|

Muligheter for deg som fortsatt studerer

Finn framtiden hos Dell.

Det er aldri for tidlig å tenke på karrieren. Vi er alltid på utkikk etter den neste generasjonen visjonærer som kan lede virksomheten videre, i dag og i morgen. Sammen kan vi vokse som et vitalt, verdensomspennende selskap og tilby kundene våre innovative produkter og tjenester.

Ta del av et brede praktikanttilbudet vårt med program der studenter får mulighet til å samarbeide i et globalt miljø, interagere med topplederne våre, skape relasjoner, bygge profesjonelle nettverk og håndtere virkelige forretningssituasjoner. 

Dell tilbyr også co-op-stillinger med en varighet på fire, seks eller åtte måneder i løpet av et år. For å være kvalifisert må du enten være uteksaminert eller student ved et samarbeidsstudie på en akkreditert høyskole eller et universitet. Du får akademiske poeng for oppdraget når du hospiterer hos oss. Disse mulighetene er tilgjengelige i USA, Kina og Irland i roller som: ingeniør, sikkerhetstekniker, innen global services, finans, markedsføring m.m.!

Er du i ferd med å starte karrieren?
Connect with Dell Careers on YouTubeKoble til
Jobbmuligheter hos Dell
(på engelsk)

Jobbmuligheter hos Dell på Facebook Jobbmuligheter hos Dell på Twitter Jobbmuligheter hos Dell på Instagram Jobbmuligheter hos Dell på YouTube Dell på LinkedIn
Koble til jobbmuligheter hos Dell på FacebookKoble til jobbmuligheter hos Dell på TwitterKoble til jobbmuligheter hos Dell på LinkedInKoble til jobbmuligheter hos Dell på YouTubeConnect to Dell on LinkedInConnect with Dell CareersConnect with Dell Careers

Jump Start Graduate Development-programmetJump Start Development-programmet

Som del av Dells sterke engasjement for å veilede og videreutvikle unge yrkesaktive har vi lansert Jump Start Graduate Development-programmet for å hjelpe avgangsstudenter med å integrere seg i kulturen og arbeidsmiljøet i Dell.

Kursene i Jump Start Graduate Development-programmet er for nyansatte avgangsstudenter det første året de arbeider for Dell. Deltakerne får kunnskaper og ressurser som hjelper dem med å finne seg til rette Dell-kulturen, etablere relasjoner, bygge opp et profesjonelt nettverk, utvikle karriereplaner og mer til.

Instruktørledet opplæring og selvstudier gir nyansatte avgangsstudenter nyttige verktøy og opplæring som gjør at de kan utvikle seg og lykkes i Dell. De får sjansen til å møte og drive nettverksbygging med teammedlemmer og ledere som oppmuntrer dem til å komme i gang med å kartlegge karrierene sine i Dell.

Med Jump Start Development-programmet får de nyansatte avgangsstudentene nyte godt av følgende:

 • innføring i Dell-kulturen
 • starte og utvikle relasjoner med ledere og kolleger
 • fastslå de sterke sidene sine og posisjonere merkevaren sin
 • skape et støttende nettverk for arbeidet og karrieren sin

Dell ansetter gjerne direkte etter studiene, og vi tilbyr en rekke praktikantstillinger innen mange virksomhetsområder for å hjelpe studenter med å lære mer om kulturen vår og karrieremulighetene. Les beskrivelsene nedenfor for å få informasjon om spesifikke praktikantmuligheter:

Praktikantplass innen regnskap

Praktikantplass innen regnskap

Hvem: Utvalgte studenter med femårig regnskapsutdannelse eller tilsvarende
Hvor: USA
Varighet: Elleve uker på sommeren


Praktikantprogrammet innen regnskap en en 11-ukers intensiv utviklingsmulighet for bachelor- eller masterstudenter som holder på med en femårig regnskapsutdannelse (eller som har tilsvarende studiepoeng som kreves for å bli sertifisert regnskapsfører). I dette programmet får praktikantene mulighet til å skaffe seg reell arbeidserfaring med minst ett spesifikt prosjekt som kulminerer i en sluttpresentasjon for ledelsen etter sommeren. Sommerpraksisen inkluderer også teambuilding-eventer spesifikt for praktikanter, en rekke foredrag og mulighet til å nettverke med deltakere i andre av Dells utviklingsprogram og medarbeidere.

Dells praktikantplasser innen Financial Services

Praktikantplasser innen Financial ServicesHvem: Utvalgte studenter med bachelorgrad
Hvor: USA
Varighet: Elleve uker på sommeren


Som Dells finansielle arm forenkler Dell Financial Services (DFS) finansiering av teknologiske produkter og tjenester for forbrukere, virksomheter og lærings- og offentlige institusjoner. Å jobbe innen DFS er en unik mulighet siden praktikanter får kontakt med hele den operative strukturen i finansbransjen. Praktikanter innen DFS blir en del av Finance Intern Program i Dell og får jobbe med utfordrende og strategiske prosjekter i en rekke viktige funksjonsområder innen DFS. Praktikanter hos DFS får også tilgang til ytterligere DFS-spesifikke ressurser og aktiviteter som forelesningsserien DFS Managers Speaker Series.

Praktikantplass for ingeniørfag og informatikk

Praktikantplass for ingeniørfag og informatikkHvem: studenter med bachelor- og mastergrad og utvalgte ingeniørgrader
Hvor: Globalt
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren
Som ingeniør hos Dell får du mulighet til å jobbe innen et av følgende områder:

 • Produktutvikling: mekanisk og elektronisk teknisk utvikling, Dell-teknologi og skapende innovasjonsstrategi, utvikling av programvare og testvalidering.
 • Produksjonsteknikk: kvalitetsteknikk, maskinvareteknikk, produksjonsteknikk, prosessteknikk og testteknikk.
 • MIS: programvareutvikling, analyse av forretningsystemer og tekniske analyser.
 • Kundeservice: utvikling av teknisk support og tjenester
 • Webområde for e-handel: utvikling av programvare og brukeropplevelser.
 • Utvikling av programvare for virksomheten: nettverkssikkerhet, skytjenester, informasjonshåndtering, big data, systemadministrasjon, programvareutvikling
 • R&D: Forskning og utvikling av neste generasjon avansert teknologi og Dell-produkter, mobilitet, datasenter, Internett og mye mer!
 • Sikkerhet: nettsikkerhet, svindelhåndtering, autentisering, kryptering, nettkriminalitet
 • Utvikling av nettskytjenester: migrasjonsstrategier, distribusjon av nettskyplattform, applikasjonsforvaltning for virksomheter og avansert datasenterteknologi
 • Data Analytics: etterretningsdrevet sikkerhetsanalyse, dataanalyse, utvikling av algoritmer og statistikk

Praktikantplasser innen finans

Praktikantplasser innen finansHvem: Utvalgte studenter med bachelor- og mastergrad innen finans
Hvor: USA
Varighet: Ti uker på sommeren

Praktikantprogrammet for finans er en 10-12 uker lang intensiv utviklingsmulighet for studenter med bachelor- og mastergrad innen finans. I dette programmet får praktikantene mulighet til å skaffe seg reell arbeidserfaring med minst ett spesifikt prosjekt som kulminerer i en sluttpresentasjon for ledelsen etter sommeren. Sommerpraksisen inkluderer også teambuilding-eventer spesifikt for praktikanter, en rekke forelesninger og mulighet til å nettverke med deltakere i andre av Dells utviklingsprogram og medarbeidere.

Praktikantplass innen Global Operations

Praktikantplass innen Global OperationsHvem: Studenter med bachelor- og mastergrad fra utvalgte universiteter
Hvor: USA
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren

Bli en del av forsyningskjede til en Global Operations i verdensklasse der du kan bidra til varige endringer samtidig som du bygger en langsiktig karriere. Hos Dell støtter dyktige forsyningskjedeeksperter og tilpassede prosesser og funksjoner selskapets forandringsstrategi. Med opplæring in-house når det gjelder forsyningskjeden og utviklingsprogrammer som gjør det mulig for teammedlemmene å bygge en karriere hos oss, har vi skapt et miljø der teammedlemmene føler seg inspirerte, delaktige og har mulighet til å lykkes hver dag.

Praktikantplass innen Global Sales & Business Operations

Praktikantplass innen Global Sales & Business OperationsHvem: Masterstudenter og studenter med bachelorgrad fra utvalgte universiteter
Hvor: USA og India
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren
Praktikantplassen på Global Sales and Business Operations er et 10 til 12 ukers sommerprogram som gir innblikk i prosjekter som støtter positivt kundeengasjement og en optimalisert end-to-end-bestillingsopplevelse. Avdelingene som deltar kan omfatte Global Sales Planning & Analysis, Americas Sales Finance & Operations, Data Analytics, Inside Sales Operations, Pricing Strategy & Operations og Americas Partner Sales Operations.

Praktikantplass innen Global Services and Deployment

Praktikantplass innen Global Services and DeploymentHvem: Masterstudenter og studenter med bachelorgrad fra utvalgte universiteter
Hvor: Globalt
Varig het: Ti til tolv uker på sommeren
Global Services and Deployment består av Global operations-team som omfatter kundeservice, forsyningskjede og profesjonelle tjenester; markedsføring og salgsteam, finans, teknikk m.m. Rollene inkluderer en kombinasjon av prosjektledelse og interne konsulentroller. Praktikanter som blir en del av dette teamet forventes å bidra med tydelige konsulentferdigheter overfor et bredt spekter av mulige virksomhetsforbedringer, inkludert: fusjoner og oppkjøp, driftsforbedring, kostnadsreduksjon og virksomhetsoptimalisering.

Praktikantplass innen Human Resources

Praktikantplass innen Human ResourcesHvem: Masterstudenter og studenter med bachelorgrad
Hvor: USA
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren

Dells praktikantplasser innen HR gir studentene et innblikk i hva HR hos Dell har å tilby og omfatter prosjektbaserte HR-roller innen funksjoner som globale kompensasjoner og fordeler, rekruttering, HR operations m.m.

Praktikantplass innen internt salg

Praktikantplass innen internt salgHvem: Studenter med bachelorgrad
Hvor: USA, Massachusetts
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren

Denne praktikantplassen innen intern salg gir studentene en unik mulighet til å få kontinuerlig trening med fokus på salgsteknikk og -teknologi, og i tillegg får de en direkte forståelse for hva en karriere innen salg innebærer.

Praktkantperioden starter med et 3 uker langt kurs som hjelper deg med å lykkes bedre i dialog med kunder. Du får lære mer om verdifulle teknikker, salg og forretningsferdigheter. I løpet av det 3 uker lange programmet får du delta på mange kundegenereringsaktiviteter. Vellykket gjennomføring av programmet fører ofte til tilbud om full jobb etter ferdige studier.

Praktikantplass innen IT

Praktikantplass innen ITHvem: Utvalgte bachelor- og masterstudenter
Hvor: USA, EMEA
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren

Dells praktikantplasser innen IT er et 10-12 ukers program utviklet for høytpresterende bachelor- eller masterstudenter. Som praktikant innen IT kommer du til å få jobbe med utfordrende, strategiske og operative prosjekter. Du får en sjef som har som oppgave at du skal lykkes og som utarbeider en detaljert prosjektplan for deg. Sjefen kaller regelmessig til møter 1 til 1 for å støtte deg og skape muligheter for nettverking innen selskapet.

Praktikantplass innen markedsføring

Praktikantplass innen markedsføringHvem: Masterstudenter og studenter med bachelorgrad fra utvalgte universiteter
Hvor: Globalt
Varighet: Ti til tolv uker på sommeren
Praktikantprogrammet innen markedsføring inviterer studenter fra utvalgte universiteter til å bli en del av Dells markedsføringsorganisasjon i løpet av 10-12 sommeruker. Praktikanter bidrar med friske øyne i viktige, strategiske prosjekter og programmet gir studenter en fantastisk læringsopplevelse og mulighet til utvikling i karrieren. Mulighetene kan variere fra: varemerkebygging, eventer, produktledelse, sosiale medier, virksomhetskommunikasjon, PR, feltmarkedsføring, Marketing Intelligence m.m.

Dell støtter deg i karriereutviklingen, og vi tilbyr en rekke utviklings- og rotasjonsprogram for nyutdannede medarbeidere. Les mer nedenfor for å finne det rette utviklingsprogrammet for deg.

Utviklingsprogram for regnskapsførere

Utviklingsprogram for regnskapsførere

Hvem: Regnskapsførere på grunnleggende nivå
Hvor: Globalt
Varighet:  Tre rotasjoner på ett år hver
Nivå: Grunnleggende

 

 


Dells utviklingsprogram for regnskapsførere tar sikte på å utvikle den neste generasjonen av ledende regnskapsførere. I programmet får deltakerne mulighet til å prøve seg i flere utfordrende stillinger samtidig som de gjennomgår regnskapsopplæring og får gode muligheter til nettverksbygging. Programmet inkluderer tre sammenhengende oppdrag med ett års varighet innen definerte regnskapsområder, og deltakerne får muligheten til å delta på et seks måneder langt internasjonalt oppdrag.

Utviklingsprogram for Business Operations Leadership

Utviklingsprogram for Business Operations LeadershipHvem: Bachelorstudenter på grunnleggende nivå
Hvor: MA (studenter fra USA); flere steder (EMEA-studenter)
Varighet: Fra to og et halvt til tre år
Nivå: Grunnleggende
Utviklingsprogrammet for Business Operations Leadership (BOLD) er et to år og fem måneder til tre år langt jobbrotasjonsprogram som inkluderer en omfattende læreplan, kontinuerlig mentorstøtte og en rekke muligheter for nettverking. Deltakerne i programmet kan bli tildelt rotasjonsoppdrag i en rekke Business Operations-funksjoner som for eksempel finansiell planlegging og analyse, datavitenskap og analyse, prissetting, salg og markedsstrategi. Vi leter etter entusiastiske, samarbeidsvillige, resultatorienterte personer med sterke analytiske og problemløsende egenskaper. For å lykkes i BOLD-programmet kreves det evne til å trives med et høyt tempo i et miljø som stadig er i endring.

Kundeutviklingsprogrammet

Kundeutviklingsprogrammet

Hvem: Nyutdannede, grunnleggende nivå
Hvor: Oklahoma City, OK; Round Rock, TX
Varighet: Tolv måneder, heltid
Nivå: Grunnleggende

K

undeutviklingsprogrammet er et tolv måneder langt program som støtter Dells arbeid med å hjelpe våre folk og skape vekst og trivsel i arbeidsmiljøet. Dette programmet gir nyutdannede studenter redskaper til å bygge et solid karrierefundament ved hjelp av utfordrende og strategiske oppgaver i forskjellige deler av kundestøtteorganisasjonen. Dette programmet inkluderer arbeid med dataanalyse, læreplan for lederskap og mentorvirksomhet på lederskaps- og medarbeidernivå. Deltakerne kommer også til å delta på profilerte nettverksarrangementer, samfunnstjeneste-eventer og lederskapsforelesninger.

Program for teknisk lederutvikling

Program for teknisk lederutviklingHvem: Bachelorstudenter
Hvor: Globalt
Varighet: 27 måneder
Nivå: Grunnleggende
Det tekniske lederutviklingsprogrammet (ELDP) skaper en pipeline med fremtidige, tekniske ledere. Vi ansetter et bredt utvalg av nyutdannede personer med egenskaper innen teknikk og lederskap. ELDP-deltakere jobber i tre ni-månedersoppdrag som kan variere fra tekniske posisjoner til markedsføring og leveranse. Dette brede innblikket i virksomheten hjelper til med å bygge opp egenskaper, perspektiv og relasjoner som gjør dem egnede til å bli løsningsarkitekter, sjefsstrateger og tekniske ledere. I tillegg kommer det unike perspektivet og kontaktene på tvers av organisasjonen til å være en fordel gruppene de jobber med. ELDP lokker til seg og dyrker frem talenter, og veileder dem til en karriere innen teknisk og produktlederskap.

Opplærings- og utviklingsprogram for finans

Opplærings- og utviklingsprogram for finansHvem: Ansatte innen finans på grunnleggende nivå
Hvor: Globalt
Varighet: Varierende
Nivå: Grunnleggende
Dells opplærings- og utviklingsprogram for finans gir ansatte innen finans på grunnleggende nivå en mulighet til å skape en karriere på området. Programmet innebærer rotasjonsoppdrag og et betydelig akademisk fokus for å kunne gi reelle håndgripelige erfaringer og bygge solide ferdigheter innen finans og forretninger.

Deltakerne tildeles ofte et rotasjonsoppdrag på en virksomhets-, forretnings-, operativt eller regnskapsfokusert stilling.

Program for nyutdannede innen finans

Program for nyutdannede innen finans

Hvem: Utvalgte nyutdannende som er interessert i foretaksøkonomi
Hvor: Panama
Varighet: 6 måneder
Nivå: Grunnleggende


Målsetningen med programmet for nyutdannede innen finans er å utvikle talent utover analytiske evner ved å fokusere på myke egenskaper og den mellommenneskelige kompetansen som er nødvendig for å lykkes hos Dell. Dette programmet er utviklet for å dyrke frem Dells fremtidige ledere.

Læreplanen for programmet dekker alle utviklingsområder som er nødvendige for nyutdannede for å starte karrieren i en internasjonal finansorganisasjon. Programmet fokuserer på utvikling ved hjelp av individuell og teambasert opplæring innen finansielle, tekniske og mellommenneskelige ferdigheter. En vellykket kandidat bør snakke flytende engelsk og ha et ønske om å starte en karriere innen foretaksøkonomi.

Programmet for nyutdannede innen finans er lokalisert til Panama og åpent for alle med nylig fullført utdannelse. Hvis du er interessert i å søke eller ønsker mer informasjon om programmet, send oss CV-en din og skriv "Finance Graduate Program – Panama." i emnefeltet.

Programmet Global Services Associate

Programmet Global Services AssociateHvem: Nyutdannede på grunnleggende nivå med opptil fem års erfaring (avhengig av rolle innen programmet)
Hvor: Globalt
Varighet: 18 - 30 måneder (avhengig av rolle innen programmet)
Nivå: Grunnleggende til mellomnivåGlobal Services Associate Program (GSAP) rekrutterer og ansetter kandidater lokalt og tilbyr opplæring sentralt på et av de 10 opplæringsstedene vi har rundt om i verden. Som GSAP-deltaker får du oppfølging ved hjelp av et strukturert program som kombinerer intensiv opplæring og praktisk erfaring i en boot camp som går over flere uker. Boot campen omfatter en introduksjon til lagringsbransjen, beste praksis og metoder samt hvordan Dell EMC gjør forretninger. Opplæringen inkluderer direkte arbeid med Dell EMC-produkter og plattformer og verktøy for lagringsinfrastruktur. Du kommer også til å få det nødvendige grunnlaget for å skaffe deg tekniske sertifiseringer (Dell EMC og ikke-Dell EMC).

All denne tekniske kunnskapen kombineres med omfattende profesjonelle ferdigheter and opplæring i den spesifikke rollen. Når du er ferdig med opplæringen på boot camp, får du etter hvert en fulltidsrolle. Dermed tar du over det daglige ansvaret for jobben med veiledning fra mentoren din og fortsetter samtidig med noen av øvelsene fra boot campen for å sikre at ferdighetene dine oppfyller kravene fra selskapet og resten av IT-bransjen. Prestasjonene dine vurderes annethvert år og ligger til grunn for videre utvikling ved hver programgjennomgang. Hvis du lykkes med å gjennomføre programmet, kan du forfremmes til neste jobbnivå innen forretningsenheten du er en del av.

 

Utviklingsprogrammet Global Enterprise Services Leadership

Utviklingsprogrammet Global Enterprise Services LeadershipHvem: Nyutdannede med bachelor- eller mastergrad
Hvor: Globalt (Hopkinton, MA, USA; Brentford, Storbritannia; Shanghai, Kina)
Varighet: To år
Nivå: Grunnleggende
Utviklingsprogrammet Global Enterprise Services Leadership (GESLDP) er et rotasjonsprogram som består av fire 6-månedersoppdrag. Disse oppdragene gir innblikk og erfaring fra forskjellige områder innen Global Enterprise Services, inkludert men ikke begrenset til kundeservice, profesjonell service, strategisk og operativ virksomhet og markedsføring. Målet vårt er å skape fremtidige ledere ved hjelp av strategiske GES-erfaringer, grunnleggende lederskapsopplæring og profesjonelle nettverksferdigheter. Programmet setter fart på kandidatenes karriere og bidrar med høye prestasjoner og strategisk tenking til virksomheten. Vi søker etter personer som kan tenke strategisk og løsningsorientert. For å lykkes i dette programmet må du takle et høyt tempo og kunne holde flere baller i luften samtidig i et teknisk arbeidsmiljø som hele tiden er i endring i tillegg til å ha evne til å vær en strategisk leder.

Utviklingsprogram for internt salg

Utviklingsprogram for internt salgHvem: Krav om bachelorgrad
Hvor: USA, Massachusetts
Varighet: Fra to og et halvt til tre år
Nivå: Grunnleggende
Den interne salgsorganisasjonen er i verdensklasse med en innovativ og effektiv salgsmotor. Det primære målet for dette programmet er å utvikle neste generasjon salgsledere i tillegg til økt etterspørsel og inntekt.

Du får ta del av intensiv opplæring når det gjelder produkter og salg og et verdifullt mentorprogram. Du kommer også til å få ansvar for å ta kontakt med prospekter og installere kunder for å hjelpe til med å tilpasse strategier og løsninger for å løse IT-utfordringer. Etter to til tre år får du mulighet til å bli en del av feltsalgsorganisasjonen eller ledertemaet for internt salg.

Rotasjonsprogram innen HR

Rotasjonsprogram innen HRHvem: Studenter med bachelor- eller mastergrad innen Human Resources
Hvor: Globalt
Varighet: To til tre år
Nivå: Grunnleggende
Dells rotasjonsprogram for Human Resources er utviklet for å bygge opp et team med allsidig HR-kompetanse som kan jobbe innovativt, tenke strategisk, bygge sterke relasjoner med kunder, ha fokus på kundene, skape resultatet og bli fremtidens HR-ledere hos Dell Technologies.

Deltakere får vanligvis tilbud om et rotasjonsoppdrag: i en forretningstilpasset HR-posisjon, i en spesialisert HR-rolle, som lønn, rekruttering eller fordeler, eller i et strategisk prosjekt eller aktivitet.

IT-utviklingsprogram

Utviklingsprogram for ledere innen ITHvem: Utvalgte nyutdannede på grunnleggende nivå
Hvor: Globalt
Varighet: To til tre år
Nivå: Grunnleggende
Utviklingsprogrammet innen IT tilbyr høytpresterende og ambisiøse nyutdannede personer mulighet til å komplettere utdannelsen. Du får vise lederskapsevner og engasjement for teknologisk utvikling, forretningsvirksomhet og konsulentferdigheter som er viktige for dagens teknologiske ledere. Programmet, som går over to til tre år, skaper muligheter for nyutdannede til å ta del i rotasjonsoppdrag, eller spesialisere seg innen en valgt IT-disiplin. Alle deltakere i IT-programmet vil få mulighet til å bygge et solid profesjonelt nettverk, utvikle ferdighetene med intensivt opplæringsprogram og ved å delta på lengre oppdrag for å løse reelle forretningsmessige utfordringer med globalt teamarbeid.

Utviklingsprogram for forsyningskjeden

Utviklingsprogram for forsyningskjeden

Hvem: Utvalgte studenter med bachelorgrad og begynnernivå fra ledende forsyningskjedeutdannelser
Hvor: Austin, TX
Varighet: Tre år


Utviklingsprogrammet for forsyningskjeden (SCDP) gir bachelorstudenter på begynnernivå en mulighet til å legge grunnlaget for en karriere innen forsyningskjeden. Programmet består av tre ettårige oppdrag (dvs. logistikk, drift, innkjøp) og en omfattende læreplan for å bygge opp en solid forsyningskjede og forretningsferdigheter. Deltakerne har i tillegg mentorer og rådgivere for å hjelpe dem i utviklingen av karrieren. Dette programmet startet i Austin i juni 2014 med høytpresterende bachelorstudenter.

Program for ansettelse av nyutdannede innen markedsføring (Marketing College Hire Program)
Program for ansettelse av nyutdannede innen markedsføring (Marketing College Hire Program)Hvem: Nyutdannede med bachelorgrad (markedsføring eller annet relevant fordypningsfag)
Hvor: USA
Varighet: To år
Nivå: GrunnleggendeInnen 18 måneder etter at du har fullført bachelorgraden din og takket ja til et heltidstilbud innenfor markedsføring, får du plass på programmet for ansettelse av nyutdannede innen markedsføring for en periode på to år. I løpet av disse to årene vi du fullføre to ettårs rotasjoner innenfor alt fra viktige markedsføringsroller (global kommunikasjon, felt- og partnermarkedsføring, digital opplevelse, globale arrangementer) til roller innenfor divisjonene for produktmarkedsføring. I tillegg til å lære via ansvarsområder innenfor rotasjoner har programdeltakere tilgang til omfattende karriereutvikling gjennom tilpasset opplæring, veiledning og mentorordning, utstrakt nettverksbygging og muligheter innenfor frivillig arbeid. Når deltakerne har gjennomført programmet, integreres de i virksomheten med en større forståelse av Dell, teknologibransjen og markedsføring i en stor organisasjon.