Hjelp meg å velge: Cyberlink Power Media Player

 
PowerDirector 17 og PhotoDirector 10

Den mest kostnadseffektive løsningen for kreative sjeler. Den omfatter både prisvinnerne PowerDirector og PhotoDirector, og tilbyr den mest komplette og verdifulle video- og fotoredigeringsløsningen for brukere på alle nivåer. Med toveis redigeringsstøtte mellom begge applikasjoner kan du arbeide sømløst på video- og fotoprosjekter i et svært effektivt kreativt miljø.

Tilpasningsbare designverktøyTilpasningsbare designverktøy FORBEDRET

For å skape profesjonelle videoer må du ha full kontroll. PowerDirector gir deg glimrende tilpasningsbare verktøy som lar deg redigere, justere og legge til effekter i videoer med full kontroll.
Nestet videoredigeringNestet videoredigering NYHET

Legg til og rediger flere projekter i samme videoprosjekt for å oppnå mer effektiv redigering og uanstrengt kreativitet.
VideoforhåndskuttVideoforhåndskutt NYHET

Forhåndskutt lange klipp til korte, gjenbrukbare segmenter som du kan bruke gjentatte ganger gjennom flere projekter.
Beste matchede profilBeste matchede profil NYHET

Velg videoprofilen som egner seg best for videoen din basert på kildeklippene. Funksjonen gjør det til en lek å produsere høykvalitetsvideoer.
Redigering av Chroma-nøkkelRedigering av Chroma-nøkkel FORBEDRET

Nå kan du utføre redigering av grønn skjerm i Hollywood-stil takket være en forbedret Chroma-nøkkelmotor og fargesampling med flere nøkler.
Dynamiske videokollasjer og MultiCam-redigeringDynamiske videokollasjer og MultiCam-redigering FORBEDRET

Den intuitive MultiCam Designer lar deg synkronisere og bytte mellom innspillinger fra forskjellige kameraer.

Velg å produsere en enkelt video, eller bruk Videokollasjedesigner til å lage en fascinerende, totalt tilpasningsbar kollasje komplett med animerte åpnings- og sluttscener. Bruk en av våre eksisterende maler, eller lag din egen for å lagre og gjenbruke den på forskjellige prosjekter.
Innholdsbevisst redigering
Innholdsbevisst redigering FORBEDRET

Fjern, dupliser eller flytt objekter eller personer innen bilder ganske enkelt ved å børste over dem. PhotoDirector fyller tomrom basert på en intelligent algoritme som blander dem perfekt med bakgrunnsomgivelsene.
Ekspresslagmaler Ekspresslagmaler FORBEDRET

Ekspresslagmaler inneholder alle lagkomponenter som utgjør komplekse bilder. De er ikke en bare enkel måte å sette sammen strålende bilder på, men bidrar også til å vise hvordan lag kombineres for å generere fotografiske effekter.
Kreativitet drevet av AI
Kreativitet drevet av AI NYHET

Vi har lært opp vår AI-stilmotor til å analysere bilder i detalj og identifisere forskjellige aspekter ved hvert bilde. Deretter påfører den penselstrøkene intelligent på en måte som får dem til å virke designet og malt av en stor kunstner.
Utrolige flereksponeringsbilder
Utrolige flereksponeringsbilder

Trekk enkelt ut en serie av bilder fra et videoklipp, og gjør dem om til utrolig kreative multieksponeringsbilder med bare ett klikk.
Vibrerende Motion Stills
Vibrerende Motion Stills™

Motion Stills er en spennende kreativ vri på standard fotografier. Børst over deler av et videoklipp for å bevare bevegelse bare i det området. Andre deler virker frosne i tid!
Ettklikks fotoforvalg og linsekorrigering
Ettklikks fotoforvalg og linsekorrigering

Bruk ettklikks Fotoforvalg til å lage imponerende fotografier med HDR, svart-hvitt og delt toning i tillegg til spesielt designede forvalg for portretter og landskap. Fiks bildeperspektiver intelligent for å la objekter vises flate på horisonten med ettklikks keystone-korrigering.
50 GB skylagring
50 GB skylagring UNIKT

Lagre og sikkerhetskopier systemfilene dine online. PowerDirector og PhotoDirector leveres med en enorm 50 GB CyberLink-skylagring helt gratis!
PowerDVD 19 – ULTRA

CyberLink Media Player
CyberLink Media Player spiller av mer enn bare DVD- og Blu-ray-disker. Det er en allsidig multimediespiller for nedlastinger, filmer, video, lyd, bilder, VR 360˚-innhold, YouTube eller Vimeo. Opplev alle dine favorittfilmer og førsteklasses videoer i bedre enn original kvalitet i din hjemmekino, med støtte for populære medieavspillingsenheter, pluss et suverent antall filformater og kodeker. Tilhengere av avansert underholdning vil sette pris på at CyberLink Media Player 19 støtter 8K-videoavspilling og også leverer den mest imponerende 360˚ VR-opplevelsen som er mulig med ny teknologi for romlyd.

Ekstrem video- og lydkvalitetSpill og kringkast dine FavorittmedierAvansert VR- og online-avspilling
Ekstrem video- og lydkvalitet

Opplev alle dine favorittfilmer og -videoer i Ultra HD 4K, HDR og nå også 8K. I tillegg kan du se og høre forskjellen som bedre-enn-original-kvalitet utgjør – alt fra din komfortable hjemmekino.
Spill og kringkast dine Favorittmedier

Kringkast trådløst alt du måtte ønske på den siste 4K UHD HDR TV og et flerkanals lydsystem uten tap av kvalitet. Du kan til og med skalere dine DVD-er, Blu-ray-disker og mediefiler slik at du kan oppleve dem slik de er ment å oppleves.
Avansert VR- og online-avspilling

Utforsk en verden med dyptpløyende 360º-innhold på egen hånd, eller fra YouTube og Vimeo, på de siste Oculus-, HTC- og Windows Mixed Reality-headsettene. I tillegg kan du oppleve YouTube-streaming i bedre-enn-original kvalitet.

Overlegen underholdningOverlegen underholdning NY STØTTE FOR 8K-VIDEO

Den neste bølgen innen ultrahøydefinisjons underholdning er her nå med 8K-video. CyberLink Media Player bringer det siste innen høyopppløsnings videoteknologi direkte inn i stuen for å sikre deg en topp underholdningsopplevelse i Ultra HD 4K, HDR og nå også 8K på din storskjerms-TV.
Bedre-enn-original avspilling av kvalitetslyd og -video Bedre-enn-original avspilling av kvalitetslyd og -video TrueTheater Color, Lighting og HDR nå for 4K-video

CyberLinks unike audio-visuelle TrueTheater-forbedringsteknologi er eksklusive tekniske innovasjoner som øyeblikkelig oppgraderer kvaliteten på alle videoer, medregnet Blu-ray-, HD- og 360˚-innhold slik at du virkelig får en storartet opplevelse med hjemmekinosystemet ditt. Det kan til og med få Ultra HD 4K-video til å se bedre ut!
Opplev utrolig HDR-videoOpplev utrolig HDR-video Utvidet GPU-støtte

HDR- (High Dynamic Range) video leverer dypere svartfarger, lysere hvitfarger og større fargedybde sammenlignet med vanlig video. Med CyberLink Media Player kan du oppleve dette neste nivået innen underholdningskvalitet med våre TrueTheater HDR-forbedringer og utvidet GPU-støtte for HDR-videoavspilling som eliminerer behovet for å kjøre i Windows Eksklusiv modus.
Opplev topp kinokvalitets lyd hjemmeOpplev topp kinokvalitets lyd hjemme

CyberLink Media Player lar deg utnytte hjemmelydoppsettet optimalt med støtte for masterkvalitets lydteknologi fra lederne innen profesjonell lyd, Dolby og DTS. Opplev den akustiske forskjellen med spesialisert flerkanals lyd og tapsfrie lydformater som FLAC og DSD.
Fest videoer du vil se frakobletFest videoer du vil se frakoblet Utvidet

Se YouTube mens du arbeider med minivisning. Opplev mer online-innhold mens du er frakoblet. Bruk festingsfunksjonen, og utnytt PowerDVDs TrueTheater-forbedringer for å få hver video til å se og høres ut akkurat som du vil.Du trenger ikke en gang Internett for å se dine YouTube-favorittklips. Bare velg kvaliteten på videoen du vil feste, så kan du se den frakoblet eller på reisefot.

Gå aldri gå glipp av et øyeblikk av dine YouTube Live-strømmer med denne minimalistiske visningsmodusen.
Spill av formater som selv Windows ikke støtterSpill av og kringkast praktisk talt hva som helst HEIC-støtte

Opplev Ultra HD-videoer spilt inn på din GoPro, eller iPhone-bilder i full kvalitet så snart du kommer hjem, selv om du kjører Windows 10. CyberLink Media Player sikrer avspilling for et bredt utvalg av filtyper og -formater, blant annet HEVC/H.265-video- og HEIC-bildefiler, uten behov for å installere tilleggsprogrammer.
Se 360˚ video fra alle vinklerSe 360˚ video fra alle vinkler

Se 360˚ video fra alle vinkler samtidig, selv uten headset, og gå aldri glipp av et øyeblikk. Tri-view-grensesnittet er perfekt hvis du ser 360˚-videoer på en mindre skjerm.
360˚ VR-video med romlyd360˚ VR-video med romlyd NYHET

Opplev den mest oppslukende 360˚ VR-videoopplevelsen med romlyd. Enten du ser på PC eller med et headset, kan du nå oppleve lyd som svever rundt deg i en ekte 360˚ verden.
VR-modus for populære headsetVR-modus for populære headset

La deg oppsluke av VR med støtte for Oculus Rift- og HTC Vive-headset i CyberLink Media Player, som gjør det beste ut av 4K-videospilleren for neste generasjons multimedieunderholdning.