|

Windows 8.1 Home

Windows 8

Hva er nytt i Windows 8.1 Home?

Windows på din egen måteWindows på din egen måte

Med Windows 8.1 er det blitt enda enklere å tilpasse systemet. Velg å vise et eget bilde eller lysbildefremvisning av en bildeserie på låseskjermen. På startskjermen kan du feste fliser som gir tilgang til folk, nettsteder og apper som du ønsker å ha lett tilgjengelig, og du kan organisere dem akkurat som du vil.
Enkel tilkobling
Enkel tilkobling

Utforsk en helt ny verden av muligheter og opplevelser, der du kan koble til på et blunk. Når du bruker Microsoft-kontoen din til å logge deg på fra en hvilken som helst av PC-ene dine som kjører Windows 8.1, aktiveres bakgrunnen, visningsinnstillingene og andre innstillinger du selv har valgt, umiddelbart. Microsoft-kontoen din er e-postadressen og passordet du bruker når du logger deg på Outlook.com, Xbox, Windows Phone og andre Microsoft-produkter.
Fleksibel navigasjonFleksibel navigasjon

Windows 8.1 er den perfekte løsningen for PC-er med mus og tastatur. Hvis du derimot har
satset på et system med kapasitiv berøring for ti fingre, sikrer Windows 8.1 optimal ytelse
når du trykker, sveiper, kniper og strekker deg rundt på Internett ved hjelp av
flerberøringsskjermen med imponerende responstid.
Brukervennlig e-post

Den oppdaterte e-postappen og Outlook.com sørger for svært kraftig og personlig tilpasset e-postbehandling. Det er enkelt å håndtere flere e-postkontoer fra samme sted.
Brukervennlig e-post

Kommunikasjon med stil

Kommunikasjon med stil

Ingenting slår Skype* når du vil slå av en prat med en god venn, se barna dine mens du er ute og reiser, eller ta kontakt med slektninger som bor langt unna. Du trenger bare et webkamera og en mikrofon på Dell-PC-en samt Internett-tilkobling med høy hastighet.
Mange muligheter med Windows Store

Med det oppdaterte grensesnittet i Windows Store er det enkelt å få tilgang til apper som gjør Windows 8.1 komplett gjennom ny funksjonalitet. Du kan åpne Windows Store direkte fra startskjermen for å se etter og laste ned apper for matlaging, bilder, sport, nyheter og mye mer.
Mange muligheter med Windows Store
Funksjoner på skrivebordet

Funksjoner på skrivebordet

Takket vært enkel tilgang til Start-knappen, som nå ligger på oppgavelinjen, kommer du i gang umiddelbart. Velg fra en ny, bred fargepalett for startskjermen, som også inneholder animasjon, eller hopp over startskjermen og start opp direkte til skrivebordet eller appskjermen.

Hvis du ønsker å gå rett til skrivebordmodus når du starter opp enheten:

1. Når du er i skrivebordmodus, klikker du med høyre museknapp på oppgavelinjen og velger Egenskaper. (Hvis du har berøringsfunksjonalitet, trykker du på Windows-logoen i noen sekunder). Dermed åpnes dialogboksen "Egenskaper for oppgavelinje og navigasjon".
2. Velg Navigasjon-fanen
3. Under Startskjerm merker du av "Gå til skrivebordet i stedet for startskjermen når jeg logger på eller lukker alle apper på en skjerm"
4. Velg Bruk.


Oppdatering til Windows 8.1

Windows 8.1 er en gratis operativsystemoppdatering som gir deg nye muligheter til å tilpasse PC-en med utmerkede nye apper og tjenester. Finn ut hvordan du oppgraderer gjennom tre enkle trinn. På //support.dell.com/windows8 (på engelsk)  finner du detaljerte instruksjoner for hvordan du oppgraderer fra Windows 8 til Windows 8.1. I forbindelse med oppgraderingen kan også kreves driveroppdateringer.
1. Åpne Windows Store, og velg flisen for oppdatering til Windows 8.1. Hvis meldingen "Oppdater til Windows 8.1" vises, kan du trykke på "Gå til Windows Store".2. Fra produktsiden for Windows 8.1 velger du "Last ned". Nedlastingen og installasjonen av Windows 8.1 kan ta opptil to timer, men du kan fortsatt bruke datamaskinen mens denne prosessen pågår. Hvis du blir bedt om å foreta deg noe, følger du instruksjonene på skjermen.3. Hvis du blir bedt om å starte PC-en på nytt, trykker du på "Start på nytt nå" eller venter på at Windows automatisk starter på nytt. Etter at Windows har startet på nytt, må du følge eventuelle instruksjoner på skjermen og deretter logge på Windows 8.1.

Tjenester

Alt-i-ett-støtte: Dells tjenester hjelper deg med behov knyttet til programvare og maskinvare i løpet av Dell-produktenes levetid, slik at du kan fokusere på den digitale hverdagen. Vi kan også hjelpe deg med å konfigurere den nye datamaskinen og tilkoblede enheter eller samarbeide med deg om å løse teknologiske problemer som måtte oppstå. Kundestøtten vår kan også hjelpe deg med å konfigurere gratisoppdateringen til Windows 8.1 – fra sikkerhetskopiering og installasjon til tilpasning. Det er enkelt å få tak i oss hele døgnet via telefon, e-post eller chat.

Premium-telefonstøtte: Med Dells Premium-telefonstøtte har du tilgang til avansert telefonstøtte for problemer med maskinvare og programvare (inkludert støtte for tredjepartsprogramvare) – hele døgnet. Du kan være helt trygg på at du får rask service av høy kvalitet for bærbare og stasjonære Inspiron- og XPS-PC-er samt nettbrett som kjører Windows.