tenke stort og ta viktige, strategiske avgjørelser. Dell har en rekke tilgjengelige muligheter for deg med bachelorgrad eller masterstudier som ønsker å komplettere akademiske studier med reell erfaring.

Les mer om praktikantplasser og utviklingsprogram som er skapt for å forbedre de profesjonelle ferdighetene dine og legge grunnlag for en karriere som en del av et team som setter nye ideer ut i livet. Vis oss hva du er laget av, så hjelper vi deg med å vokse. 

Dell tilbyr også co-op-stillinger som går over fire, seks eller åtte måneder i året. For å være kvalifisert må du være uteksaminert fra eller student ved et formelt samarbeidsstudie på en akkreditert høyskole eller et universitet. Du får akademiske poeng for oppdraget når du er praktikant hos oss. Muligheten er tilgjengelig i USA, Kina og Irland i roller som: ingeniør, sikkerhetstekniker innen Global services, finans, markedsføring m.m!


Er du i ferd med å starte karrieren?
Connect with Dell Careers on YouTubeKoble til
Jobbmuligheter hos Dell
(på engelsk)

Jobbmuligheter hos Dell på Facebook Jobbmuligheter hos Dell på Twitter Jobbmuligheter hos Dell på Instagram Jobbmuligheter hos Dell på YouTube Dell på LinkedIn
Koble til jobbmuligheter hos Dell på FacebookKoble til jobbmuligheter hos Dell på TwitterKoble til jobbmuligheter hos Dell på LinkedInKoble til jobbmuligheter hos Dell på YouTubeConnect to Dell on LinkedInConnect with Dell CareersConnect with Dell Careers

Jump Start Graduate Development-programmetJump Start Development-programmet

Som del av Dells sterke engasjement for å veilede og videreutvikle unge yrkesaktive har vi lansert Jump Start Graduate Development-programmet for å hjelpe avgangsstudenter med å integrere seg i kulturen og arbeidsmiljøet i Dell.

Kursene i Jump Start Graduate Development-programmet er for nyansatte avgangsstudenter det første året de arbeider for Dell. Deltakerne får kunnskaper og ressurser som hjelper dem med å finne seg til rette Dell-kulturen, etablere relasjoner, bygge opp et profesjonelt nettverk, utvikle karriereplaner og mer til.

Instruktørledet opplæring og selvstudier gir nyansatte avgangsstudenter nyttige verktøy og opplæring som gjør at de kan utvikle seg og lykkes i Dell. De får sjansen til å møte og drive nettverksbygging med teammedlemmer og ledere som oppmuntrer dem til å komme i gang med å kartlegge karrierene sine i Dell.

Med Jump Start Development-programmet får de nyansatte avgangsstudentene nyte godt av følgende:

 • innføring i Dell-kulturen
 • starte og utvikle relasjoner med ledere og kolleger
 • fastslå de sterke sidene sine og posisjonere merkevaren sin
 • skape et støttende nettverk for arbeidet og karrieren sin

Dell ansetter gjerne direkte etter studiene, og vi tilbyr en rekke praktikantplasser innen mange virksomhetsområder for å hjelpe studenter med å lære mer om kulturen vår og karrieremulighetene. Les beskrivelsene nedenfor for å få informasjon om spesifikke praktikantmuligheter:

Praktikantprogram innen regnskap

Praktikantplass innen regnskap

Hvem: Utvalgte studenter med femårig regnskapsutdannelse eller tilsvarende
Hvor: USA
Varighet: Elleve uker i løpet av sommeren


Praktikantprogrammet for regnskap en en 11-ukers intensiv utviklingsmulighet for bachelor- eller masterstudenter som holder på med en femårig regnskapsutdannelse (eller som har tilsvarende studiepoeng som kreves for å bli sertifisert regnskapsfører). I dette programmet får praktikantene mulighet til å skaffe seg reell arbeidserfaring med minst ett spesifikt prosjekt som kulminerer i en sluttpresentasjon for ledelsen etter sommeren. Sommerpraksisen inkluderer også teambuilding-eventer spesifikt for praktikanter, en rekke foredrag og mulighet til å nettverke med deltakere i andre av Dells utviklingsprogram og medarbeidere.

Praktikantplass for ingeniørfag og informatikk

Praktikantplass for ingeniørfag

Hvem: bachelor, master- og doktorgradsstudenter med utvalgte ingeniørgrader
Hvor: Globalt
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren

 


Som ingeniør i Dell får du mulighet til å jobbe innen et av følgende områder:

 • Produktutvikling: mekanisk og elektroteknisk utvikling, Dell-teknologi og skapende innovasjonsstrategi, utvikling av programvare og testvalidering.
 • Produksjonsteknikk: kvalitetsteknikk, maskinvareteknikk, produksjonsteknikk, prosessteknikk og testteknikk.
 • MIS: programvareutvikling, analyse av forretningsystemer og tekniske analyser.
 • Kundeservice: utvikling av teknisk support og tjenester
 • Dell.com, webområdet med E-handel: utvikling av programvare og brukeropplevelser.
 • Utvikling av programvare for virksomheten: nettverkssikkerhet, skytjenester, informasjonshåndtering, big data, systemadministrasjon, programvareutvikling
 • R&D: Forskning og utvikling av neste generasjon avansert teknologi og Dell-produkter, mobilitet, datasenter, Internett og mye mer!
 • Sikkerhet: nettsikkerhet, svindelhåndtering, autentisering, kryptering, nettkriminalitet
 • Utvikling av nettskytjenester: migrasjonsstrategier, distribusjon av nettskyplattform, virksomhetens applikasjonsforvaltning og avansert datasenterteknologi
 • Data Analytics: etterretningsdrevet sikkerhetsanalyse, dataanalyse, utvikling av algoritmer og statistikk

Praktikantprogram innen finans

Praktikantplass innen finans

Hvem: Utvalgte bachelor- og masterstudenter innen finans
Hvor: USA
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren


Praktikantprogrammet for finans er en 10-12 uker lang intensiv utviklingsmulighet for bachelor- og masterstudenter innen finans. I dette programmet får praktikantene mulighet til å skaffe seg reell arbeidserfaring med minst ett spesifikt prosjekt som kulminerer i en sluttpresentasjon for ledelsen etter sommeren. Sommerpraksisen inkluderer også teambuilding-eventer spesifikt for praktikanter, en rekke foredrag og mulighet til å nettverke med deltakere i andre av Dells utviklingsprogram og medarbeidere.

Praktikantplass innen Global Operations

Praktikantplass innen Global OperationsHvem: Studenter med bachelorgrad og masterstudenter fra utvalgte universiteter
Hvor: USA
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren

Bli en del av forsyningskjeden i en Global Operations i verdensklasse der du kan bidra til varige endringer samtidig som du bygger en langsiktig karriere. I Dell støtter dyktige forsyningskjedeeksperter og tilpassede prosesser og funksjoner selskapets forandringsstrategi. Du får opplæring in-house når det gjelder forsyningskjeden og utviklingsprogram som gjør det mulig for teammedlemmene å bygge en karriere hos oss, og vi har skapt et miljø der teammedlemmene føler seg inspirerte, delaktige og har mulighet til å lykkes hver dag.

Praktikantplass innen Global Sales & Business Operations

Praktikantplass innen Global Sales & Business OperationsHvem: Studenter med bachelorgrad og masterstudenter fra utvalgte universiteter
Hvor: USA og India
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren

Praktikantplassen på Global Sales and Business Operations er et 10 til 12 ukers sommerprogram som gir innblikk i prosjekter som støtter positivt kundeengasjement og en optimalisert end-to-end-bestillingsopplevelse. Avdelingene som deltar kan omfatte Global Sales Planning & Analysis, Americas Sales Finance & Operations, Data Analytics, Inside Sales Operations, Pricing Strategy & Operations og Americas Partner Sales Operations.

Praktikantplass innen Global Services and Deployment

Praktikantplass innen Global Services and Deployment

Hvem: Studenter med bachelorgrad og masterstudenter fra utvalgte universiteter
Hvor: Globalt
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren


Global Services and Deployment består av Globale operations-team som omfatter kundeservice, forsyningskjede og profesjonelle tjenester; markedsføring og salgsteam, finans, teknikk m.m. Rollene inkluderer en kombinasjon av prosjektledelse og interne konsulentroller. Praktikanter som blir en del av dette teamet forventes å bidra med tydelige konsulentferdigheter overfor et bredt spekter av mulige virksomhetsforbedringer, inkludert: fusjoner og oppkjøp, driftsforbedring, kostnadsreduksjon og virksomhetsoptimalisering. 

Praktikantplass innen Human Resources 

Praktikantplass innen Human Resources

Hvem: Studenter med bachelorgrad og masterstudenter
Hvor: USA
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren


Dells praktikantplasser innen HR gir studentene et innblikk i hva HR hos Dell har å tilby og inkluderer prosjektbaserte HR-roller innen funksjoner som globale kompensasjoner og fordeler, rekruttering, operativ HR m.m.

Praktikantplass innen IT

Praktikantplass innen IT

Hvem: Utvalgte studenter med bachelorgrad og masterstudenter
Hvor: USA, EMEA
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren


Dells praktikantplasser innen IT er et 10-12 ukers program utviklet for høytpresterende bachelor- eller masterstudenter. Som praktikant innen IT kommer du til å få jobbe med utfordrende, strategiske og operative prosjekter. Du får en sjef som har som oppgave at du skal lykkes og som utarbeider en detaljert prosjektplan for deg. Sjefen kaller regelmessig til møter 1 til 1 for å støtte deg og skape muligheter for nettverking innen selskapet.

Praktikantplass innen markedsføring

Praktikantplass innen markedsføring

Hvem: Studenter med bachelorgrad og masterstudenter fra utvalgte universiteter
Hvor: Globalt
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren

 


Praktikantprogrammet for markedsføring inviterer studenter fra utvalgte universiteter til å bli en del av Dells markedsføringsorganisasjon i løpet av en 10-12 ukers sommerperiode. Praktikanter bidrar med friske øyne i viktige, strategiske prosjekter og programmet gir studentene en fantastisk læringsopplevelse og mulighet til utvikling i karrieren. Mulighetene kan variere mellom: Varemerkebygging, eventer, produktledelse, sosiale medier, virksomhetskommunikasjon, PR, feltmarkedsføring, Marketing Intelligence m.m.

Dell støtter karriereutviklingen din, og vi tilbyr flere utviklings- og rotasjonsprogrammer for nyutdannede ansatte. Les mer nedenfor for å finne riktig utviklingsprogram for deg:

Lederutviklingsprogram for nyutdannede i globale forretningstjenester (Global Business Services Graduate Leadership Development Program)
Lederutviklingsprogram for nyutdannede i globale forretningstjenester (Global Business Services Graduate Leadership Development Program)Hvem: Nylig kvalifiserte kandidater med eksamen av høyere grad som behersker et andre europeisk språk
Hvor: Irland
Varighet: 24 måneder
Nivå: For begynnere
Lederutviklingsprogrammet for nyutdannede i GBS gir nyutdannede muligheten til å oppleve de hektiske finans- og tjenesteorganisasjonene våre. De vil fullføre et omfattende utviklingsopplæringsprogram som inkluderer Lean Six Sigma og Toastmasters. Nyutdannede utplasseres hos EMC som Associate Business Analysts (bedriftsanalytikere), og får erfaring innen en rekke ulike drifts-, analyse- og finansområder og innsikt i seniorledelse og kryssfunksjonelt prosjektarbeid.

Når de har fullført det toårige rotasjonsprogrammet, som består av fem ulike rotasjoner, går de nyutdannede over i GBS-organisasjonen i EMC basert på virksomhetens behov, kompetansetilpasning og deltakernes ønsker.

Global Enterprise Leadership Development Program
Lederutviklingsprogram i globale virksomhetstjenester (Global Enterprise Services Leadership Development Program, GESLDP)Hvem: Nyutdannede med lavere grad eller MBA-grad
Hvor:
Globalt (Hopkinton MA, Brentford UK, Shanghai, Kina)
Varighet: To år
Nivå: For begynnere
Global Services Leadership Development Program (GSLDP) er et rotasjonsprogram som består av fire 6-månedersoppdrag. Disse oppdragene gir innsikt i diverse områder i de globale virksomhetstjenestene, inkludert, men ikke begrenset til, kundeservice, profesjonell service, strategi og operasjoner, og go-to-market-organisasjoner. Målet vårt er å utvikle fremtidige ledere gjennom strategisk GES-praksis, grunnleggende ledelsesopplæring og kompetanse innen profesjonell nettverksbygging. Programmet fremmer karrierene til medarbeiderne våre, og gir virksomheten høy prestasjon og strategisk tenkning. Vi ser etter personer som kan tenke strategisk og løse problemer. Evnen til å gjøre flere ting samtidig i et hektisk og raskt skiftende teknisk miljø i tillegg til evnen til å være en kreativ leder er viktige komponenter for å lykkes i dette programmet.

Medarbeiderprogram i globale tjenester (Global Services Associate Program (GSAP))
 

Medarbeiderprogram i globale tjenester (Global Services Associate Program (GSAP)) Hvem: Fra begynnere som nettopp har tatt en grad, til kandidater med opptil fem års erfaring
(avhengig av rolle i programmet)
Hvor: Globalt
Varighet: 18–30 måneder (avhengig av rolle i programmet)
Nivå: For begynnere opptil mellomnivå
Global Services Associate Program (GSAP) rekrutterer og ansetter kandidater lokalt og tilbyr opplæring sentralt på et av de 10 opplæringsstedene vi har rundt om i verden. Som GSAP-deltaker får du oppfølging ved hjelp av et strukturert program som kombinerer intensiv opplæring og praktisk erfaring i en boot camp som går over flere uker. Rekruttskolen gir blant annet en innføring i lagringsindustrien, beste praksis og metodikk og Dell EMCs forretningsmetoder. Opplæringen omfatter praktisk arbeid med Dell EMC-produkter og -plattformer og verktøy for lagringsinfrastruktur. Du vil også få det nødvendige grunnlaget for å få tekniske sertifiseringer (Dell EMC og ikke-Dell EMC).

All denne tekniske opplæringen kombineres med omfattende faglige ferdigheter og rollespesifikk opplæring. Når du er ferdig med opplæringen på boot camp, får du etter hvert en fulltidsrolle. Da vil du ta fatt på de daglige ansvarsområdene i jobben din med veiledning fra mentoren din og fortsette utviklingen etter rekruttskolen for å sikre at kompetansen din holder tritt med kravene i virksomheten og IT-bransjen. Prestasjonene dine vurderes annethvert år og ligger til grunn for videre utvikling ved hver programgjennomgang. Hvis du lykkes med å gjennomføre programmet, kan du forfremmes til neste jobbnivå innen forretningsenheten du er en del av.

HR-rotasjonsprogram
Rotasjonsprogram for Human ResourcesHvem: Kandidater med lavere grad eller master i Human Resources
Hvor: Globalt
Varighet: To til tre år
Nivå: For begynnere
Dell-rotasjonsprogram for Human Resources er utviklet for å bygge et team med fullendte HR-medarbeidere som kan være nyskapende, tenke strategisk, bygge sterke relasjoner med kunder, ha kundene i fokus, fremme resultater og lede HR ved Dell Technologies inn i fremtiden.

Deltakere er vanligvis med på et rotasjonsoppdrag i en HR-stilling tilpasset virksomheten, i en rolle innenfor et spesialfelt innen HR, for eksempel lønn og andre ytelser eller talentrekruttering, eller på et viktig strategisk prosjekt eller en tilsvarende aktivitet.

MBA-ledelsesprogram for IT (IT MBA Leadership Program)

MBA-ledelsesprogram for IT (IT MBA Leadership Program)Hvem: Utvalgte kandidater med MBA-grad
Hvor: Bangalore, India
Varighet: To år
Nivå: MBA-grad (midt i karrieren)
Det globale MBA-ledelsesprogrammet for IT (Global IT MBA Leadership Program) gir talentfulle og ambisiøse kandidater med MBA-grad muligheten til å bruke utdannelsen sin, viste lederegenskaper og lidenskap for teknologi til å utvikle teknisk kompetanse og forretnings- og rådgivningskompetanse som er helt nødvendig for dagens teknologiledere.

Som medlem i ledelsesprogrammet for IT får du fire helt forskjellige seksmåneders rotasjoner innenfor IT-organisasjonen, jevnlig innsikt i ledelse og muligheten til å bygge et sterkt profesjonelt nettverk. I tillegg gir ledelsesprogrammet for IT medlemmene et solid opplæringsprogram og deltakelse i utfordrende oppdrag for å løse reelle forretningsproblemer gjennom globalt samarbeid.

Utviklingsprogram for markedsføring

Utviklingsprogram for markedsføring (MDP)Hvem: Nyutdannede med MBA-grad i markedsføring
Hvor: USA
Varighet: 9–12 måneder
Nivå: Mellomnivå (4–6 års relevant erfaring)

Innen ett år etter at du har fullført MBA-graden din og takket ja til et heltidstilbud innen markedsføring, får du plass på utviklingsprogrammet for markedsføring for en periode på 9 til 12 måneder. Du vil lede strategiske oppdrag i ulike deler av organisasjonen i en rekke forskjellige team, for eksempel markedsføringsoperasjoner, produktmarkedsføring og regional markedsføring. Du får tilgang til strukturert og eksklusiv opplæring, innsikt i ledelse gjennom mentorordninger og arrangementer, muligheter for nettverksbygging innenfor din gruppe og blant andre medlemmer av utviklingsprogrammer, prosjekter innen frivillig arbeid, veiledning, deltakelse i det voksende MDP-alumninettverket og muligheten til å finne den ideelle rollen for deg i Dell.